Search This Blog

Friday, March 11, 2022

Ένα σχόλιο ομογενή, το οποίο - αν βασίζεται σε αληθινές πληροφορίες - έχει το ενδιαφέρον του…

 


Είμαστε 2 είμαστε 3 κ.λπ. Όπως δείχνουν τα σχόλια από διάφορους σχολιαστές των γραπτών, οι ομογενείς που άρχίζουν να μπαίνουν στο νόημα της ανόητης συνφωνίας των πουλημένων, με τον παραδόπιστο ανώμαλο Σωτήριο, αρχίζει να βρίσκει εύκρατο έδαφος και να κάνει καρπούς. Πρώτη απόδειξη είναι το ότι με το που διαδόθηκε η σωνφωνία αυτή, ο λαός άρχισε σιγά σιγά να κόβει τις απλόχερες οικονομικές προσφορές του προς την «ανεξάρτητη επιτροπή» με αποτέλεσμα να βάλουν χέρι στα έσοδα κάποιων άλλων, μόνυμων διαχρονικών επιτροπών συγκέντρωσης χρημάτων, όπως είναι το Golf Tournament, ας πούμε. 

Thursday, March 10, 2022

Αποψη αναγνώστη για την μετάθεση του Χορού – Γκαλά της 25ης Μαρτίου.!!!

 


Κύριε αντίποδα, διάβασα σήμερα το πρωΐ ένα σχόλιο αναγνώστη σας ο οποίος ειρωνευόταν μάλλον, παρά μας πληροφορούσε, για την εκδήλωση – χορό της κοινότητας στο Κρύσταλ με την ευκαιρία της 25 Μαρτίου.. Είναι αλήθεια – και πρέπει να το εξομολογηθώ – ότι θύμωσα λίγο παραπάνω με την κακία κάποιων ομογενών που κοροϊδεύουν με τον οργανισμό μας αυτό, ειδικά τώρα που βρίσκεται στα χάλια που την κατάντησαν οι διοικήσεις του τα τελευταία χρόνια. Όμως με την πάροδο της ημέρας, έπεσε στην αντίληψή μου ότι ο αναγνώστης σου είχε δικιο, αφού έστω και καθυστεριμένα οι αρμόδιοι μας πληροφορούσαν ότι η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε, αλλά απλά άλλαξε τοποθεσία και θα γίνει στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό, για τους λόγους που οι αρμόδιοι μόνο γνωρίζουν.

Tuesday, March 8, 2022

Αναγνώστης σχολιάζει ιστορικά γεγονότα της Κοινότητας, από την εποχή Μενεγάκη έως την παράδοσή της στον Σωτήρη, με την υπογραφή της συμφωνίας…


Αγαπητέ Αντίποδα, θέλω να καταθέσω κάποιες απόψεις μου για το ότι το πεπρωμένο της Κοινότητας φυγείν αδύνατον... Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους πρέπει να προσδιορίσουμε τι ρόλο έπαιξε ο καθένας σ’ αυτή την πονεμένη Kοινότητα. Ο Σημερινός ''Εφιάλτης'' αυτής της κοινότητος ήταν και είναι ο Αντώνης ο οποίος πριν από μια δεκαετία τώρα, από την ημέρα που ήρθε στην Κοινότητα σαν πραγματικός αλεξιπτωτιστής, (αν και είχε υπηρετήσει επί εποχής Μυλόπυλου – Κασέκα, κατά την οποπια δεν περνούσαν τέτοια κόλπα)_ προσγειώθηκε για να προστατεύσει τα συμφέροντα του Μ@νεγάκη, όταν αυτός πουλoύσε την Κοινότητα μετά από τις εντολές που είχε πάρει από το Σωτήριο.

Monday, March 7, 2022

Είναι τελικά η, - έτσι κι’ αλλιώς κατάπτυστη -, συμφωνία, Καραντώνη -Σωτήριου ή Αρτεμάκη-Σωτήρη; Ποιος θα μας το πει;

 

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη μας που, -μπορεί, ίσως, φαίνεται να- γνωρίζει πολλά και μάλλον περισσότερα από εμάς. Διαβάστε το λοιπόν, όσοι νομίζετε ή και πιστεύετε (αν είναι δυνατόν.!!!) ότι υπάρχει ακόμα Ελληνική Κοινότητα.!!!

Sunday, March 6, 2022

Σχόλιο του κ. Γιάννη Κακαγιάννη, στον «Ελληνικό Τύπο», με θέμα την κατάπτυστη συμφωνία Καραντώνη – Σωτήριου…

 


ΣΤΗΝ εφημερίδα «Ελληνικός Τύπος» και τη στήλη «Τηλεσκόπιο», την οποία επιμελείται ο κ. Γιάννης Κακαγιάννης, βρήκαμε ένα άρθρο του το οποίο αναφέρεται στην, πάλαι ποτέ, Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, και το οποίο έχει βασικό θέμα την κατάπτυστη συμφωνία του αρχιεπίσκοπου Σωτήρη με τον γιατρό Καραντώνη, την οποία υπόγραψε, για λογαριασμό της (τότε) Κοινότητας, ο τελευταίος – πριν την παράδοση στον Σωτήρη - πρόεδρός της, κ. Α. Αρτεμάκης.