Search This Blog

Saturday, November 27, 2021

Αναγνώστης, σχολιάζει, κρίνει και κατακρίνει…

 Αντίποδα κάνεις την κριτική σου στους σχολιαστές με όποιες εκφράσεις θέλεις ακόμα και υβριστικά. Αλλά καιρός να παραδεχτείς ότι η Κοινότητα με την σημερινή διοίκηση, για πάνω από 10 χρόνια, κάνουν του κεφαλιού τους και κρύβουν πολλές από τις αποφάσεις τους. Στην πραγματικότητα οι μετέχοντες στο τωρινό συμβούλιο δεν έχουν εκλεγεί ποτέ με εκλογές και ψηφοφορία, αλλά προτιμούν την μέθοδο δια βοής σοβιετικού τύπου σε μικρο-συγκέντρωση. 

Ξένη δημοσίευση – αναγνώστης μας γράφει:

 Ο Παραδόπιστος ''Αγιος Καναδά'', οι Άρχοντες και οι Παίδαροι!


 Καλό θα είναι πάντως η εκκλησία να αποδείξει ότι όντως επιθυμεί να συμβάλλει στην εξυγίανση της πίστης των χριστιανων, των σχέσεων με την παροικία και το ποιμνιο και να αφήσει κατά μέρος τα υπόλοιπα… 

Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή θα πρέπει να θυμηθεί να διδάξει πως ο έχων δύο χιτώνες θα πρέπει να δίνει τον έναν και όχι να τον κρατάει για πάρτη του και να μας πάρει και τα παντελονια .

Friday, November 26, 2021

Ελληνική Κοιότητα Τορόντο - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Παρασκεύη 26 Νοεμβρίου, 2021 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αγαπητά μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο,  

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο θα  πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 2:30μ.μ. στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο  (30 Thorncliffe Park Drive). Η συμμετοχή θα πραγματοποιείται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας. 

Σύμφωνα με τα πρόσφατα μέτρα για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας που ισχύουν για την πόλη του  Τορόντο: 

- Απόδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είναι απαραίτητη. 

- Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.  

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, 2021 στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό  Κέντρο. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 12:00μ.μ. και θα κλείσουν στις 7:00μ.μ. 

Τελευταία προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων καθώς και για την ανανέωση της  ετήσιας συνδρομής των μελών είναι η Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 2021 στις 6:00μ.μ.  

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη κατανόηση και τη συνεργασία σας. 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εφορευτικής Επιτροπής 

Thursday, November 25, 2021

Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς το γ@μ...νο, τουρκοκρατούμενο Φανάρι, το οποίο ως μοναδικό στόχο έχει την αφαίμαξη του πλούτου των απόδημων Ελλήνων…

 

Σταχυολόγησα κάποιες πληροφορίες, από κάποια κείμενα, από δω κι από κει και παρακαλω για την δημοσίευσή τους, αν είναι δυνατόν. Το όνομά μου στη διάθεσή σου αλλα για προσωπική σου χρήση παρακαλώ...

Wednesday, November 24, 2021

Επανήλθαν στην αλητεία τους, κάποια κληρικολαϊκά καθάρματα του αηΓιάννη.!

 Κυκλοφορούν στις πιάτσες της παροικίας, ότι κάποια από τα παλιά καθάρματα -κληρικοί και λαϊκοί – της εκκλησίας του αηΓιάννη, ξαναζωντάνεψαν και άρχισαν τις αλητείες τους, όπως τον παλιό κακό – αλλά καλό, γι’αυτούς -καιρό…

Λέγεται, λοιπόν, ότι ενώ ΔΕΝ πρόλαβαν ακόμα να υπογράψουν την κατάπτυστη -κατά κοινή, πλέον, ομολογία- συμφωνία Κοινότητας–Αρχιεπισκοπής και τα όργανα του παπαφίλιππα και των προβατίνων της φιλοπτώχου του, άρχισαν να παίζουν, στη διαπασών.!

Tuesday, November 23, 2021

Η κατάντια κάποιων Ελλήνων υπουργών.!!!

 

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κεραμέως και ο υπουργός Τουρισμού,  Κικίλιας, έγιναν διαδοχικά δεκτοί από την Παναγριότητα τον Οικονομικό Πατριάρχη Βοθρολομαίο, στο κατάλυμά του, στην Αθήνα, σήμερα το πρωί, 23 Νοεμβρίου 2021.

Στις συναντήσεις, που παραγματοποιήθηκαν σε καλή ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Monday, November 22, 2021

Τάδωσαν ΟΛΑ στον κουσουριάρη Αθανασούλα.!

 Η τελευταία(;) λόγω ηλικίας, «έφοδος» Σωτηρίου, στα χρήματα των ομογενών της παροικίας μας και το κατέβασμα των …πανταλονιών από τους «διαπραγματευτές».!

Δίχως ντροπή και χωρίς ίχνος φιλότιμο, οι ό,ποιοι διαπραγματευτές της πλάκας, κατέβασαν τα …πανταλόνια τους, παραδίδοντας στον, κουσουριάρη αλητήριο, Σωτήρη, ό,τι είχαν και ΔΕΝ είχαν, κάνοντάς του το χατίρι και ικανοποιώντας ΟΛΕΣ τις (οικονομικές, θέλω να πιστεύω) επιθυμίες του…

Και το χειρότερο, για πάνω από 2-3 μήνες, τώρα, ΔΕΝ μας λένε, ούτε οι διαπραγματευτές τι σκ@τ@ διαπραγματεύτηκαν, ούτε οι διοικούντες – τρομάρα τους – την Κοινότητα, τι στο διάολο ψήφισαν και ποια συμφωνία, με την ψήφο τους αυτή, επικύρωσαν.!!!