Search This Blog

Friday, June 8, 2018

Επαρχιακό Κογκρέσο Κεμπέκ...


Επιστολή – καταπέλτης του κ. Τσίκαλη προς τον κ. Κώστα Πάππα του «Εθνικού».!!!

Λάβαμε και ευχαρίστως δημοσιεύουμε ανοιχτή επιστολή του συντονιστή του Επαρχιακού Κογκρέσου του Κεμπέκ, κ. Δημ. Τσίκαλα, προς τον εκτελεστικό γραμματέα του «Εθνικού», κ. Κώστα Πάππα με θέμα τα ψέματα και τις ανυπόστατες συκοφαντίες του προς το Επαρχιακό Κογκρέσο.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια διαβάστε- ό,σοι ενδιαφέρεστε για

Thursday, June 7, 2018

Τι έχουν τα έρμα και …ψοφάν;…



Το περασμένο Σάββατο το τμήμα των κατηχητικών σχολείων του Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με το τμήμα της «Πρόνοιας» του ναου και την επίβλεψη της Ελληνικής Κοινότητας, διοργάνωσαν μια επιβλητική γιορτή προς τιμή των επί 40 χρόνια κατηχητών των σχολείων του Ιερου Ναού Κόμησσας και Βασίλη Πολυδούλη και της κ. Ζουμπάνου, με αφορμή την -λόγω ηλικίας- αποχώρησή τους από την ενεργό υπηρεσία .
Πλήθος από γονείς μαθητών αλλά και πολλοί από τους μαθητές που παρακολούθησαν κατά καιρούς τα μαθήματα των σχολείων, παραυρέθηκαν για να τιμήσουν την προσφορά των κατηχητών αυτών στην ορθόδοξη Εκκλησία και την Ελληνική Κοινότητα. Εκείνοι που απουσίασαν επιδεικτικά, θα λέγαμε ήταν όλοι οι ιερείς της Κοινότητας, μηδέ, του

Tuesday, June 5, 2018

Την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Η Παμμακεδονική Ένωση Χάμιλτον, τιμά  τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Τορόντο κ. Αλέξανδρο Ιωαννίδη,                                   τον επιχειρηματία κ. Μιχαλόπουλο, πρώην στελέχη της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά και  μέλη της. 
Κατά τη δεξίωση, στη κατάμεστη αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην πόλη του Χάμιλτον, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης Χάμιλτον κ. Αριστοτέλη Δαμιανόπουλου  , απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους, γενικό πρόξενο της Ελλάδος στο Τορόντο κ. Αλέξανδρο Ιωαννίδη,  κ. Δημήτρη Κάρα πρώην πρόεδρο, κ. Τερέζα Νικολαΐδου πρώην