Search This Blog

Friday, August 11, 2017

Παράκληση να σταματήσουν τα χαζά σχόλια…



Παρακαλούμε να σταματήσουν οι ερωτήσεις και τα χαζά σχόλια περί του ποιος είναι ο υπάλληλος, σε ποιο οργανισμό εργάζεται, τι κακό έκανε και τόσες άλλες …ωραίες ερωτήσεις. Όταν κάποιος άσχετος αμολάει μια μπαρούφα, εμείς δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να τρέχουμε για να την …αποδείξουμε, αφού είναι μπαρούφα κάποιου μπουρδολόγου… Ιδιαίτερα απαιτούμε από τους  αναγνώστες μας  να είναι

Taste of the Danforth - Δεξίωση της ΒΙΑ για τους υποστηριχτές και τα ΜΜΕ.

Ξεκινάει σήμερα στις 6 το απόγευμα το μεγάλο πανηγύρι των επιχειρηματιών της Ντάνφορτη, το οποο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή το βράδυ.  Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος της ΒΙΑ κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας.
Χθες το απόγευμα οι διοργανωτές της εκδήλωσης δεξιώθηκαν τους υποστηριχτές και τα ΜΜΕ, στην αίθουσα δεξιώσεων FORTH, ώστε να τους ευχαριστήσουν για την

Wednesday, August 9, 2017

Η γυναίκα του Καίσαρα…



Αλλεπάλληλες καταγγελίες σε βάρος ενός υπαλλήλου ομογενειακού οργανισμού, είδαν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες μέρες, σε μ.ε.μ.ε.α. (μέσο ενημέρωσης με ειδικές ανάγκες) της παροικία μας. Και δεν θα δίναμε σημασία αν οι …καταγγελίες αυτές δεν συνέβαινε να γίνουν σε συνεργάτη συναδέλφου του κατηγορούμενου η οποία εργάζεται στον ίδιο οργανισμό και στον ίδιο χώρο με τον κατηγορούμενο.!) Φυσικά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έγινε προσπάθεια να λυθεί το ζήτημα των «καταγγελιών»

Sunday, August 6, 2017

Ευχές προς τον άγιο Τορόντο...



Σήμερα γιορτή της Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος, γιορτάζει την ονομαστική του γιορτή ο μητροπολίτης Τορόντο (Καναδά) κ. Σωτήριος. 

Του ευχόμαστε με τη σειρά μας Χρόνια Πολλά και Καλά, μέχρι να ξεπεράσει τα 120, όπως ο ίδιος επιθυμεί. Πηγαίνοντας λίγο παραπέρα, του χαρίζουμε δυο ακόμα δεκαετίες,  φτάνοντας τα 140, αρκεί να εγκαταλείψει το συντομότερο δυνατό το τιμόνι της Ορθοδοξίας, προς όφελος όλων των μερών και πρωτίστως το δικό του, αφού άρχισε να μη το αντιλαμβάνεται ο ίδιος και κανένας από τον κύκλο του ΔΕΝ τολμάει να του το μεταφέρει..!!!
Χρόνια Πολλά και πάλι, άγιε Τορόντο…