Search This Blog

Saturday, March 23, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

ΧΩΡΙΣ....ΑΝΑΣΤΗΜΑ
 Το υπαρξιακό χρέος  των ‘’αρχηγών’’ είναι να αφυπνίσουν το πλήθος των ανθρώπων και να το προστατεύσουν απο τους ολίγους εκείνους, που εκμεταλλεύονται τους πολλούς και τους οδηγούν στον όλεθρο. Και την αφύπνιση αυτή, οφείλουν με την ηθική τους περίσκεψη να την προφυλάξουν από οποιαδήποτε βία, κυρίως την πνευματική.
Τι κάνουν λοιπόν οι ‘’αξιωματούχοι’’ της ελληνικής παροικίας μπροστά στον πνευματικό όλεθρο, στον βιασμό της ελληνικής γλώσσας, στον ωμό εκβιασμό συνανθρώπων όχι απο συνάνθρωπο αλλά έναν κοινό εκβιαστή ανύπαρκτου πνευματικού επιπέδου και μόρφωσης; Ενός δήθεν δημοσιογράφου (όσο και να το διαλαλεί δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος), ενός ανθρωποειδούς που εδω και μήνες χρήστηκε κριτής των πάντων  σπέρνοντας την διχόνοια χωρίζοντας την κοινωνία σε καλούς και  κακούς κατα την αρρωστημένη κρίση του, δημιουργώντας σωρεία προβλημάτων στους ίδιους στις οικογένειές τους στον περίγυρό τους :
 Τι κάνουν, λοιπόν, οι ‘’αξιωματούχοι’’ της ελληνικής παροικίας μπροστά στον οχετό ύβρεων, χυδαίων εκφράσεων, λέξεων που ούτε προφορικά δεν λέγονται παρουσία τρίτων (ενώ εδώ γράφονται σε χαρτί και το διαβάζουν και νέοι) :
 ΤΙΠΟΤΕ ..διότι είναι λίγοι, είναι μικροί και ανίκανοι έως επικίνδυνοι να προστατεύουν ΑΞΙΕΣ. Ουδείς καταδίκασε το κατάπτυστο κείμενο που αναφέρονταν στους αξιόλογους πνευματικά συνανθρώπους μας. Και είναι πολύ λυπηρό, τόσοι επιφανείς πνευματικά έλληνες εδώ, να απαρνηθούν ουσιαστικά με την στάση τους την ιδιότητά τους.
Να μην καταλάβουν οτι γίνεται ζημιά στην παιδεία, στην γλώσσα, στον ίδιο τον θεσμό. Πρόεδροι οργανισμών, δικαστικοί , πολιτικοί, κληρικοί και δημόσιοι λειτουργοί αποδέχτηκαν πλήρως το λιβέλημα. Υποστήριξαν φανερά πλέον την ισοπέδωση της αξιοπρέπειας. Και το απέδειξαν έμπρακτα με την σιωπή τους ή με κάποια ηλίθια απολογία-επιστολή Κρύφτηκαν στο ‘’καβούκι’’ τους, σφυρίζουν αδιάφορα και το χειρότερο ...προτρέπουν τον ‘’Τύπο’’ να βελτιώσει το λεξιλόγιό του γιατί λέει η γλώσσα μας είναι πλούσια και θα μπορούσε να τα γράψει διαφορετικά. Αυτό λέγεται απώλεια προσανατολισμού με ολέθρια αποτελέσματα.
 Τα γεγονότα πλέον είναι εξόφθαλμα και σήμερα θεωρείται αυτονόητο ότι ο συγκεκριμένος’ «καλλιτέχνης’» πρέπει να αποβληθεί για να καθαρίσει η ελληνική κοινωνία απο την δυσοσμία και την μόλυνση και να ασχοληθεί με τον πραγματικό της στόχο. Την συνέχιση του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής παράδοσης. Διότι ο απρεπής και γραφικός πλέον τυχοδιώκτης να είστε σίγουροι οτι δεν θα σταματήσει εδώ. Για να μην θεωρηθεί λοιπόν οτι χάσατε τον έλεγχο , οτι σας νοιάζει μόνο  η προσωπική προβολή σας ή οτι τον φοβάστε επειδή σας έχει στο χέρι (φημολογείται έντονα η συγκεκριμένη εκδοχή) αναλάβετε όσο είναι καιρός, εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε να σταματήσει αυτή η κατρακύλα. Διαφορετικά να εγκαταλείψετε την θέση σας.
Σήμερα, που οι κοινωνίες βιώνουν κρίσεις αξιών, πέραν των οικονομικών κυρίως, χρέος κάθε αρχηγού που θέλει να θεωρείται και να είναι αντάξιος της αποστολής του, είναι η προώθηση μηνυμάτων και ιδεών μέσα από τα έργα του, που θα ανεβάσουν την αισθητή παιδεία του λαού για να αντέξει στις προκλήσεις των καιρών. Εσείς τι κάνετε:


No comments:

Post a Comment