Search This Blog

Saturday, July 20, 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Ο Σταύρος Ψυχάρης και η Σοσιαλιστική Ένωση Κέντρου. Το νέο κόμμα και οι πρωταγωνιστές.

Από τον Κάρλος

Aγαπητέ Σταύρε,

Απευθυνόμαστε σε σένα- στονμεγαλοεκδότη, έμπειρο δημοσιογράφο αλλά και πατέρα ενός εκλεκτού πολιτικού τέκνου, (του γιου σουΑνδρέα)-γιατί μόνο εσύ μπορείς να απαλλάξεις την Ελλάδα από τον εφιάλτη (γαμώ το κεφάλι μου)Αντώνη Σαμαρά.

Μόνο εσύ αγαπητέ Σταύρε, μπορείς να αφήσεις παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές τον ασίγαστο

Thursday, July 18, 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: 
Κέρδισε ο σαλτιμπάγκος;;;
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, αλλά ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!
Σχεδόν πάντα νιώθουμε, τα τελευταία χρόνια, ότι είμαστε ορφανοί από οδηγούς. Κι αυτό διαπιστώνεται καθημερινά. Υπάρχει βέβαια και η πνευματική αμβλύνοια σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού που είναι απροετοίμαστοςν' αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τα όσα παραπλανητικά του επιβάλλονται.

Έγραψα για το χρέος των ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης, με αφορμή [χωρίς να το

Tuesday, July 16, 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑ΄ Ν’ ΑΠΑΥΤΩΘΕΙΤΕ !...
Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, εισαγγελείς, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !

Η υπόθεση δεν πρόκειται να πάει στο Δικαστήριο, αφού τα «αδικήματα» έχουν παραγραφεί !!!

Αν, βέβαια, αυτό το αντιμετωπίζετε, ως «σκασίλα σας» και νομίζετε, πως εσείς, πάντως, εκτελέσατε το καθήκον σας, ας απαυτωθείτε δυο φορές, μιας κι ο λαός, μη τρώγοντας κουτόχορτο, έχει καταλάβει, πολύ καλά, το σκηνικό που στήσατε και την παράσταση που δώσατε, σε μια, μοναδική, ετερόκλητη συνεργασία και συμμαχία, προκειμένου να του ρίξετε στάχτη στα μάτια, κατηγορώντας και παραπέμποντας αυτόν που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ, για να καλύψετε αυτόν, που μεθόδευσε το θάψιμό της !...

Υ.Γ.
1. Φυσικά και από την …άσεμνη προτροπή μου, εξαιρούνται οι διαφωνήσαντες με τις γραμμές των κομμάτων τους και καταψηφίσαντες την παραπομπή Παπακωνσταντίνου, αν και τη θέση τους, θάπρεπε να την πάρουν και να την εξηγήσουν και δημόσια…
2. Η προτροπή δεν ισχύει, επίσης, ούτε και για τον σαλιάρη πανηγυρίζοντα «κομιστή», μιας κι αυτός δεν χρειάζεται σπρώξιμο, για να το κάνει…
Μόνος απέναντι σε 10 εκατομμύρια #Παπακωνσταντίνου
Σήμερα αποφασίζεται στη βουλή η τύχη του Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Η παραπομπή του σε ειδικό δικαστήριο είναι σχεδόν δεδομένη. Η πλειοψηφία των Ελλήνων βουλευτών δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης. Κρατά στη σκέψη -όπως και ο απλός πολίτης- ένα χαμένο CD, το δεδομένο της συγγένειας και σε αυτά τα δύο καθείς προσθέτει και το δικό του

Monday, July 15, 2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ..."ποιητική αδεία".!


Ο λύκος και... ο βλάκας


POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

Αν βάλεις λύκο να σου φυλάει τα πρόβατα, στο τέλος θα στα φάει όλα.
Το ίδιο αν βάλεις αλεπού να φυλάξει τις κότες σου, η μια γάτα να φυλάξει ποντίκια.
Είναι νόμος της φύσης, δεν αλλάζει.

Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί, αν βάλεις απατεώνα, δίπλα σε ηλίθιο. Θα τον ρημάξει.

Βέβαια, ο ηλίθιος, πάντα πιστεύει πως έχει καλά "δεμένο" τον απατεώνα.
Μα, γι αυτό τον λένε και ηλίθιο. Αν ήταν έξυπνος, δεν θα έκανε δουλειές με πονηρούς.

Και, ένας πονηρός, δεν δένεται ποτέ. Και ειδικά από έναν ηλίθιο.
Καλά τα φιλοσοφικά, αλλά στην πραγματική ζωή, δεν φτουράνε. Η έχεις ένστικτο και ικανότητες επιβίωσης, ή παριστάνεις το αρνί, που περιμένει κάποιο λύκο να το φάει.

Αυτά, για να μην ακούω αηδίες.. «ποιητική αδεία»
TGB

Sunday, July 14, 2013

Τους Απόδημους Θεσσαλούς της Ευρώπης, επισκέφτηκε ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών



Ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος επισκέφτηκε χθές τη Νυρεμβέργη και παρευρέθηκε στη συνάντηση που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης,
όπου συμμετείχαν όλοι οι φορείς των ελληνικών τοπικών οργανώσεων (π.χ. Εκκλησία, Έλληνες Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ελληνικές Κοινότητες, Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι). Ο υφυπουργός ενημέρωσε το κοινό και άκουσε προσεχτικά τα ζητήματα και τους προβληματισμούς των Ελλήνων της Νυρεμβέργης.
Μετά την ανοιχτή συζήτηση ο υφυπουργός παρευρέθηκε στη γιορτή κρασιού που διοργάνωσε ο Θεσσαλικός Σύλλογος Νυρεμβέργης «ΜΕΤΕΩΡΑ». Αφού παρακολούθησε ένα μέρος από το χορευτικό του Θεσσαλικού Συλλόγου χαιρέτησε το κοινό και συγχάρηκε τους Έλληνες της Νυρεμβέργης για τις πλούσιες και άξιες δραστηριότητες.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» κ. Διαμαντής Γκίκας καλωσόρισε τον υφυπουργό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Τον ενημέρωσε για την μέχρι σήμερα συνεργασία που είχε η Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης με τον προκάτοχό του κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα και ζήτησε την συνέχιση του διαλόγου σχετικά για την δημιουργία του νέου ΣΑΕ, τονίζοντας ότι η αλλαγή στο αρχηγείο του υπουργείου δεν πρέπει να επιβραδύνει την διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προεδρείου του ΣΑΕ. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και του μετέφερε την δυσαρέσκεια του Ελληνισμού του Εξωτερικού. Μάλιστα του ζήτησε αντίθετα να επιταχύνει την διαδικασία ώστε το καλοκαίρι του 2013 να εκλεγεί το νέο Προεδρείο του ΣΑΕ.

Ο κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος επιστρέφει ευχαριστημένος από την επίσκεψη τονίζοντας ότι «θα εξετάσει τα πάντα δυνατά ώστε να έχουμε το γρηγορότερο θετικό αποτέλεσμα σε όλα τα ζητήματα».
Τέλος ο πρόεδρος κ. Διαμαντής Γκίκας προσκάλεσε τον κ. υφυπουργό στο 5ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών που θα διοργανωθεί στο Δήμο Πύλης τέλος Ιουλίου. Οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Αθήνα για τη συνέχιση του διαλόγου στα γραφεία του κ. Υφυπουργού. 

Στη Φωτογραφία ο υφυπουργός κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και η υπεύθυνη του χορευτικού του Θεσσαλικού Συλλόγου Νυρεμβέργης κ. Ελένη Βακουφτσή.