Search This Blog

Tuesday, March 19, 2013


Επέστρεψε από την Ελλάδα ο γενικός πρόξενος
Επέστρεψε χθες βράδυ, μετά από ολιγοήμερη επίσκεψη στην πατρίδα, ο γενικός πρόξενος κ. Δημ. Αζεμόπουλος.
Το ότι η επιστροφή του συνέπεσε με το απαράδεκτο δημοσίευμα  της τοπικής … «εφημερίδας» εναντίον της Συμβούλου Εκπαίδευσης Δρ.  Δέσποινας Χατζηδιάκου και του εκπαιδευτικού κ. Αραβοσιτά, δεν είναι από τα καλύτερα που θα μπορούσε να του συμβεί.! Παρ’ όλα αυτά όμως, είμαστε σίγουροι ότι πάρει θέση δημόσια και θα καυτηριάσει, με τον τρόπο που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από μας, την άδικη και εκβιαστική προσπάθεια σπίλωσης των προσώπων δυο επίλεκτων, θα λέγαμε, Ελλήνων αποσπασμένων δημ. υπαλλήλων. Παρόμοια θέση καταδίκης των λιβελογραφημάτων αυτών πιστεύουμε ότι θα λάβουν τόσο ο πρέσβης μας όσο και άλλοι, περισσότερο ή λιγότερο, αρμόδιοι φορείς της ομογένειας. Περιμένουμε… 

3 comments:

  1. Αγαπητέ Αντίποδα,
    Η αυλή του γείτονα καίγεται όχι η δική μας, κατά την κοντόφθαλμη αντίληψη πολλών. Πολύ θα ήθελα και εγώ να πάρει η επίσημη αρχή θέση αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες. Κάτι τέτοια τα φοβούνται ως ο διάβολος το λιβάνι και δυστυχώς δεν έχουν μάθει ακόμη ότι στο τέλος όλοι με λιβάνι θα πάμε είτε μας αρέσει είτε όχι.Πάγια τακτική τους είναι να αφήνουν αιωρούμενα σιωπηρά υπονοούμενα βαφτίζοντάς τα πράξεις ανώτερότητας και αμεροληψίας. Μακάρι να κάνω λάθος και να βγώ κακός μάγος τίποτε δεν θα με ικανοποιήσει περισσότερο..
    Ταπεινός συμπάροικος

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ κύριε,
    Πρώτα απ’ όλα σ’ ευχαριστώ που έλαβες μέρος στη εν λόγω διένεξη και κατά δεύτερο λόγω πολύ φοβούμαι ότι θα πέσεις έξω στις προβλέψεις σου. Ο λόγος που υποστηρίζω την αντίθετη άποψη είναι το γεγονός ότι η διαχείριση της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών από την εδώ διπλωματική αποστολή δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στα ντόπια ΜΜΕ, όσον αφορά την ίση συμμετοχή τους στο γεγονός, πιστεύω ότι τη φορά αυτή θα είναι όλοι τους πιο προσεκτικοί στον όλο χειρισμό, ακριβώς επειδή το αντικείμενο αναφέρεται στην ίδια εφημερίδα.
    Πιστεύω δηλαδή ότι η επίθεση που δέχτηκαν οι διπλωματικές μας αρχές από τις άλλες δυο βδομαδιάτικες εφημερίδες του Τορόντο δεν πέρασε απαρατήρητη και πως κάποια βελτίωση στην όλη συμπεριφορά τους θα πρέπει να υπάρξει.
    Εγώ ελπίζω…

    ReplyDelete
  3. Αγαπητέ φίλε,
    μη μας αφήνεις σε αγωνία Τι έγινε με την αναμενόμενη αντίδραση των Αρχών μας? Ως κακός μάγος χρειάζομαι επιβεβαίωση της κακίας μου το συντομότερο δυνατόν. Είναι ξέρεις το ελιξήριο της επιβίωσής μου!!!!!
    Ταπεινός συμπάροικος

    ReplyDelete