Search This Blog

Saturday, September 27, 2014

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος


Απεβίωσε στο Σικάγο ο γνωστός ομογενής επιχειρηματίας Θεόδωρος Σπυρόπουλος. Ο εκλιπών διετέλεσε Συντονιστής του ΣΑΕ ΗΠΑ και στέλεχος αρκετών ομογενειακών φορέων.

«Είχα μακρά συνεργασία με τον αείμνηστο Θεόδωρο Σπυρόπουλο και πραγματικά λυπάμαι για το θάνατό του» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος

MISSISSAUGA

Η ενορία της αγ. Βαρβάρας μηνύει τον επιχειρηματία κ. Φαραντάτο



Η εφημερίδα "Star" δημοσίευσε χθες ένα εκτενές άρθρο σχετικά με τη νομική διαμάχη μεταξύ της ελληνο-καναδικής κοινότητας "Αγ. Βαρβάρα" στη Mississauga και του επιχειρηματία Gerry Farantatos.

Η ελληνο-καναδική Κοινότητα Peel και Halton μηνύει τον κ. Farantatos, την κατασκευαστική εταιρεία του και το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα για την παραβίαση της υπόσχεσής τους να

Friday, September 26, 2014

Χέρμαν Βαν Ρομπάι:

 «Ο Παπανδρέου σόκαρε και εντυπωσίασε με την ειλικρίνειά του τους εταίρους»





Βλέπει κανείς το post του iefimerida και για μερικά δευτερόλεπτα αναρωτιέται; "τι καταλογίζουν πάλι στον Παπανδρέου;" Ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι, πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και άμεσος πρωταγωνιστής της κρίσης της ευρωζώνης έγραψε ένα βιβλίο-αποτίμηση της περιόδου με τίτλο: "Η Ευρώπη στη θύελλα: Υποσχέσεις και Προκαταλήψεις" και μέσα σε όλα τα άλλα αναφέρει

Το «Πρώτο Ψέμα» εγκαλεί τον Παπανδρέου που είπε την αλήθεια στους ευρωπαίους εταίρους..


Ενώ η iefimerida αναφέρει ότι ο Παπανδρέου "σόκαρε" τον Βαν Ρομπάι, το "Πρώτο Ψέμα" ουσιαστικά παραποιεί παντελώς την είδηση λέγοντας το εξής απίθανο ότι ο Παπανδρέου έκαψε την Ελλάδα με την ειλικρίνεια του να πει την αλήθεια στους ευρωπαίους εταίρους για την οικτρή, όπως ο ίδιος ο Ρομπάι χαρακτηρίζει, κατάσταση της ελληνικής οικονομίας!! Με άλλα λόγια η εφημερίδα του κύριου 5,5 εκ ευρώ φοροδιαφυγή εγκαλεί τον Παπανδρέου που αποκάλυψε το πάρτυ που είχε στηθεί επί Καραμανλή και στο οποίο συμμετείχαν όλοι, με πρώτο και καλύτερο τον κομιστή. Όλοι θυμόμαστε υπεύθυνες πένες και φωνές να βγαίνουν το 2010 και να λένε "γιατί ο Παπανδρέου βγήκε και είπε την αλήθεια;" Πώς θα ξεχάσουμε κάτι απίθανους τύπους που υπεράσπιζαν το ψέμα και την παραποίηση, στο όνομα του "εθνικού συμφέροντος"; Αλλά είναι ακόμα απίθανο που 5 χρόνια μετά, μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ εξακολουθεί και φορτώνει στον Παπανδρέου τα πάντα. Αλλά τα ίδια είναι που σήμερα που υποστηρίζουν την επιστροφή στην "κανονικότητα", στο ψέμα, την πλαστότητα, την δολιότητα, την φαυλότητα, αυτή την Ελλάδα που όλους τους βόλευε.
Όχι, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, οι προοδευτικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου δεν θα το επιτρέψουν..

Wednesday, September 24, 2014

Συνάντηση στην Ελλάδα για τη Μεσόγειο από το Clinton Global Initiative



Ο Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε χθες, στη Νέα Υόρκη, με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ετήσιας Εκδήλωσης του Clinton Global Initiative.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις και να συζητήσουν ειδικότερα για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, με έμφαση τις αναγκαίες

Tuesday, September 23, 2014

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΔΩΡΙΣΑΝ...

  ...υπολογιστές και κλιματιστικά σε σχολεία με παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες!

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κλιματιστικά δώρισε η Παγκόσμια Παναρκαδική Συνομοπονδία στα ειδικά σχολεία του δήμου Τρίπολης, όπως διαβάζουμε στο kalimera-arkadia.gr.



Ειδικότερα με δύο υπολογιστές και ένα κλιματιστικό θα εξοπλιστεί το ειδικό σχολείο Μαντινείας που βρίσκεται στο χωριό Κάψια και με τρεις υπολογιστές το ειδικό σχολείο της Τρίπολης, το οποίο συστεγάζεται με το 4ο Λύκειο.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Χρήστος Τσιμόγιαννης ευχήθηκε να γίνουν και άλλες τέτοιες ενέργειες βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ενώ ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής χαρακτήρισε τη μέρα αυτή, μέρα χαράς και προσφοράς, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα τέτοιων ενεργειών ειδικά σε αυτά τα σχολεία.

Τη χρησιμότητα αυτών των δώρων υπογράμμισε και η δασκάλα του ειδικό σχολείου Τρίπολης, αφού ευχαρίστησε τη συνομοσπονδία γι’ αυτή της την ενέργεια

H oργισμένη απάντηση του Μπακατσέλου για το κακούργημα


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος την "είδηση" ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για την υπόθεση με τα "θαλασσοδάνεια" από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Με ανακοίνωση του που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο σάιτ agelioforos.gr ο ίδιος κάνει λόγο για

Και που λες...Μάρα....


Ελπίζω πως η Μέρκελ δεν θα θέσει, σήμερα στον Σαμαρά, θέμα φορολογίας των πετυχημένων επιχειρηματιών σαν και εμένα και τον Κουρή....


Έχει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που κακοπερνάνε στα καφενεία, ενώ εμείς δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ...
Τι δουλειά έχει να την πληρώσουν η βίλα μου στην Εκάλη, τα ακίνητα του Κουρή, τα κότερα του Ψυχάρη, του Ευαγγελάτου και του Χαρδαβ(δ)έλα, οι βίλες του Ρουσόπουλου (άντρας σου δεν είναι ακόμη???), η βίλα του Τράγκα στο Μόντε Κάρλο, τα 5.000.000 ευρώ του Θέμου και δεκάδων άλλων πετυχημένων δημοσιογράφων, που ενημερώνουμε τόσο αντικειμενικά την κοινή γνώμη...
Ας την πληρώσουν, επί τέλους, αυτοί οι τεμπέληδες οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα...
Αμα πιά..
Εχω αγανακτήσει ...Μάρα, το αισθάνεσαι...!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαδηλωτής...




 Συμμετείχε σε πορεία στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Στη Νέα Υόρκη προκειμένου να συναντηθεί με ξένους ηγέτες και στελέχη της ομογένειας ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός, δεν έχασε την ευκαιρία να κατέβει στους δρόμους του «Μεγάλου

Ρε συ, πού εξαφανίστηκε ο Ζούγκλας;


Βρέθηκα προχθές σε ένα τραπέζι όπου υπήρχαν και κανά δυο δημοσιογράφοι (απο τους κουτσομπόληδες με τα «φτυάρια») και κάπως ήρθε η κουβέντα και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

- Ρε συ τι κάνει ο Ζούγκλας; Που εξαφανίστηκε αυτός και δεν υπάρχει στα πλάνα κανενός μιντιάρχη; Θα έχει πουθενά εκπομπή;
- Ξέρω ότι έχει μόνο το zougla.gr και ότι πέρυσι έβγαινε σε αυτά τα περιθωριακά – περιφερειακά

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ...

ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΙ
Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ !!!

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ..

Αποκάλυψη-βόμβα του Lykavitos.gr: Δίωξη για κακούργημα στον πεθερό του Βενιζέλου!

Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Αλέξανδρου Μπακατσέλου, άσκησε η αρμόδια οικονομική εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μετά την εξέλιξη αυτή το σκάνδαλο του ΤΤ προσλαμβάνει πολιτικές διαστάσεις αφού τα κριτήρια για την χορήγηση των δανείων όπως φαίνεται δεν είχαν καμιά σχέση με το τραπεζικό σύστημα αλλά επρόκειτο για ρουσφέτια σε επιχειρηματίες με συστημικές διασυνδέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos.gr ο πεθερός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ελέγχεται και για ζητήματα που αφορούν την Proton Bank.
σ.σ. Ουδέν κρυφό ...από τον Ήλιο.!!!

Lykavitos.gr

Monday, September 22, 2014


Και επίσημα φθινόπωρο από αύριο τα χαράματα

Στις 05:29 τα χαράματα της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η φθινοπωρινή ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη του φετινού φθινοπώρου, ενώ αντίστοιχα στο νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει η άνοιξη. Στην ισημερία, σε όλο τον κόσμο, η νύχτα και η ημέρα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια. Στη συνέχεια, στο βόρειο ημισφαίριο, η ημέρα θα μικραίνει και η νύχτα θα μεγαλώνει, ώσπου η νύχτα θα φθάσει στο ζενίθ της κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠ.ΕΞ.


«Ευχαριστούμε τον Μιλόσοσκι που φωτογραφήθηκε με ένα ελληνικό εθνικό σύμβολο»


Απάντηση έδωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις φωτογραφίες του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπιων, Αντόνιο Μιλόσοσκι, στον Όλυμπο.

«Ευχαριστούμε τον κ. Μιλόσοσκι που επισκέφθηκε τη χώρα μας, προκειμένου να φωτογραφηθεί, εντός της Ελλάδας, με τον Ήλιο της Βεργίνας, ένα ελληνικό εθνικό σύμβολο» σχολίασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας.

«Δεν τον παροτρύνουμε, όμως, να το κάνει και στη χώρα του, καθώς αυτό θα συνιστούσε ακόμα μία παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και του Μνημονίου Πρακτικών Μέτρων. Οι προκλήσεις μπορεί να δικαιώνουν τις ελληνικές θέσεις απέναντι σε κάθε είδους αλυτρωτισμό, αλλά δεν βοηθούν κανέναν. Και σίγουρα όχι την ΠΓΔΜ και τον λαό της», κατέληξε ο κ. Κούτρας.

Sunday, September 21, 2014


Μην ξεχνάτε ποτέ αυτό που σας είπε η Άννα Καραμανλή


Πριν από μερικές μέρες, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή συνέστησε στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη να πάει να γαμηθεί, γεγονός που της προσέφερε αρκετή δημοσιότητα, η οποία ποτέ δεν πάει χαμένη.

Αν και κατανοώ πλήρως ότι όταν μια βουλευτής διατυπώνει μια τέτοια...προτροπή σε έναν υπουργό, δεν μπορεί παρά να γίνει ντόρος, θεωρώ ότι τα ελληνικά ΜΜΕ είδαν για ακόμα μια φορά το δέντρο

Καστοριάς Σεραφείμ:

Πατάτα Θέμου-Alco:


 Το ανύπαρκτο κόμμα Παπανδρέου εμφανίζεται πιο ψηλά από το υπαρκτό ΠΑΣΟΚ...

Η σκυτάλη στον "Ε. Τ."


Σε μια ακόμα προσπάθεια αποδόμησης του Γιώργου Παπανδρέου, το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει σήμερα μια δημοσκόπηση της Alco η οποία περιλαμβάνει το ερώτημα «θα ψηφίζατε ένα κόμμα υπό τον Γιώργο Παπανδρέου;». Το αυτογκόλ της εφημερίδας μοιάζει εντυπωσιακό.

Στην ίδια δημοσκόπηση που το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου μόλις 4,6% (με αναγωγή!) και η Δημοκρατική Αριστερά 1,8%, το 5% των ερωτηθέντων σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου απαντά ανεπιφύλακτα «Ναι» στο ενδεχόμενο να ψηφίσει ένα δικό του κόμμα ενώ ποσοστό της τάξεως του 3% επιλέγει την απάντηση «Δ.Γ/Δ.Α».

Πώς περιγράφει η εφημερίδα το γεγονός ότι το ανύπαρκτο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου λαμβάνει μεγαλύτερο ποσοστό από το υπαρκτό ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου; Μα φυσικά ως «καθολική κατακραυγή για το κόμμα Παπανδρέου»...

Τώρα, περιμένετε την Παρασκεύη, που θα πάρει τη σκυτάλη ο περιθωριακός επιτετραμμένος του "Ε. Τ." στο Καστρί, για να γελάσουμε λιγάκι... Εκτός κι' αν μας διαβάζουν, οπότε ...άνθρακας ο θησαυρός.