Search This Blog

Friday, July 8, 2011

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΣΤΟ πανηγύρι της Κοινότητας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οντάριο ο κ. Σταύρος Δαλακούρας, συν γυναιξί και τέκνου. Στην παραπάνω φωτογραφία εικονίζονται οικογενειακώς, στο τραπέζι των επισήμων.

Thursday, July 7, 2011

ΣΥΔΝΕΥ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Ναι στη συνεργασία με Αρχιεπισκοπή!
Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνισμού της Αυστραλίας άνοιξε από την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Αρχιεπίσκοπος Στυλιανός
Τα μέλη της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας ΝΝΟ έδωσαν την απαιτούμενη από το καταστατικό έγκριση για την πρόταση εκκλησιαστικής συνεργασίας με την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, βάζοντας τέρμα σε ένα πρόβλημα που ξεπερνά τα 50 χρόνια.
Στην έκτακτη γενική συνέλευση, που είχε συγκληθεί για το σκοπό αυτό στο οίκημα της Κοινότητας στο προάστιο Λακέμπα, ψήφισαν 678 μέλη, αν και οι παριστάμενοι ξεπέρασαν τους οκτακόσιους.
Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 531 μέλη, και κατά 133. Τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν 14.
Σε ποσοστά, το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι το 78.3% των ψηφισάντων, ενέκρινε
  το μνημόνιο συνεννόησης με την Αρχιεπισκοπή και τις προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές. Για την έγκριση απαιτούνταν τουλάχιστον 75%.
Η συνέλευση διεξήχθη σε ομαλό κλίμα, αν και η συζήτηση ήταν έντονη με σφοδρές αντεγκλήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.
«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Το αποτέλεσμα είναι προς όφελος όλων των μελών, αλλά και όλης της παροικίας. Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί και τώρα θα έρθουμε σε επαφή με την Αρχιεπισκοπή για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Χάρης Δανάλης.
Βάσει των όσων έχουν συμφωνηθεί, η Κοινότητα θα πρέπει να ενημερώσει την αρμόδια αυστραλιανή αρχή ASIC (Australian Securities and Investment Commission) για τις αλλαγές του καταστατικού και εν συνεχεία να τις κοινοποιήσει στην Αρχιεπισκοπή μέχρι τις 31 Ιουλίου, για να ξεκινήσει μετά η υλοποίηση των όσων περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο Συνεννόησης.
Πηγή: Νέος Κόσμος

Wednesday, July 6, 2011

ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ...

ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ σήμερα στις 10:οο από τον Ναό του Αγίου Ιωάννου, ο ομογενής μας Αντώνης Παλαμιώτης ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή το πρωΐ, σε ηλικία 72 ετών. Ο Αντώνης Παλαμιώτης συνιδιοκτήτης, επί σειρά ετών, του ταξιδιωτικού οργανισμού ICARUS TRAVEL, έλκει την καταγωγή από τον νομό Τρικάλων και ήταν υπόδειγμα ήθους και καλού οικογενειάρχη, με εκτίμηση από το σύνολο των ομογενών που τον γνώριζαν. Αιωνία η μνήμη του…..

Tuesday, July 5, 2011

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ...

ΜΕΤΑ την πετυχημένη επίδειξη των χορών τους, τόσο η δασκάλα κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου όσο και εις εκ των μαθητών-χορευτών Γρηγόρης Λίβας, απολαμβάνουν το σουβλάκι τους. Η δασκάλα σχέτο και ο μαθητής της σε πίτα. Τα καλά κόποις κτώνται!


Νάνσυ Αθανασοπούλου-Μυλωνά


0
Γρηγόρης Λίβας


ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Χάρης Φλώρος-Κώστας Πάππας
Κώστας Πάππας, Σταύρος Δαλακούρας


Ο ...Μεγάλος Λούης Γεωργαρέας με τους Κώστα Πάππα
 και Πήτερ Γαλιάτσο

 
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ παράγοντες και μη, φίλοι αλλά και «εχθροί» στα κοινοτικά πράγματα, βρέθηκαν στο πανηγύρι του Αϊ-Γιάννη, όχι μόνο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Καναδά αλλά και για να ενημερωθούν για τα οικονομικά της Κοινότητας και την εν γένει πορεία της, έναν ακριβώς χρόνο από την εγκατάλειψή της από τους …σκληρά εργασθέντες  κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης 10ετίας, για την τοποθέτησή της εν τόπο …χλοερό, όπου οι δίκαιοι αναπαύονται!!!
Παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τις συζητήσεις αυτές,
μεταξύ στελεχών και φίλων του οργανισμού.


Γιάννης Κακαγιάννης, Γιάννης Κόντος και Βασίλης Σκλάβος,
Συζητούν για το ...πνίξιμο της πρώτασης Δρακόποιυλου
 


Ο πρόεδρος Νόκωνας Γεωργακόπουλος με τους
ασίλη Σκλάβο και Γιάννη Κακαγιάννη
 


Ο πρόεδρος νίκωνας, ο Σκλάβος και ο Σκλάβος Τζούνιορ
 


Ο γιατρός Καραντώνης, ο Αντώνης Αρτεμάκης
και ο Γιάννης Κακαγιάννης όρθιος.
 

Μυλωνάκης Γουγάς- όλο και κάτι θα έχουν να πουν...

Κώστας Πάππας, Θανάσης Κουρτέσης και ο Γιάννης Φλωρινιώτης με τον μάνατζερ.


Ο γραμματέας της Κοινότητας και τοποτηρητής του πρώην
Γιώργος Κακαρέλης με τον Κώστα Πάππα και
τον Γιάννη Κακαγιάννη

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

 Μια Φωτογραφία χίλιες λέξεις... 




Τρεις κυρίες στο πανηγύρι: από δεξια η Κρυσταλία Σίμου,
 η Ελένη Φρονιμιάδη και η συμπεθέρα της Έφη Κυραλέους.
Η τέταρτη, η Τζένη Ηλιάδη, προσπαθεί να κρυφτεί... Αμ δε.!
  


...νάτη αριστερά η κ. Τζένη Ηλιάδη, με τις κυρίες Έφη Κυραλέους
και Ελένη Φρονιμιάδης
 

Η Νάνσυ Αθανασοπούλου με τον κ. Χάρη Φλώρο.
Στο βάθος η κ. Χαραλαμπίδη και ο κ. Σκλάβος
 

Από αριστερά ο κ. Φρονιμάδης, ο Θανάσης Κυραλέους
και οι αδελφοί Σίμος και Ηλίας Ηλιάδης
 

Η Κρυσταλία και ο Στηβ Σίμος






Ο Βασίλης Φρονιμιάδης με τον συμπέθερο Θανάση Κυραλέους
 

Πάντα παρών στις κοινοτικές εκδηλώσεις ο
Γιώργος Σίμος με τον ...σωματοφύλακά του Στηβ


Η … ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΣ!

Δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στον πειρασμό να φάει μόνο ένα πατατάκι και συχνά καταλήγει να καταναλώσει όλη τη σακούλα με τα τσιπς. Τώρα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν την αιτία: λιπαρές τροφές, όπως τα πατατάκια και οι τηγανητές πατάτες, "πυροδοτούν" στο σώμα την παραγωγή χημικών ουσιών, των ενδοκαναβινοειδών, που μοιάζουν πολύ με αυτές που περιέχονται στην μαριχουάνα και προκαλούν εθισμό.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια φαρμακολογίας Ντανιέλε Πιομέλι της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Ιρβάιν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (
PNAS), συμπέραναν ότι τα ενδοκαναβινοειδή στο έντερο παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελούν ζωτικό κρίκο ενός κύκλου που ωθεί το άτομο να λαχταρά ακόμα ένα πατατάκι, κι άλλο ένα κ.ο.κ.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το λίπος στο έντερο, που προέρχεται από την κατανάλωση των τσιπς, προκαλεί την απελευθέρωση των ενδοκαναβινοειδών στον εγκέφαλο. Τις ίδιες ουσίες, που μοιάζουν με την μαριχουάνα, παράγει και το ανθρώπινο δέρμα, καθώς το προστατεύουν από τον άνεμο και τον ήλιο. Τα ενδοκαναβινοειδή επίσης επηρεάζουν την όρεξη και τη γεύση, σύμφωνα με προηγούμενες έρευνες.
Οι ερευνητές, που έκαναν σχετικά πειράματα με ποντίκια, έδειξαν ότι αμέσως μόλις η γλώσσα γεύεται το λίπος από το πατατάκι στέλνεται ένα σήμα στον εγκέφαλο και από εκεί, μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου, στο έντερο, όπου "πυροδοτείται" η παραγωγή των καναβινοειδών. Αυτό, με τη σειρά του, έχει ως συνέπεια την αποστολή νέων μηνυμάτων στον εγκέφαλο με το ίδιο μήνυμα:

"φάε κι άλλο!".

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ο υπεύθυνος του πανηγυριού,
πρόεδρος του τμήματος συλλόγων,
κ. Μανώλης Μυλωνάκης
ΤΕΛΕΙΩΣΕ του πρώτο τριήμερο του κοινοτικού πανηγυριού. Η επιτυχία του, θα λέγαμε, καλή τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από προσέλευση κόσμου. Εκείνο που δεν ξέρω ακόμα είναι το οικονομικό …ζήτημα. Τα μικροπροβληματάκια τα οποία δημιουργήθηκαν, όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, ελπίζω να έγιναν για τους αρμόδιους, μαθήματα για το μέλλον…
ΜΕΧΡΙ το επόμενο Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο, κατά το οποίο το πανηγύρι θα επανέλθει, ας παρακολουθήσουμε λίγα φωτογραφικά στιγμιότυπα, μερικών από τους ανθρώπους οι οποίοι το παρακολούθησαν και μάλιστα όλο το τριήμερο!

Η κ. Νικολαϊδου, ο κ. Κερογλίδης και ο κ. Στηβ Κιουλμέτης
 
Η κ. Κιουλμέτη με το ζεύγος Φατούρου οι οποίοι πέρασαν όλο το τριήμερο στ πανηγύρι.

Ο Βασίλης Σκλάβος με την εγγονή του Άννα



Η κ. Γεωργία Ρίζου με την
χαριτωμένη εγγονούλα της
 

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού κ. Μπίθα με τον 4μηνη γιό της
 ο οποίος ήταν και ο πιο μικρός επισκέπτης του πανηγυριού


 
Η κ. Ελένη Καραγεωργίου με την
πρώην διευθύντρια του Γρ. Παιδείας
κ. Γεωργία Ρίζου.


Η Μαρία και ο Πέτρος Βλήτας παρακολουθούν τον Γιάννη Φλωρινιώτη ο οποίος
 μας χαρίζει παλιές καλές επιτυχίες με την αγέραστη φωνή του.!
 
Ο κ. Στάθης Μιχαηλίδης με την γυναίκα του Ρούλα στο πανηγύρι










Ανακοίνωση Πάγκαλου…


…για τη σοβαρότητα  blogs και εφημερίδων.!

«Πριν λίγο καιρό το fimotro είχε δημοσιοποιήσει την «είδηση» ότι έγινε επεισόδιο εναντίον του Θεόδωρου Πάγκαλου στο πλοίο «Μακεδών» που ταξίδευε από τον Πειραιά στην Κέα. Σύμφωνα με την «είδηση» τον έσωσαν οι δεκάδες αστυνομικοί που τον φρουρούσαν.

Ως γνωστόν δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιά – Κέας από συστάσεως του ελληνικού κράτους και τον Αντιπρόεδρο δεν τον φρουρούν δεκάδες αστυνομικοί. Το μόνο γεγονός ήταν ότι βρισκόταν μόνος του πάνω στο καράβι. Αν όντως είχε γίνει το επεισόδιο, υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι δεν θα υπήρχε και το αντίστοιχο βιντεάκι από κινητό τηλέφωνο, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις;

Δύο εφημερίδες την επόμενη μέρα («Τα Νέα» και «Αδέσμευτος Τύπος») το αναδημοσίευσαν χωρίς φυσικά να επικαλεστούν την πηγή απ’ όπου το άντλησαν, μετατρέποντας ένα ψέμα σε είδηση. Την μεθεπόμενη, αμφότερες, αφού προηγήθηκε έρευνα, διευκρίνισαν την αλήθεια.

Χθες διαχύθηκε η «είδηση» στο διαδίκτυο ότι υπήρξε επεισόδιο αποδοκιμασίας εναντίον του Αντιπροέδρου σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, τα δεκάδες
blogs του συστήματος παραπληροφόρησης της Συγγρού το αναπαρήγαγαν. Σήμερα δημοσιεύεται στις εφημερίδες «Αδέσμευτος Τύπος», «Πράσινη» και «Δημοκρατία» χωρίς βέβαια να αναφέρεται η πηγή. Για μια ακόμα φορά ένα ψέμα μετατρέπεται σε «είδηση». Αυτό δεν είναι ντροπή για την «Δημοκρατία» η οποία δεν διαφέρει από τα blogs
σε θέματα αξιοπιστίας, αλλά είναι ντροπή για τον «Αδέσμευτο Τύπο» και την «Πράσινη».

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει επισκεφθεί τον Πειραιά εδώ και μήνες, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ημέρα που υποτίθεται ότι βρισκόταν στον Πειραιά, εκείνος ήταν εκτός Αττικής. Βέβαια και σ’ αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ένα βιντεάκι που να πιστοποιεί το γεγονός. Δηλαδή κανείς από την παρέα του νεαρού –όπως αναφέρουν τα
blogs
- δεν σκέφθηκε ότι η βιντεοσκόπηση του γεγονότος άξιζε τον κόπο; Υπήρχε περίπτωση στην εποχή που βιντεοσκοπούνται τα πάντα, σε μια παρέα νέων να μην είχε ούτε ένας κινητό τηλέφωνο και να μην του πέρασε από το μυαλό; Είναι προφανές και εδώ το ασύστολο ψεύδος.Μέχρι τώρα η συνήθης πρακτική ήταν η παραποίηση των δηλώσεων του Αντιπροέδρου. Προφανώς δεν αρκεί πια, οπότε τώρα προκρίνεται η τακτική της κατασκευής ανύπαρκτων ειδήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ψέμα στο ψέμα λοιπόν, αυτή είναι η νέα τακτική του 2ου ορόφου της Συγγρού.

Βέβαια η τακτική των παραποιήσεων κατέκτησε νέες κορυφές τις προηγούμενες μέρες όταν κυκλοφόρησε και πάλι στο διαδίκτυο ότι το ΓΕΕΘΑ απάντησε στις δηλώσεις του Αντιπροέδρου για τα γεγονότα που έγιναν στην Αργεντινή μετά την πτώχευσή της. Η ιστοσελίδα
defence.net δημοσιοποίησε τον εξής διάλογο με τον εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΕΘΑ.

Ερώτηση: τι θα πράξουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας σε περίπτωση που λάβουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να επιχειρήσουν στο εσωτερικό της χώρας σε αποστολές καταστολής, ένα ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοιχτό ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος;

Απάντηση: Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια εντολή γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας. Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος περιγράφεται με ακρίβεια στο Σύνταγμα, κάτι που τόνισε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόλις εχθές. Δεν μπορούν να δεχθούν να εκτελέσουν διαταγές οι οποίες βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τον υπέρτατο νόμο της χώρας, το Σύνταγματο. Αποστολή τους είναι η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας έναντι έξωθεν απειλών. Δυνάμεθα να λειτουργούμε αποκλειστικά εντός των ορίων του Συντάγματος».
Ο πραγματικός διάλογος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΕΘΑ, είναι ο εξής:Ερώτηση: Τι θα κάνει ο Αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας αν δεχτεί εντολή από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να βγάλει το στρατό στους δρόμους για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων;

Απάντηση: Δεν τίθεται θέμα τέτοιας διαταγής από τον υπουργό εθνικής άμυνας διότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατες δηλώσεις του, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν έχουν καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια, έχουν σχέση μόνο με την εξωτερική ασφάλεια και ο ρόλος τους προβλέπεται από το Σύνταγμα. Άρα δεν τίθεται θέμα απάντησης στην συγκεκριμένη υποθετική ερώτηση.

Βεβαίως, ο κύριος που είναι υπεύθυνος για την πλήρη παραποίηση του διαλόγου ώστε με τα ψέματα να δημιουργήσει θέματα, είναι ο κ.Γκουριώτης Αναστάσιος, Διευθυντής Ενημέρωσης του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Για τη δράση, την ιστορία και τον ρόλο του ομίλου
defence net media που ελέγχει και τα περιοδικά Στρατηγική, Cockpit, Αμυντική Βίβλος, Πόλεμος και Ιστορία, Περίπολος, Πολεμικές Μονογραφίες, Απόρρητο Δελτίο, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια, προς το παρόν».

Sunday, July 3, 2011

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την συνοδό του
ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ καλά αποτελέσματα ξεκίνησε την Παρασκευή το πανηγύρι στον χώρο του Αϊ-Γιάννη, για τον γιορτασμό της 1ης  του Ιούλη, γενέθλιας ημέρας του Καναδά. Παρόντες αρκετοί Καναδοί πολιτικοί, όπως ο υπουργός ενέργειας, ο βουλευτής Μίκε Πρου, η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Φραγκιαδάκη, ο πρόξενος  της Κύπρου, ο γιατρός Τάσος Καραντώνης, ο δικαστής κ. Βασίλης Φάτσης, ο Δρ. Φίλιππος Βαρέλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δαλακούρας, η εκπαιδευτικός σύμβουλος κ. Ελένη Καραγεωργίου με τον σύζυγό της και άλλοι.
Η εκπρόσωπος της Παμμακεδονικής
 κ. Τερέζα Νικολαϊδου με τον εκπρόσωπο
της ΕΡΤ κ. Τάκη Γαλιάτσο
Παρόντες για κάθε βοήθεια ο πρόεδρος της Κοινότητας Νίκωνας Γεωργακόπουλος, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Κακαρέλης, ο ταμίας Δρ. Νικόπουλος, ο πρόεδρος την Παιδείας κ. Γιάννης Κακαγιάννης, οι οποίοι φρόντιζαν για την άνεση των καλεσμένων και την …περιποίηση κάποιων συμβούλων της Κοινότητας οι οποίοι κόλλησαν τους πισινούς τους στις καρέκλες των επισήμων, μ’ αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να αναγκάζεται ο ίδιος ο πρόεδρος της Κοινότητας να κουβαλάει τραπέζια για κάποιους, πραγματικά επίσημους καλεσμένους.!
ΤΗΝ πρώτη μέρα βρέθηκαν στο χώρο περίπου 750 ομογενείς, οι οποίοι με πολύ κέφι γιόρτασαν τα γενέθλια της χώρας, ακούγοντας τους εθνικούς ύμνους των δυο χωρών μας και χειροκροτώντας το σβήσιμο των κεριών του κέϊκ των γενεθλίων.
Ο γιτρός Τάσος Καραντώνης με τον δικαστή
 κ. Βασίλη Φάτση και τον Δρ. Φ. Βαρέλη
Η δεύτερη μέρα του πανηγυριού ήταν ποιο …προσοδοφόρα σε προσέλευση κόσμου, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε τους 1.400, αλλά το κακό έγινε. Μόλις, περίπου στις 9:30, ο Γιάννης Φλωρινιώτης «μαζεύτηκε» μέσα από τον κόσμο, τα τραπέζια και τις τέντες όπου είχε …χαθεί για κάμποση ώρα, οι ουρανοί άνοιξαν και το νερό έπεσε άφθονο.! Βέβαια αντιλαμβάνεστε τι έγινε. Ο μισός πληθυσμός χώθηκε κάτω από τις τέντες ενώ ο άλλος μισός έτρεξε στα αυτοκίνητα με σκυμμένο το κεφάλι. Υπήρξαν και μερικοί οι οποίοι συνέχιζαν τον χορό τους ατάραχοι. Κάποιος -δηλαδή ο Σίμος- μου είπε ότι ήταν Πόντιοι, αλλά εγώ δεν είμαι σίγουρος! Μεταξύ των παρευρισκομένων την δεύτερη μέρα, διακρίναμε τους γιατρούς Πάνο Φουντά, Τάσο Δρακόπουλο, με τις συζύγους τους, και συντροφιά το ζεύγος Μαρία και Πέτρο Βλήτα, τους εκδότες κ.κ. Βασίλη Σκλάβο και Κώστα Κρανιά, τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μιχάλη Νερουλά, ο οποίος συμπεριλαμβάνονταν στους εθελοντές ελέγχου των φαγητών και άλλους.

Ο γιατρός Τάσος Δρακόπουλος με την σύζυγό του
στο πανηγύρι του Αϊ-Γιάννη

ΟΠΩΣ πάντα ακούραστος ο υπεύθυνος του πανηγυριού  Μανώλης Μυλωνάκης. Για την επιτυχία ή μη της διοργάνωσης αυτής θα τα πούμε με το τέλος της. Πάντως μέχρι στιγμής οι μαντινάδες, δίνουν και παίρνουν!

Κρυσταλία και Στηβ Σίμος, σε μια χαραρή αναμνηστική πόζα στο φακό μας

Ο Θόδωρος Κερογλίδης με τις κυρίες Νικολαϊδη και Μυλωνάκη

Η Τούλα και ο Γιώργος Γιαννόπουλος λίγο πριν τη βροχή
και την υποχρεωτική αναχώρησή τους από το πανηγύρι

Ο βουλευτής Μάϊκ Πρου με την δημοτική σύμβουλο Μαίρη Φραγγεδάκη
σε μια επίδειξη δημοτικών χορών

Ο καρδιολόγος Πάνος Φουντάς με τον ξάδελφο Πέτρο Βλήτα, λίγο
πριν φύγουν από το πανηγύρι λόγο βροχής
( Κουράστικα. Αύριο περισσότερα)