Search This Blog

Friday, July 30, 2021

Ξένη Δημοσίευση…

 Συμβουλές αναγνώστη μας, σε εκδότες-δημοσιογράφους για τη θέση τους και την συμπεριφορά τους:

Συγχαρητήρια κύριε Αντίποδα για την ενημέρωση της Παροικίας του Μόντρεαλ. Δεν λαμβάνουμε τόσες πληροφορίες από κανέναν άλλο και οι εφημερίδες και οι «δημοσιογράφοι» ζηλεύουν. Είναι πραγματικά ντροπή το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά δημιουργούν δράμα στην παροικία με την προπαγάνδα που τους τροφοδοτεί ο Αρχιεπίσκοπος. 

Wednesday, July 28, 2021

Μας πήραν μυρωδιά και εκτός Καναδά. Ακόμα, την ειρωνεία και λασπολογία του Σωτήριου, διέκριναν μεταξύ των κειμένων του!!!

 Και ενώ ο κόσμος …καίγεται, αυτοί μας μιλάνε για λαβίδες που έγιναν κουταλάκια και αναρωτιούνται πόση …αγιοσύνη έχουν πάνω τους.!

(Διαβάστε τώρα το άρθρο της κ. Παπασταματάκη και τα ξαναλέμε…)

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
 katanixi.gr


…Και αφού ο Αρχιεπίσκοπος Κανάδά Σωτήριος δεν έχει να πει ίχνος αγιοπατερικού λόγου προκειμένου να στηρίξει τις πλάνες του, επιδίδεται στη γνωστή τακτική των απανταχού Οικουμενιστών, αυτήν της ειρωνείας και της λασπολογίας…

Ζούμε δίχως αμφιβολία σε καιρούς μεγάλων αιρέσεων, και τώρα πια ο κοσμοκράτορας διάβολος χτυπάει το κέντρο της πίστης μας, το κέντρο της χριστιανικής λατρείας που είναι το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Ο εκμαυλισμός και η αντιπατερική στάση των σύγχρονων Ιεραρχών άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της Εκκλησίας στον διάβολο που ελεύθερα πλέον αλωνίζει…

Tuesday, July 27, 2021

Με το μάτι ενός ανώνυμου ομογενή…

 Ενδιαφέρον σχόλιο ανώνυμου ομογενούς για παροικιακά ζητήματα, όπως τα είδε με το δικό του μάτι…

Έχοντας ως Αρχή μας να δίνουμε βήμα έκφρασης των απόψεών τους σε κάθε συμπάροικο – ομογενή, που θέλει να καταθέσει δημόσια τη γνώμη του, αλλά δεν έχει στη διάθεσή του κάποιο μέσο επικοινωνίας, ώστε να φτάσει έστω και λίγο πιο πέρα από τον εαυτό του η ό,ποια άποψή του, σκεφτήκαμε να παραχωρήσουμε το χώρο ετούτο σε επώνυμα αλλά και ανώνυμα σχόλια, με σκοπό να φτάνουν όλες οι απόψεις στους ηγέτες των ομογενειακών Αρχών και Οργανώσεων και στόχο την πληρέστερη  διοίκησή τους  και καλύτερη προσφορά στην ομογένεια. 

Monday, July 26, 2021

Με αφορμή την επίσκεψη Σωτηρίου, λίγη συνέχεια για τα 30κοντα αργύρια προς τον επίσκοπο Δημήτριο (;) .!

 Ζήτησε από τη Φιλόπτωχο να μην κάνουν δημόσιες δηλώσεις, διότι αυτές που έκαναν,  έχουν επιδεινώσει το πρόβλημα.!!!

 

Για άλλη μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος, βρισκόταν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Μόντρεαλ, χθές Κυριακή, για την Εκδήλωση Μνήμης για τα 47 χρόνια του πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής το 1974 στην Κύπρο. Ο Σωτήριος, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τις κυρίες της Φιλόπτωχου. Τους ζήτησε να μην κάνουν πλέον δημόσιες δηλώσεις, διότι οι δηλώσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής έχουν επιδεινώσει το πρόβλημα των 30 χιλιάδων.

Sunday, July 25, 2021

Έτσι ρεζιλεύονται οι … επίδοξοι «προφήτες» της Εκκλησίας…

Αυγουστίνος Καντιώτης για τον ιο: «θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία, τα πάντα, σκούπα ηλεκτρική»

 

Στο Βήμα του Μόντρεαλ ξαναδιαβάζουμε, ένα σχεδόν χρόνο μετά, κάποιες προφητικές δηλωσεις του Αυγουστίνου Καντιώτη, ώστε να …εμπεδόσουμε τις παπαριές που έλεγε και τον εξευτελισμό που του κάνουν οι …φίλοι του, σήμερα, παρουσιάζοντές τες…

Γράφει, λοιπόν, ο κ. Μανίκης:

«… Κινδυνεύουμε από επιδημίες…ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, έρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται …επιδημία, όχι σαν την γριπούλα που πέφτουμε στο κρεβάτι κλπ κλπ, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθενείας, που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία, τα πάντα, σκούπα ηλεκτρική!