Search This Blog

Saturday, April 19, 2014



Καλή Ανάσταση!

Χρόνια πολλά σε όλους...

«Ταυτίζεται πλήρως»!…


Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος…
Τουλάχιστον στην σύγχρονη πολιτική και σε συγκεκριμένα πρόσωπα που αφού ευεργετηθούν από τον «ηγέτη», τον …αποτάσσονται.

Το «απεταξάμην» αυτή την φορά εντοπίστηκε σε συνέντευξη του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος πέντε χρόνια μετά την παραμονή του στην Ευρωβουλή, υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με τον Παπανδρέου. Μάλιστα. Όχι μόνο με το ΠΑΣΟΚ, όχι με το «ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου», αλλά και με τον Παπανδρέου. Τον άνθρωπο που τον ανέδειξε και τον έστειλε στο Στρασβούργο, άσχετα αν ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο.

«Δεν είχα κάποια επικοινωνία με τον κ.Παπανδρέου, δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον κ.Παπανδρέου. Δεν υπάρχει κάποια ειδική σχέση», είπε, εξηγώντας στη συνέχεια ότι δεν παραιτείται γιατί κάθε στιγμή που είναι στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνει «μάχη» υπέρ των πολιτών και των κινημάτων, και μάλιστα με «απτά αποτελέσματα», όπως υποστήριξε. Εξήγησε ακόμα τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα, μετά από πρόταση της Κοινωνίας των Πολιτών, με το οποίο σημείωσε ότι «ταυτίζεται πολιτικά πλήρως»…

 http://www.matrix24.gr/

Friday, April 18, 2014

Η «μαύρη Παρασκευή» της Κρυοπηγής  Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει...
Κρυοπηγή! Μια μικρή «γωνιά» στο Νομό Πρέβεζας, που είπε όμως ένα τόσο μεγάλο «ΟΧΙ» στη γερμανική... μπότα, που θέλησε να συνθλίψει κάθε έννοια περηφάνιας, αξιοπρέπειας, αντίστασης του ελληνικού λαού. Και το «πλήρωσε». Με 23 ανθρώπινες ψυχές, που δεν πρόλαβαν να χαρούν την λευτεριά της πατρίδος! Το atpreveza.gr παραθέτει τα ιστορικά γεγονότα, με βάση μαρτυρίες:

Το θλιβερό «μαντάτο» έφτασε τη νύχτα της 14ης Απριλίου του 1944 προς τη 15η. Γύρω στις 3.00 π.μ. Μεγάλη Παρασκευή. Η... μαύρη Παρασκευή της Κρυοπηγής. Ο ήχος της καμπάνας ήταν πένθιμος. Δεν ήταν όμως για το θάνατο του Χριστού. Ο... Χριστός ξανασταυρώθηκε για την Κρυοπηγή 23

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ...


...Το σπαθί

Μιας και οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας συνήθως προσφέρονται για μη πολιτικά θέματα, θα μου επιτρέψετε ένα πολύ μικρό σχόλιο για τα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας.

Νομίζω ότι όλα αυτά τα αίσχη που είδαμε χθες μπορούν πολύ εύκολα να εξηγηθούν με το γνωστό γνωμικό που λέει ότι «όταν ζεις με το σπαθί, πεθαίνεις κι από το σπαθί». Χθες, ελπίζω στον Ολυμπιακό να κατάλαβαν ότι υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να «διδάξουν ήθος», αρκεί μόνο να το αποφασίσουν.
Όταν...νομοθετείς τη ζούγκλα, πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή οι νόμοι του χάους θα εφαρμοστούν και εις βάρος σου. Φτάνει λοιπόν πια με τα δημοσιογραφικά κλισέ τύπου «πρωτοφανή επεισόδια στην Τούμπα». Μικρό... χωριό η Ελλάδα.
Το τέρας που κάποιοι συνειδητά τάισαν μας καταπίνει όλους τους φιλάθλους εδώ και χρόνια. Όπως είχα γράψει πριν από λίγο καιρό επιστρέφοντας από ένα ματς της Premier League «είδα πολλά πράγματα που δεν θα γίνουν ποτέ στην Ελλάδα γιατί δεν τα θέλουμε, δεν τα προτιμούμε από τη σημερινή ζούγκλα»

Thursday, April 17, 2014

TORONTO...

Τα όσπρια γιατρεύουν 
χοληστερίνη και καρδιά...
Έρευνα στο St. Michael's Hospital

Η κατανάλωση, καθημερινά, μίας μερίδας οσπρίων μπορεί να μειώσει σημαντικά το επίπεδο της «κακής» χοληστερόλης (LDL) και έτσι να προστατεύσει την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα φασόλια, οι φακές, τα ρεβίθια, ο αρακάς και τα άλλα όσπρια, όταν τρώγονται τακτικά, μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Τζον Σιβενπάιπερ του Νοσοκομείου Σεν Μάικλ'ς του Τορόντο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό του Καναδικού Ιατρικού Συλλόγου,

ΣΑΜΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ...

ΔΕΞΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ !...


Η Σαμαρική νεοδημοκρατία εμφανίζεται με, πλήρως, χαμένο το μπούσουλα, στην πορεία προς τις διπλές εκλογές του Μαϊου. Σειρά γεγονότων, επιλογών και συμπεριφορών αποδεικνύουν, περίτρανα, του λόγου το αληθές και δείχνουν το πελάγωμα των ενοίκων της Συγγρού 340.

Προς τα δεξιά ή προς το κέντρο ; Το χρόνιο δίλημμα της συντηρητικής παράταξης επί των ημερών

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Έφυγε από τη ζωή 
ο νομπελίστας συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Aπεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο κολομβιανός νομπελίστας συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Την πληροφορία μετέδωσαν αρχικά μεξικανικά μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε από πρόσωπο του περιβάλλοντός του στο πρακτορείο Associated Press, όπως και από τον πρόεδρο της Κολομβίας,

Wednesday, April 16, 2014

Ξαναχτύπησε Μεγαλοβδομαδιάτικα 
ο μητροπολίτης Σωτήριος.!

ΤΗΝ Μεγάλη Εβδομάδα που ο Χριστός οδεύει προς τα Άγια Πάθη Του, βρήκε την ....ευκαιρία ο "πνευματικός μας πατέρας", για να λύσει τις ό,ποιες διαφορές του με την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο.! Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της επιστολής Σωτηρίου, αλλά έχουμε και δημοσιεύουμε την απαντητική επιστολή του προέδρου της Κοινότητας κ. Αρτεμάκη, ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση ενώ με πρώτη ευκαιρία θα ολοκληρώσουμε την ενημέρωσή σας (και μας) δημοσιεύοντας την επιστολή του μητροπολίτη. Καλό Πάσχα...

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Αρτεμάκη


Τετάρτη 16 Απριλίου, 2014

Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη Τορόντο (Καναδάς)
1 Patriarch Bartholomew Way (86 Overlea Blvd.)
Toronto, Ontario
M4H 1C6

Σεβασμιότατε,
Σε απάντηση της από 15 Απριλίου 2014 επιστολή σας, δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι
πρωταρχικός σκοπός σας είναι η δημιουργία εντυπώσεων στην Ελληνική Ομογένεια και ως εκ
τούτου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι η ουσιώδης αντιμετώπιση των θεμάτων που
μας απασχολούν. Θα ήταν εύλογο προτού εκδώσετε οποιαδήποτε ανακοίνωση, να
Ευθύμης Ρεντζιάς: 
Στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας -Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Τρικκαίων, αναλαμβάνει την διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα από την Τετάρτη 23 Απριλίου έως και την Κυριακή 27 Απριλίου.

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ, είναι συνέχεια μιας σταθερής και διαρκούς προσπάθειας εκ μέρους της Περιφέρειας για την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που τοποθετούν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας, προσφέροντας άμεσα οικονομικά οφέλη, δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας της

Μεγάλη Εβδομάδα...

παιδικών μου χρόνων!!!


Όσο κι αν όλα γύρω μας συντείνουν το να ξεχάσουμε, δεν μας αφήνει η θρησκευτική ανάβρα γιατί αυτή είναι βίωμα κι όχι πίστη δογματική. Πάντοτε στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας όλοι μας βρίσκουμε την ευκαιρία για μια εξερεύνηση του εσωτερικού μας κόσμου. Υπάρχει λες, έτοιμο να ξαμολυθεί ένα κύμα μιας μυστικής φουσκονεριάς κι εμείς να ξεχάσουμε τη ζέουσα πραγματικότητα και ν' αφεθούμε στο ξεφύλλισμα του προσωπικού ημερολογίου μας.

Και να, ο δρόμος μας, στην οδό Πύλου, στο Μεταξουργείο, που οδηγεί καρφί στον Αη Γιώργη, γεμάτος από έναν κόσμο σιωπηλό, να κατευθύνεται στην κατάφωτη εκκλησία. Κάθε βράδυ,

Tuesday, April 15, 2014

Ελληνίδα ανέλαβε Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ


Η Σίλβια Μαίρη Μάθιους Μπέργουελ επελέχθη  από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα στη θέση του Υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Γεννήθηκε το 1965 στο Χίντον της Δυτικής Βιτζίνια. Η μητέρα της είναι η πρώην δήμαρχος του Χίντον, Κλειώ Μάθιους, με πατρώνυμο Μαρούδα, ενώ πατέρας της ο οφθαλμίατρος Γουίλιαμ Πίτερ Μάθιους. Οι παππούδες της, τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα της, κατάγονται από την Ελλάδα.

Πήρε το πτυχίο της από το Χάρβαρντ το 1987 και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης πάνω στη φιλοσοφία, την πολιτική και τα οικονομικά. Το 2005 η Wall Street Journal την επιλέγει ως μία από τις «50 γυναίκες που ξεχωρίζουν».

Ο συμβολισμός της Εβδομάδας των Παθών





Η εβδομάδα της πορείας του Χριστού προς το Γολγοθά και στη συνέχεια προς την Ανάσταση… Όλη αυτή η διαδρομή ταυτίζεται και με την πορεία του ανθρώπου.
 Οι ημέρες αυτές είναι οι ημέρες των δωρεών και της σωτηρίας μας. Από την μια έχουμε την προσφορά του Θεού που γίνεται άνθρωπος και ταπεινώνεται για τη σωτηρία μας, κι από την άλλη υπάρχει ο άνθρωπος που είναι οδοιπόρος, σταυροφόρος σηκώνοντας τον σταυρό που αντέχει. Η διδασκαλία του Χριστού μας δείχνει πως ο άνθρωπος έχει το δώρο του Θεού που είναι η ζωή. Όμως έχει και μια υποχρέωση, να προσφέρει.

Το “κατ’ εικόνα” είναι το Θείο δώρο, αυτά τα χαρίσματα που μας έδωσε ο Θεός. Αυτό είναι που

Θέλει εξηγήσεις τώρα η Εύα...

Μπορεί στην Χαριλάου Τρικούπη να έχει δοθεί εντολή για ...χαμήλωμα των τόνων, ακόμα ακόμα και να έχει επιτευχθεί -καθώς λέγεται- μία «συμφωνία κυρίων» ώστε να μην ριχτεί περισσότερο λάδι στην φωτιά των ταραγμένων σχέσεων μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου προεκλογικά, όμως μια κυρία έχει άλλη άποψη.

Ο λόγος για την Εύα Καϊλή, καθώς η νεαρή υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» κάλεσε με συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 τον πρώην πρωθυπουργό να εξηγήσει στη Βουλή

Πως αλλάζουν οι καιροί...




 Το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας κήρυξε αργία την Μεγάλη Παρασκευή.!

Το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας κήρυξε επισήμως αργία τη Μεγάλη Παρασκευή του Καθολικού Πάσχα, ανταποκρινόμενο έτσι σε αίτημα του επίτιμου πάπα Βενέδικτού 16ου, αναφέρει σήμερα η επίσημη εφημερίδα «Γκράνμα».

«Η Εθνική Συνέλευση υιοθέτησε το Δεκέμβριο το νέο Κώδικα Εργασίας που καθιερώνει τη Μεγάλη


Ήταν πολλοί οι «Βρούτοι» 
το 2011, Χάρη..
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός, θα έπρεπε να επιμείνει στην πρόταση του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος και αυτός έχει την πρώτη ευθύνη για την εγκατάλειψη της πρότασης, διότι "υπέκυψε" δήλωσε τη Δευτέρα ο Χάρης Καστανίδης κατά την παρουσία του βιβλίου του με τίτλο "Η εποχή της δοκιμασίας", από τις εκδόσεις "Αλεξάνδρεια". [skai.gr]

Χαρακτήρισε "απόλυτη αντιδημοκρατική εκτροπή" όσα συνέβησαν με αφορμή την πρόταση του Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ο ίδιος έζησε μια "δραματική και οδυνηρή εμπειρία" και ευχήθηκε να


Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο ηγέτης, στα χέρια του οποίου τον Οκτώβριο του 2009 έσκασε η μεγάλη απάτη-βόμβα των δημοσιονομικών, αποτέλεσμα της διαχείρισης του προκατόχου του Κ. Καραμανλή.

Ο Παπανδρέου τότε, απέναντι στην διεθνή κοινότητα, διάλεξε μια οδυνηρή πορεία διαφάνειας υιοθετώντας το πρώτο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Μια ειλικρίνεια η οποία όμως προκάλεσε την πτώση του και σήμερα ακόμη τροφοδοτεί τον εξοστρακισμό του από την ελληνική πολιτική, όπου παραμένει απλός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Όμως, τέσσερα χρόνια αργότερα, με την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, η Ιστορία αρχίζει να τον δικαιώνει.

Αυτά τα λέει μια εφημερίδα που τη διαβάζουν καθημερινά περίπου 400.000 άνθρωποι, φυσικά όχι στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα διαβάζουμε Πρώτο Θέμα γιατί το νέο σαρώνει.

Σωκράτης Ξυνίδης: Κυβέρνηση Ντροπής

Δεν τολμώ να το πιστέψω. Ψήφισαν διάταξη με την οποία δημιουργούν προϋποθέσεις"ξεπλύματος" των χρεών των αμαρτωλών Ανωνύμων Εταιρειών των Δήμων και των Αναπτυξιακών Εταιρειών. Αυτές στις οποίες τόσα χρόνια έκαναν πάρτι οι εκλεκτοί με τα λεφτά που υπήρχαν. Σήμερα επιδιώκεται η "μεταφορά" των οφειλών στους Δήμους, δηλαδή στους πολίτες. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται να σωθούν και όσοι υπαίτιοι διώκονται για τις ατασθαλίες, μιας και οι οφειλές "αναλαμβάνονται" από τους Δήμους. Η κυβερνητική πλειοψηφία κάνει διευθετήσεις αισχίστου είδους. Το άρθρο 46 του μόλις την 10-4-2014 ψηφισθέντος Σχεδίου Νόμου που έφερε ο κ. Μιχελάκης στη Βουλή με τίτλο "Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών" το προβλέπει "συμπληρώνοντας" το άρθρο 109 του Ν. 3852/2010. Ντροπή και ασέλγεια επί του χειμαζόμενου ελληνικού λαού από τον παλαιοκομματισμό για τη διάσωση ημετέρων. Δεν μιλά κανείς πλέον σε αυτόν τον τόπο;

Monday, April 14, 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΡΟΝΤΟ


Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο και το Θέατρο Νεφέλη παρουσιάζουν μια ξεχωριστή Επίδειξη Μόδας με θέμα την «Γνωριμία με τις Ελληνικές Παραδοσιακές Φορεσιές», στις 4 Μαΐου 2014, 4:00μ.μ. στο Πολυμενάκιο Πολιτιστικό Κέντρο, 30 Thorncliffe Park Drive.

Ελάτε να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο απόγευμα προβάλλοντας τα νέα παιδιά μας με παραδοσιακές στολές από διαφορετικές περιοχές τις Ελλάδας.

Τιμή εισιτηρίου: $15.00

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, και έτσι μπορείτε να φέρετε μαζί σας φίλους σας που δεν μιλούν Ελληνικά για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελληνική Παράδοση.

Για κρατήσεις, όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 416-465-8213 και 416-425-2485.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα σερβίρονται καφές και γλυκά!

Σας περιμένουμε όλους!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!



ΤΡΙΚΑΛΑ...

Εκδήλωση του δήμου 
για τους πέντε ΕΠΟΝΙΤΕΣ



Ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει εκδήλωση με ομιλία και κατάθεση στεφάνων τη Μεγάλη Πέμπτη στις 17/4/2014 και ώρα 12.00 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στη μνήμη των πέντε ΕΠΟΝΙΤΩΝ , Στέργιου Γατσά – Γιάννη Μπριάζη – Κώστα Στεργιόπουλου – Κώστα Σύρμπα - Αποστόλη Τσιανάκα, που απαγχονίστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και τους συνεργάτες τους στις 18/4/1944.

Παράλληλα , τιμάται η επέτειος ίδρυσης της ΕΠΟΝ , της μεγαλύτερης νεολαιίστικης οργάνωσης από συστάσεως του Ελληνικού κράτους , που τα χρόνια της κατοχής συσπείρωνε εκατομμύρια νέους και νέες .
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Αγαθοκλής Αζέλης, διδάκτορας φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Βιέννης .

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

Τι ψηφίστηκε για τις τράπεζες, 

αλλά ΔΕΝ ψήφισε ο Παπανδρέου...

Το 2011 το δημόσιο έσωσε τις τράπεζες για τα θαλασσοδάνεια/διακοποδάνεια τους, και έλαβε έναντι μετοχές. Το ζήτημα των μετοχών, ίσως, ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι της τραπεζικής και μηντιακής διαπλοκής το 2011 που απαίτησαν την ανατροπή Παπανδρέου.

Η διαφωνία ήταν πως ο τότε Πρωθυπουργός επέμενε πως ενόψει PSi οι μετοχές έπρεπε να είναι "κοινές", ούτως ώστε να υπάρχουν τα αναμενόμενα δικαιώματα του (κρατικού πλέον) μεγαλομετόχου
Τα παιδιά των Ελλήνων που έγιναν αρχιδικαστές

 Στην εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βικτώριας παρουσία δικαστών, νομικών, βουλευτών και εκπροσώπων του Τύπου, έγινε η επίσημη παρουσίαση του Συνδέσμου Ελληνοαυστραλών Νομικών, που ιδρύθηκε πρόσφατα και όπως τόνισε στην ομιλία της η

ΟΛΓΑ ΓΙΑ ΟΛ(Γ)Α...


Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνομιλεί με τον Δημήτρη Δανίκα.
- Πες μου Όλγα, ο Ομπάμα σου ρίχτηκε;
- Το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής.
Epikairo: Ευτυχώς να λέμε, που δεν την έκανε Υπουργό Εξωτερικών ο Σαμαράς.
epikairo.gr
Ο Σαμαράς καρφώνει ανήθικα 
ακόμα και Παπαδήμο – Βενιζέλο...

«Κάποιοι έκαναν «επάγγελμά» τους για χρόνια την «καταγγελία» του Μνημονίου. Και τώρα που η χώρα επανέρχεται σιγά σιγά στην ομαλότητα τα ’χουν χαμένα…»
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την προκλητικότητα της συγκεκριμένης φράσης όταν γράφεται από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος το 2012 έλεγε παντού « εγώ είμαι ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονίου».

Λέει και άλλα όμως στο άρθρο που δημοσίευσε στην Καθημερινή της Κυριακής.
«Τον Ιούνιο του 2012, όταν αναλάμβανε η κυβέρνησή μας, όλοι οι «οιωνοί» ήταν εναντίον μας:
• Για πάνω από μισό αιώνα, δεν υπήρχε καμιά παράδοση τέτοιας πολυκομματικής συνεργασίας στην

Sunday, April 13, 2014

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καναδός καλλιτέχνης, 
καταγγέλει αστυνομική βία...
Ο Καναδός καλλιτέχνης και μηχανικός ήχου O.R. που συμμετείχε στο Διεθνές εργαστήριο και συμπόσιο για την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, υπέβαλε με γραπτή μαρτυρία την καταγγελία για αστυνομική βία που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας. Την καταγγελία κοινοποίησε

Σκεφτείτε να πιάσουν και οι ζέστες.!!!



Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε σημερινό άρθρο του στην Καθημερινή, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
Κάποιοι έκαναν «επάγγελμά» τους για χρόνια την «καταγγελία» του Μνημονίου. 
(Ενώ ο ίδιος ήταν αντιμνημονιακός μόνο μέχρι να πάρει την κυβέρνηση....)
Πρωτογενές πλεόνασμα κουτόχορτου για όλους... Αντωνάκη, λίγη ντροπή βρε...

Πέθανε ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος
Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, στις 6 το απόγευμα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος.

Ο μακαριστός, κατά κόσμον Θεόκλητος Σετάκης, γεννήθηκε το 1930 στη Θεσσαλονίκη. Τις