Search This Blog

Saturday, October 6, 2018

Ο Αρτεμάκης συμμετέχει στον Μαραθώνιο για την Κοινότητα...

Αγαπητοί φίλοι,
  Είμαι o πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 2018 συμμετέχω στο Μαραθώνιο Scotiabank Toronto Waterfront για την οικονομική υποστήριξη της κοινότητάς μας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω συγκεντρώσει περισσότερα από $45,000 με την πολύτιμη συνδρομή σας.  
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να στηρίξετε και φέτος αυτή μου την προσπάθεια.
 
Για περισσότερα από 109 χρόνια η Ελληνική Κοινότητα, με τη στήριξη του κόσμου, προσφέρει στους ΕλληνοΚαναδούς εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, κοινωνικές υπηρεσίες, Ελληνορθόδοξες θρησκευτικές υπηρεσίες καθώς επίσης τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες γραφείου τελετών με επαγγελματική εξυπηρέτηση, σεβασμό και ανταγωνιστικές τιμές.
Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο για να συνεχίσει το ζωτικής σημασίας για τον Ελληνισμό έργο της χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Άλλωστε, όπως έχει αποδείξει η ιστορία οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν το ακατόρθωτο.
Ο σύνδεσμος δωρεάς έχει ως εξής:
 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.
Αντώνης Αρτεμάκης
Πρόεδρος
Ελληνική Κοινότητα Τορόντο


Wednesday, October 3, 2018

Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Σπιτιού…



Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εξ’ αναβολής Γ. Σ. των μελών του Ελ. Σπιτιού κατά την οποία παρουσιάστηκαν, από τον πρόεδρο, τον γραμματέα και τον ταμία, τα πεπραγμένα του Δ. Συμβουλίου στην διάρκεια της περασμένης χρονιάς. 
Ξεκινώντας την αναφορά του ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιάννης Φαναράς συνεχάρη τα -έστω και λίγα - μέλη του Ε. Σ. τα οποία ήταν παρόντα και ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Συμβουλίου και του Γυναικείου Τμήματος για την άψογη συνεργασία τους μαζί του ώστε να πετύχουν στο έργο που ανέλαβαν να εκτελέσουν. Τις ευχαριστίες της διοίκησης εξέφρασε επίσης τόσο σε όλα

Φθινοπωρινή Συνεδρίαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου…



Υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Σωτηρίου συνήλθε το Μητροπολιτικό Συμβούλιο στην φθινοπωρινή του συνεδρίαση. Τα μέλη του προσήλθαν με μεγάλη απαρτία, από την μία άκρη του Καναδά έως την άλλη.

Η συνεδρίαση άρχισε με προσευχή και το αγιογραφικό ανάγνωσμα “Πᾶσα βασιλεία µερισθεῖσα καθ’ ἑαυτὴν ἐρηµοῦται, καὶ πᾶσα πόλις ἢ οἰκία µερισθεῖσα καθ’ ἑαυτὴν οὐ σταθήσεται.” Ματθ. ιβ’ 25. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Σωτήριος