Search This Blog

Friday, January 18, 2013

O Tαμήλος «ξαναχτύπησε»:
Έβγαλα το άχτι μου που ψήφισα Παπανδρέου! 


Ο βολευτής Τρικάλων της Ν.Δ. παραδέχθηκε ότι ήταν ο ένας από τους 43 της «διαρροής» που ψήφισε υπέρ της παραπομπής του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρεόυ.

«Έβγαλα το άχτι μου» (!!!) δήλωσε στη Λέσχη 97,6 σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Ταμήλος, και πρόσθεσε «γιατί δυο χρόνια τώρα όπου πάω κι όπου σταθώ, στη πόλη, στα χωριά, όλοι μου ζητάγανε να παραπεμφθεί ο Παπανδρέου, ο οποίος οδήγησε τη χώρα μας σ’ αυτό το χάλι». 

(σ. Αν.: Αυτοί είναι ηΓΕΤΕΣ.! Ακολουθούν το λαό κι' όπου τους βγάλει... Αρκεί να τον ψηφίζουν...
Και κυκλοφορεί (;) δημόσια στα Τρίκαλα χωρίς ντροπή, το παλιοτόμαρο...)

ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΆΡΑΣ

Στουρνάρας:
 “Η καταστροφή έγινε τη διετία 2007-2009″

(Απόσπασμα από συνέντευξη Στουρνάρα στη ΝΕΤ) ....

“..…η καταστροφή όμως έγινε μετά το 2007. Τη διετία 2007-2009 πιστεύω ότι μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος μπορεί να εξηγήσει γιατί έγινε αυτό που έγινε. Οι δαπάνες εκτοξεύτηκαν, προσλήφθηκαν δεκάδες χιλιάδες άτομα στο δημόσιο, οι φόροι κατέρρευσαν, ο φοροεισπραχτικός μηχανισμός διαλύθηκε”....
(σ. Αν.: Τι ξέρει ο Στουρνάρας από τέτοια; Ένας απλός υπουργός Οικονομικών είναι...



Thursday, January 17, 2013

Από 70 έως 500 δολάρια το εισιτήριο για την ομιλία Παπανδρέου στο Ορεγκον

Από 70 έως 500 δολάρια θα χρειαστεί να καταβάλουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον κύκλο ομιλιών στο Ορεγκον που διοργανώνει το World Affairs Council και στον οποίο μεταξύ άλλων θα δώσει διάλεξη και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στη σελίδα του το World Affairs Council το αντίτιμο για τον κύκλο ομιλιών «Introducing the World Affairs Council of Oregon's 2013 International Speaker Series: The World in the Balance» κυμαίνεται από τα 70 έως τα 500 δολάρια ανάλογα με το αν κάποιος είναι μέλος του συμβουλίου και τη θέση που θα έχει στην αίθουσα που θα διεξαχθούν οι ομιλίες.

Το φθηνότερο εισιτήριο των 70 δολαρίων μπορούν να το αποκτήσουν μόνο όσοι έχουν τη φοιτητική ιδιότητα, ενώ το υψηλότερο, αυτό των 500 δολαρίων, μόνο όσοι είναι μέλη του «World Affairs Council».

Οποιος αγοράσει κάποιο από τα... μαγικά χαρτάκια που εξασφαλίζουν την είσοδο στη διοργάνωση, δεν θα έχει απλά τη δυνατότητα να ακούσει τη διάλεξη του έλληνα πρώην πρωθυπουργού, αλλά και των υπολοίπων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Ποιοι είναι αυτοί; Η Μόνα Ελταχαγουάι, Αρθογράφος- Ακτιβίστρια, ο Ρίτσαρντ Λίκι, Παλαιοντολόγος-Περιβαλλοντολόγος και ο Δαλάι Λάμα.

Τον κύκλο ομιλιών θα ανοίξει ο κ. Παπανδρέου στις 26 Φεβρουαρίου και θα κλείσει ο Δαλάι Λάμα στις 11 Μαΐου.

Οπως αναφέρεται στη σελίδα του World Affairs Council ο πρώην έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει για την «Οικονομική κρίση και τη μοίρα της Ευρώπης».

«Ενας από τους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα μιλήσει για την κατάσταση της Ευρωζώνης σήμερα αλλά και για το μέλλον της», αναφέρει το World Affairs Council.


Σήμερα, γιορτή του
Αγίου Αντωνίου
Εκτός του προέδρου της 
ελληνικής κυβέρνησης
Αντώνη Σαμαρά,
γιορτάζει και ο πρόεδρος της
Ελληνικής Κοινότητας
Αντώνης Αρτεμάκης
Χρόνια Πολλά , πρόεδρε…

Wednesday, January 16, 2013


Ξαν’ άρχισαν τα όργανα;

Απ’ ότι όλα δείχνουν, το …σενάριο επαναλαμβάνεται.! Πληροφορίες από εκτός Τορόντο κύκλους του Εθνικού, μιλάνε ότι άρχισαν τα …όργανα των ατασθαλιών.! Εφτά χιλιάδες δολάρια λένε ότι παρέδωσαν στον …μεταβατικό κι’ από κει στον …εκλεγμένο, αλλά πριν ακόμα …σαραντίσει τα …περιστέρια πέταξαν, χωρίς να γίνει ούτε μια εκδήλωση εκτός εκείνης του κ. ΚΡΟΜΥΔΑ. Τι γίνεται παιδιά; Πολύ κουβεντιάζεστε και θα ξαναεκτεθείτε.! Εκτός κι’ αν ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή… Τι λένε για όλα αυτά οι του Qu και της BC που είναι και παλιές καραβάνες;;

Στουρνάρας:
“Η καταστροφή έγινε τη διετία 2007-2009″



Βρήκαμε ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη Στουρνάρα στη ΝΕΤ ....

“Το λάθος ξεκίνησε από τη στιγμή που μπήκαμε στο ευρώ. Αρχίσαμε να χαλαρώνουμε, πολύ σιγά στην αρχή, ανεπαίσθητα…η καταστροφή όμως έγινε μετά το 2007. Τη διετία 2007-2009 πιστεύω ότι μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος μπορεί να εξηγήσει γιατί έγινε αυτό που έγινε. Οι δαπάνες εκτοξεύτηκαν, προσλήφθηκαν δεκάδες χιλιάδες άτομα στο δημόσιο, οι φόροι κατέρρευσαν, ο φοροεισπραχτικός μηχανισμός διαλύθηκε”....



ΜΠΑΡΟΥΦΑ-ΚΗΣ, 
Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ !...


Θάχετε πέσει, οπωσδήποτε, πάνω σε κάποιο άρθρο ή σε κάποια συνέντευξη, αυτού του τύπου, του Βαρουφάκη, του ξερόλα …καθηγητάρα, που είναι πάνω απ΄ όλα κι απ΄ όλους. Ναι, είναι αυτός που όλο αναλύσεις, εκτιμήσεις και προφητείες κάνει και τίποτα δεν του βγαίνει, τίποτα δεν επαληθεύεται !

Εδώ και καιρό ο …Μπαρουφάκης, έχει πάρει με «109», την αποστολή σπίλωσης του Γιώργου Παπανδρέου, σαλιαρίζοντας δεξιά κι αριστερά, με κάθε είδους μαλακίες και ξεράσματα. Πρόκειται περί ηλίθιας περίπτωσης ενός κομπογιαννίτη δημοσιολόγου, που εξ αντικειμένου, εντάσσεται στη γενικότερη αντιπαπανδρεϊκή εκστρατεία, των πιο βρώμικων κύκλων της διαπλοκής και των φορέων της.

Ο Μπαρουφάκης, με την όλη στάση και συμπεριφορά του, μοιάζει να καπαρώνει την …προοδευτική εφαρμογή αυτού του προτσές !...

Ο άνθρωπος είναι τόσο μαλακοπίτουρας, που νομίζει, πως μπορεί να γίνουν πιστευτές οι μπαρούφες, που αμολάει, όπως π.χ., το ό,τι δεν ήταν ποτέ, ούτε ψήφισε ΠΑΣΟΚ, αλλά, παρ΄ ολ΄ αυτά, έκανε το λογογράφο του Προέδρου του και οργάνωσε, το 2004, την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ !!! ΄Η το άλλο, πως ο …αιρετικός, αυτός οικονομολόγος, που η προοδευτικότητα κι η αριστεροσύνη κυλάνε από τα μπατζάκια του, έκατσε κι έφτιαξε το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον πιο φανατικό εκφραστή των σκληρών νεοφιλελεύθερων απόψεων, στα θέματα της οικονομίας κι όχι μόνο !

Ο τύπος κάνει εκ του ασφαλούς το παιχνίδι του, γνωρίζοντας πολύ καλά το Γ. Παπανδρέου και ποντάροντας, πετυχημένα, στο ακέραιο του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και τη μεγαλοκαρδία του. Ο διατεταγμένος υβριστής, με τις συκοφαντικές ρετσέτες του, ξέρει πολύ καλά, πως ο Παπανδρέου δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδό του και δεν θα βγει, ποτέ, να πει ή να εξιστορήσει το πέρασμα του Μπαρουφάκη, από το περιβάλλον του, τη σκοπιμότητα της επιλογής του, τα οφέλη που του απέφερε και γενικά, τα «κατορθώματά» του !

Κι αυτό είναι που εκμεταλλεύεται ο αθεόφοβος !...

 ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ 

"Μαζί τα φάγαμε...."

Είναι ίσως η πιο μισητή φράση των τελευταίων δυο χρόνων στη χώρα μας. Μια φράση που ξεστόμισε ο άνθρωπος που "δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια".Ναι λοιπόν... Θα συμφωνήσω με τον κόσμο που είναι αγανακτισμένος και θα πω ότι δεν τα φάγαμε μαζί. Ναι δε τα φάγαμε μαζί, Ναι δεν έχουμε την αποκλειστική ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας. Η αλήθεια όμως είναι ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας μας απόλαυσε επί 2,5 δεκαετίες το πάρτι των δανεικών. Γι' αυτό οι περισσότεροι αρνούμαστε να δούμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη. Όσο και αν ο λαϊκισμός κάνει πάρτι αυτή την εποχή και είναι στην εξεύρεση ενόχων και εξιλαστήριων θυμάτων ώστε να συνεχιστεί απτόητα το καθεστώς του παρασιτισμού, η πραγματική αλήθεια είναι ότι το πελατειακό σύστημα, όσο και αν είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε ήταν πολύ δημοκρατικό.

Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας συμμετείχε στη διανομή του υπέρογκου δανεισμού από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για αυτό από τη Μεταπολίτευση και μετά ψήφιζε με 80% και πάνω τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για αυτό κάποιοι εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για τον "αντιμνημονιακό" Σαμαρά, για αυτό εγκαταλείπουν και τον Σαμαρά για να αναδεικνύεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στους Δημόσιους Υπαλλήλους. Για αυτό σιγοντάρουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όποιους υπόσχονται ότι η κυρίαρχη λογική της Μεταπολίτευσης μπορεί να συνεχιστεί και τώρα.Ποια είναι αυτή η λογική; Είναι η λογική που λέει ότι "Μπορούμε να καταναλώνουμε περισσότερα απ' όσα παράγουμε, ότι μπορούμε να ζούμε πάντα με δανεικά".

Για όλα αυτά εμείς οι νέοι πρέπει να τραβήξουμε ένα νέο δρόμο, μια νέα εποχή μακριά από κομματικά όργανα και κομματικές λογικές.

Για αυτό εμείς έχουμε χρέος να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά και να τολμήσουμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό. Αν δεν αλλάξουμε, αν δε δούμε το μέλλον με διαφορετικό μάτι και δε συμμετέχουμε περισσότερο στα κοινά δυστυχώς θα χάσουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια νέα ανεξάρτητη, δυναμική και δημιουργική γενιά.

Xρήστος Σγαρδέλης


ΚΑΝΑΔΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ
Aνέβασε στο τουίτερ φωτό της 
γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου 
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...

Μια εκπληκτική φωτογραφία της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και της ευρύτερης περιοχής, ανέβασε στο
twitter ο Καναδός αστροναύτης Chris Hadfield, o ο οποίος βρίσκεται στο διάστημα. 

O αστροναύτης είναι εντυπωσιασμένος από τη γέρυφα καθώς έγραψε πως είναι καταπληκτικό το πόσο καθαρά η γέφυρα ξεχωρίζει από το γαλάζιο της θάλασσας, σύμφωνα με το isthmos.gr. 

Η φωτογραφία του Chris Hadfield. 


Tuesday, January 15, 2013


Το μέγα φιάσκο της Λίστας Λαγκάρντ!!! 


Τελικά, είναι αστεία η όλη υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ... Το θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί πλέον είναι κατά πόσο το κράτος μπορεί να στριμώξει αυτούς τους ανθρώπους, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται σ' αυτή την περιβόητη λίστα και να εισπράξει χρήμα!!!! Αλλά όλοι ήθελαν να "παίξουν" πολιτικά παιχνίδια στριμώχνοντας τον Παπακωνσταντίνου, τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και όποιον άλλον έβρισκαν μπροστά τους. Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι η βουλευτίνα Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανιψιά του Ιωάννη Διώτη. Διαπιστώνεται ότι ο Διώτης δεν μας τα είχε πει και τόσο καθαρά και ξάστερα και αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ στην όλη υπόθεση.

Για να δούμε τη νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, έπειτα από την υποβολή γραπτού υπομνήματος από την πλευρά του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, στους οικονομικούς εισαγγελείς, Πεπόνη και Μουζακίτη. Ο Διώτης ισχυρίζεται πως δεν προέβη σε αλλοίωση του USB Stick (στικ), όπου περιεχόταν η επίμαχη λίστα, ζήτησε από κατονομασμένη συνεργάτιδά του να αντιγράψει το USB Stick, με στόχο τη δική του ενημέρωση για να ενημερώσει τον τότε νέο υπουργό Οικονομικών,Βενιζέλο. Υποστηρίζει πως ζήτησε απο την συνεργάτιδά του να καταστρέψει το ένα απο τα δύο στικάκια, μετά την αντιγραφή.

Όλα αυτά είναι ελαφρώς περίεργα και οπωσδήποτε περίεργη η λειτουργία του Διώτη. Ας μην ξεχνάμε και την "εμπλοκή" του δημοσιογράφου Βαξεβάνη. Εκείνο πάντως, που ψυχανεμίζομαι είναι ότι η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θα αποδειχθεί μέγα φιάσκο και θα την θυμόμαστε σαν ένα ακόμη ανεξιχνίαστο περιστατικό στον πολυτάραχο βίο της νεαρής μας δημοκρατίας, που είχε την ατυχία να την διαφεντεύουν πολιτικοί με ελάχιστο μυαλό, με πολλή πονηριά, ανέμπνευστους, χωρίς οράματα...

Αλλά θα φέρνουμε στο μυαλό μας και τους ανόητους δημοσιογράφους που το στενό μυαλό τους εγκλωβίστηκε σ' ένα στικάκι και δεν μπόρεσαν να δουν μακρύτερα. Όλα τόσες μέρες περιστρέφονται περί το... στικάκι, πού, πώς, πότε, και διάφορες άλλες ανόητες, αφελείς και εν πολλοίς άχρηστες απορίες και ερωτήσεις. Θα μπορούσαν να έχουν πάψει προ πολλού ν' ασχολούνται με τον Παπακωνσταντίνου, αφήνοντας τη διαδικασία (προανακριτική, εξεταστική, ποινική κ.λπ.) να πάρει το δρόμο της. ΓΙΑΤΙ δεν αναζητούν τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα, γιατί δεν τα ψάχνουν, αν είναι νόμιμοι οι λογαριασμοί τους, αν έχουν πληρώσει τους φόρους τους κ.λπ. Φτάσαμε στο σημείο, οι ανακριτές να καλούν τις ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Τώρα ΓΙΑΤΙ δεν καλούν την βουλευτίνα Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ που πιθανολογείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση;;; 

Νίκος Λαγκαδινός



Και νομικός σύμβουλος ο «πρόεδρος» των…ΟΛΩΝ.!!!

Το νομικό σύμβουλο παριστάνει τώρα ο …μεγάλος «πρόεδρος» των απανταχού του Καναδά, ομογενών.! Μετά τις νομικές συμβουλές που δίνει αφιλοκερδώς στον …νεοφώτιστο εισαγόμενο εκδότη, τώρα ανέλαβε, δεν ξέρω έναντι ποιάς αμοιβής (μπορεί να του υποσχέθηκαν τίποτα …Γκράντια.!) και την …νομική υποστήριξη των δεινοπαθούντων,  …επιτρόπων – συμβούλων μιας ενορίας-κοινότητας των Βορείων προαστίων οι οποίοι λέγεται ότι έμπλεξαν λίγο άσχημα με την Εφορεία, από την οποία και ελέγχονται… Και επέλεξαν τον κ. «πρόεδρο» ένεκα του ότι νομίζουν ότι βγήκε …αλώβητος από την μεθόδευση της προσωπικής του παλαιάς υπόθεσης με τις ατασθαλίες στο ταμείο του Επαρχιακού... Δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα φέρουν οι συμβουλές του, αλλά θα μάθουμε… Εξ’ άλλου … «ουδέν κρυφό από τον Ήλιο» που λέει κι’ ο εισαγόμενος …προστάτης του.!  Λίγη υπομονή να έχετε…

Monday, January 14, 2013


Έληξαν σήμερα οι εργασίες του
διήμερου Εκπαιδευτικού Συμπόσιου 
Ελληνικής Γλώσσας.
Με απόλυτη επιτυχία έληξαν σήμερα οι εργασίες του 2ου Εκπαιδευτικού Συμπόσιου το οποίο διοργάνωσε το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γενικού Προξενείου, με την Δρ. Δέσποινα Χατζηδιάκου, η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, με την κ. Μάγδα Σιγάλα και η Μητρόπολη Καναδά, με τον κ. Σπύρο Βολονάκη.

 Πάνω από 80 διδάσκοντες στα διάφορα ελληνικά σχολεία συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις ομιλίες της κ. Ευγενίας Νιόκου με θέμα «Η εκμάθηση Γλωσσών μέσα από το τραγούδι και της δημοσιογράφου κ. Ιουστίνης Φραγούλη
 με θέμα «Η θεατροποίηση του εξωσχολικού βιβλίου», καθώς και τις εργασίες των δυο εργαστηρίων: το Α’ με θέματα «Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας και Πολυτισμού μέσα από την πύλη Ηλεκτρονικής Μάθησης του Ε.ΔΙΑ.Μ.ΜΕ» (Πανεπιστημίου Κρήτης), με υπεύθυνους ομιλητές τους Θέμη Αραβοσσιτά, διευθυντή του Aristorele’s Credit School της Ελληνικής Κοινότητας και Μάγδα Μεταξά-Σιγάλα, διευθύντριας του Γραφείου Παιδείας της Κοινότητας και το
Β’ με θέμα «Προγραμματισμός Θεματικής Ενότητας» με την κ. Μαρία Ξενικάκη, υπεύθυνη Προγράμματος Διεθνών Γλωσσών του TDSB και την εκπαιδευτικό κ. Μαρία Μπάρσαλη. Περιττό να πούμε ότι όταν βρήσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, μόνο σωστά μπορεί να εξελιχθούν οι ό,ποιες προσπάθειές τους…
Στο Συμπόσιο παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι γ. πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου κ. κ. Αζεμόπουλος και Κυραγκοσιάν, ο βουλευτής κ. Τζίμ Καρύγιαννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αντώνης Αρτεμάκης η κ. Μαίρη Φραγγεδάκη, σύσωμο σχεδόν το προσωπικό του Γ. Προξενείου, καθώς και αρκετοί Καναδοί εκπαιδευτικοί.
Επειδή για τέτοια σοβαρά θέματα, ό, τι και να γράψει κάποιος θα είναι πολύ λίγο και ειδικότερα εμείς ως εντελώς ακατάλληλοι, θα επιστρατεύσουμε τον φωτογραφικό φακό να αναπληρώσει κάποια κενά…























Συγχαρητήρια ανήκουν στη Συντονίστρια Δέσποινα Χατζηδιάκου και όλους τους συντελεστές της αξιόλογης αυτής προσπάθειας…    
  

Sunday, January 13, 2013


Από την χθεσινή εκδήλωση της
Αδελφότητας Ποντίων
Κατάμεστη η αίθουσα από 
Πόντιους και φίλους τους…
ΜΙΑ πραγματικά μεγάλη και άρτια οργανωμένη βραδιά, ζήσαμε ό, σοι τυχεροί βρεθήκαμε σήμερα το βράδυ στο ELLAS , στο 35 Danforth Rd.
Ο ακούραστος καινούριος πρόεδρος της αδελφότητας κ. Νικόλαος Χριστοφορίδης, μαζί με το Δ. Συμβούλιο υποδέχτηκαν έναν έναν και όλους μαζί τους πόντιους και τους φίλους τους οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ΕΛΛΑΣ.
Παρόντες για να τιμήσουν τους ομογενείς Πόντιους οι πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου κ. κ. Δημ. Αζεμόπουλος και Ιάκ. Κυραγκοσιάν, οι βουλευτές Δημ. Καρύγιαννης και Μάϊκ Πρού, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Φραγγεδάκη, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αντώνης Αρτεμάκης, ο ιερατικώς προϊστάμενος του ναού του Αγ. Δημητρίου π. Κωνσταντίνος Παυλίδης, ο πρόεδρος του ναού της Παναγίας κ. Δημ. Μίλιαρης, ο πρόδρος του Τμήματος συλλόγων κ. Μανόλης Μυλωνάκης, η αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Τερέζα Νικολαΐδη και πολλοί άλλοι τους οποίους θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μας…
Θα ήταν περιττό να πούμε ότι την παράσταση «έκλεψαν» τα όλων των ηλικιών ποντιόπουλα με τις στολές τους και τους ποντιακούς χορούς…






























 Και λίγα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα «πηγαδάκια» του … «εξωτερικού».!