Search This Blog

Wednesday, April 3, 2019

Πάνω στο Σταυρό η τιμή των κεριών.!!!


Έναν παρόμοιο Σταυρό βρήκαν οι αρμόδιοι της εκκλησίας των τριών αγίων, στα Βόρεια προάστια, για να γράψουν την τιμή των κεριών πίσω από το παγκάρι.!!! Δεν γνωρίζουμε τι λέει ο π. Οδυσσέας και αν πίρε εντολή από τον ιδιοκτήτη Σωτήριο, αλλά ο νόμος του Καναδά ...επιβάλει την διαφήμιση της πραμάτειας και την (σπέσιαλ;) τιμή της... Αν το έκαναν ένεκα της γιορτής της Σταυροπροσκύνησις ώστε να το δουν όλοι, δεν το γνωρίζουμε ...ακόμα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...

Το Πολιτιστικό τμήμα και η Θεατρική Ομάδα «Ίριδα» της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο στο πλαίσιο της δέσμευσής τους για την ανάδειξη του πολιτισμού, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση "Μια Tρελή Παραγωγή - Η Σχετική 'Εννοια της Αποτυχίας".

Ο Γρηγόρης Τερζάκης και η Θεατρική Ομάδα «Ίριδα» εμπνέονται από χαρακτήρες του Παγκόσμιου Θεάτρου και κινηματογράφου και επιστρέφουν φέτος για να παρουσιάσουν μια νέα πρωτότυπη σουρεαλιστική κωμωδία που αναδεικνύει ... 
το σχετικό νόημα της αποτυχίας ...

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας ενηλίκων προκειμένου η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο να μπορέσει να ενισχύσει το πολιτιστικό της έργο σε δραστηριότητες που συνδέονται με την πνευματική/αισθητική/ηθική καλλιέργεια του ανθρώπου.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Πολιτιστικού τμήματος της κοινότητάς μας.

Monday, April 1, 2019

Καλό Μήνα σε όλους – Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντας…


Ευχόμαστε Καλό Μήνα σε όλους τους Έλληνες και με την ευκαιρία «Χρόνια Πολλά» στους δυο Ηπειρώτες  ηΓΕΤΕΣ μας Αλέξη Τσίπρα (πρωθυπουργό Ελλάδος) και Σωτήριο Αθανασούλα (μητροπολίτη Τορόντο) για τη σημερινή γιορτή τους…
Άντε, να τους χαιρόμαστε, βρε…