Search This Blog

Friday, February 9, 2024

Έχει και η ΒΛΑΚΕΙΑ τα όριά της, ...μεγγάλε.!!!

 


Κρυμένος ή κρυμένη, κάτω από τη φουστίτσα του ένας εσαεί κοιμώμενος αναγνώστης, μας έστειλε μια μαλακία από μια ραδιοΦΟΝΙΚΗ εκΠΟΜΠΗ, με την …ελπίδα να μας ξυπνήσει, μήπως και μάθουμε ό,σα ο ίδιος γνωρίζει.!!! Γράφει, λοιπόν! 

καλημέρα Αντίποδα. Σου αφιερώνω μια έξοχη συζήτηση για την αφύπνισή σου. https://www.youtube.!!!!!!!!

Είθε να ξυπνήσεις και να μεταστραφείς

Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ, για την προσπάθειά σου να ξυπνήσεις τον Αντίποδα και τους αναγνώστες του, αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε. Ο Αντίποδας διαθέτει τόση βλακεία που ΔΕΝ μας χρειάζεται περισσότερη. Κρατήστε για λογαριασμό σας όλη τη βλακεία την οποία αντλείτε από τις εκΠΟΜΠΕΣ του ραδιοΦΟΝΙΚΟΥ σταθμού που παρακολουθείτε, ΘΑ σας χρειαστεί, ίσως, για να μπορείτε να συνενοηθείτε με τους ομοίους σας…ΦΤΑΝΕΙ, έχει - ή θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει-και η βλακεία σας τα όριά της…

Tuesday, February 6, 2024

Εντολή Σωτηρίου η αναβολή της Παρέλασης; ΑΝ είναι δυνατόν.!!!

 


Αντίποδα, με συγχωρείς που επεμβαίνω ενώ δεν μου πέφτει λόγος, ως προς το ζήτημα της Εθνικής Παρέλασης.   Θέλω όμως να πω στους αναγνώστες σου που ενδιαφέρονται ότι η αναβολή για τον Απρίλη, ήταν μια εντολή του αφεντικού τους του Σωτήριου ο οποίος κάτι άλλο ετοιμάζει για την συγκεκριμένη περίοδο και τους είπε να μεταθέσουν την παρέλαση, και τα σκυλάκια του που πάνε από πίσω του δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού θέλουν να κρατήσουν της θέσεις τους και να φοτωγραφίζοντε όπου βρεθούν και όπου σταθούν για να γελάμε και μεις οι δίστυχοι λιγάκι και να περνάει η ώραμας ευχάρηστη. Αυτά γνωρίζω αυτά σας μεταφέρω και με πρώτη συκαιρία περισότερα! Δεν χανόμαστε τώρα πλέον.