Search This Blog

Thursday, September 30, 2021

Ένας ακόμα αλητήριος συλλογισμός Μανίκη:

 Επειδή υβρίζουμε τον ίδιο και τον Μενεγάκη, συμπεραίνει ότι υβρίζουμε  «και όλους τους Λάκωνες».!!!

Γράφει, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα:

«Επειδή έγραψα αυτά ο «Αντίποδας» μου επιτέθηκε, και μάλιστα κατά απαράδεκτο τρόπο συνδυάζοντας την καταγωγή του πρώην Προέδρου της ΕΚΤ κ. Μενεγάκη από την Λακωνία, από τη οποία κατάγομαι και εγώ ύβρισε, όχι μόνο εμένα αλλά και την Λακωνία και όλους τους Λάκωνες.»

Αναγνωστης μας επισημαίνει σε σχόλιό του:

  Τι απαντάτε στον  Μανίκη όταν σας γράφει ότι η απόφαση για το Κέντρο πάρθηκε ομόφωνα και ευθύνεστε όλοι;


Επειδή δεν θυμόμαστε αν απαντήσαμε ή όχι, στον κ. Μανίκη, για αυτό δημοσιεύουμε την συγκεκριμένη παράγραφο η οποία λέει τα εξείς:
 

«…Ο κ. Κασέκας είχε γράψει σε ενυπόγραφο δοκίμιό του ότι υποστηρίζει τον θεσμό της Κοινότητας στην μορφή που σήμερα έχει πάρει και όχι την Επισκοπή επειδή μεταξύ των άλλων:

Tuesday, September 28, 2021

Τελικά, ΔΕΝ παίζεσαι με τίποτα ρε Μανίκη…

 Διαβάστε τι γράφει στην προχτεσινή έκδοση  και πείτε μου ΑΝ του αξίζουν οι χαρακτηρισμοί που του καταλογίζω…

 

Πρίν όμως σας παρουσιάσω αυτούσιες τις όποιες ξεδιάντροπες αλητείες του, θα ήθελα να κάνω μερικά σχόλια επ’ αυτών, ώστε να μη χρειαστεί να ξαναδιαβάσετε – όσοι διαβάσατε – τα σχόλιά του.

Γράφει, λοιπόν, ο κυρ Χρήστος:  «Αυτός (ο Αντίποδας)περιέργως πως , μέσω ενός πρωτοφανούς υβρεολογίου επιτίθεται ευκαίρως ακαίρως, τόσο κατά του Αρχιεπισκόπου Καναδά κ.κ. Σωτηρίου στον οποίο φορτώνει όλα, μα όλα τα κακά που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός του Καναδά, όσο και εναντίον όσων δεν συμφωνούν μαζί του και φυσικά και εναντίον μου».