Search This Blog

Saturday, June 10, 2017

THE TROJAN HORSE 1974 - ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 1974


Γιόρτασαν τα 150 χρόνια του Καναδά οι Έλληνες Oshawa & Whitby




Ο πρόεδρος κ. Γ. Τσαγκρινός κόβει την τουρτα ενώ παρακολουθούν οι επίσημοι και τα παιδιά.

Τα 150 χρόνια του Καναδά γιόρτασαν χθες οι ελληνικές κοινότητες των γειτονικών πόλεων Oshawa  & Whitby, με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Τσαγκρινό. Τις εκδηλώσεις τίμησαν οι αρχές της περιοχής, ενώ παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι, ο γενικός πρόξενος στο Τορόντο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης και η εκπαιδευτική σύμβουλος κ. Μαρία Λυχνάκη.
Με την ευκαιρία να πούμε ότι οι Δήμοι των πόλεων Oshawa  & Whitby αποφάσισαν

Wednesday, June 7, 2017

Χαλαρό δείπνο του Ομπάμα με τον Τριντό -Τους αποθέωσε ο κόσμος έξω από το εστιατόριο




Ο ένας είναι πρωθυπουργός του Καναδά, ο άλλος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Κι όμως, αν υποτεθεί ότι κάποιος δεν τους γνωρίζει, βλέποντας τη φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα με τον Τζάστιν Τριντό θα μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν δύο φίλοι που δειπνούν.
Οι δυο τους φαίνονται αρκετά χαλαροί στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Twitter και οι δύο πλευρές, στο δείπνο τους σε εστιατόριο του Μόντρεαλ. Αμφότεροι έχουν σηκωμένα τα μανίκια από το πουκάμισό τους και συζητούν, για τους νέους ηγέτες όπως είπαν.
Ο Ομπάμα βρέθηκε στο Μόντρεαλ για μία ομιλία και στη συνέχεια δείπνησε με τον Καναδό πρωθυπουργό. «Συζήτησαν την κοινή δέσμευσή τους για τη δημιουργία της νέας γενιάς ηγετών», ανέφερε το tweet του Obama Foundation για τη συνάντηση. «Πώς θα κάνουμε τους νεαρούς ηγέτες να αναλάβουν δράση στις κοινότητές τους;», έγραψε ο Τριντό, ευχαριστώντας τον Ομπάμα για την επίσκεψη.

Monday, June 5, 2017

Με απόλυτη επιτυχία οι «εκλογές» στο …Χαμόγελο της Ζωής τους.!



Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη  επιτυχία και τάξη οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Συμβουλίου στην μεγάλη ομογενειακή οργάνωση «Το χαμόγελο της Ζωής τους». Υπερψηφίστηκε από όλους τους συνέδρους και εκλέχτηκε όλο το παλιό Συμβούλιο, αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλους παρόντες οι οποίοι δεν υπερέβαιναν τον αριθμό των εκλεγέντων… Κατά τη συνεδρίαση, η

Sunday, June 4, 2017

Πάνω από 70.000 δολάρια τα έσοδα…



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το 37ο  Walkathon του Ελληνικού Σπιτιού…




Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων ομογενών πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το 37ο Walkathon, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το Ελληνικό Σπίτι, με πρωταγωνίστρια την κ. Παναγιώτα Αγραπίδου και υπό την αυστηρή επίβλεψη του διευθυντή του οργανισμού κ Κώστα Κωστούρου.
Οι εισπράξεις της εκδήλωσης ξεπέρασαν όχι μόνο κάθε πρόβλεψη αλλά και κάθε προηγούμενη χρονιά, αφού με τους πρώτους υπολογισμούς ήταν αρκετά πάνω από 70.000 δολάρια.
Η πορεία ξεκίνησε στις μία το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγ. Ιωάννου στη Worden Ave. και κατέληξε λίγο μετά τις 4 στο Ελληνικό Γηροκομείο, στη γωνία Lawrence  & Kenenty, όπου πλήθος
κόσμου υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τους συμμετέχοντες στο περπάτημα… Στη

"Μια βραδιά στην Πλάκα"…



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 21η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικής Κληρονομιάς - HHF



Από αριστερά ο πρόεδρος του HHF κ. Γάννης Δάγωνας με τη σύζυγό του, η κ Αλεξάνδρα Σκιαδοπούλου με τον σύζυγό της γενικό πρόξενο κ. Αλέξανδρο Ιωαννιδη, ο αντιπρέσβης κ. Χριστόδουλος Μαργαρίτης και η κ. Παρασκευή Ντόβα από το Γ. Προξενείο.

 Μια ακόμα όμορφη «Βραδιά στην Πλάκα», την 21η στη σειρά, διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Ελληνικής κληρονομιάς –HHF- την Παρασκευή το απόγευμα στο πολυτελέστατο UNIVERSAL eventspace. Περισσότεροι από 1300 ομογενείς βρέθηκαν στην αίθουσα για να βοηθήσουν το πολύπλευρο έργο του οργανισμού αυτού, ο οποίος με επικεφαλής τον  πρόεδρο κ. Γιάννη Δάγωνα επιτελεί ένα άξιο