Search This Blog

Saturday, October 1, 2016

Ο Νικολόπουλος και η Porsche του … «εφοπλιστή»…



Μπορεί ο Νίκος Νικολόπουλος να διαμαρτυρόταν επειδή αποκαλύφθηκε πως κάνει βόλτες με την Porsche εφοπλιστή, τώρα που αυτός συνελήφθη τι έχει να πει;
Ο Γιάννης Καραγεώργης, 65 χρόνων, που δήλωνε εφοπλιστής, έκανε το τελευταίο διάστημα αισθητή την παρουσία του στον χώρο των Media με δύο τρόπους. Πρώτον, αγόραζε διαρκώς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους ενέταξε στον Ομιλο Ιδιοκτησίας του, τον Hellas

Friday, September 30, 2016

Η εποχή της ντροπής!



Τις διαφορές των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα, απέναντι στις αιτιάσεις των δανειστών ανέδειξε με γλαφυρό τρόπο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, εστιάζοντας -διόλου τυχαία- στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, που ζητούσαν επί χρόνια οι εταίροι μας.
«Ο Παπανδρέου αρνήθηκε το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων. Ο Σαμαράς το δέχτηκε αλλά αρνήθηκε να το ελέγχουν οι ξένοι και ήρθε η κυβέρνηση της Αριστεράς να δώσει και τον έλεγχο της διοίκησης στους ξένους», είπε, κάνοντας λόγο για μία κυβέρνηση που είναι …για γέλια και για «αντιμνημονιακούς ήρωες» που έχουν γίνει πιο μνημονιακοί. «Ο κ.Τσίπρας έλεγε στη Βουλή ότι ‘όποιος νομίζει ότι θα ψηφίσουμε το τρίτο μνημόνιο απατάται’. Όταν έναν χρόνο μετά λέει ο κ.Κατρούγκαλος ότι ήταν στην πρόθεσή τους να το υπογράψουν για να διορθώσουν τα άλλα δύο, είναι η εποχή της ντροπής», είπε.

Thursday, September 29, 2016

Να σου πω κάτι, Αλέξη;



Nα σου πω κάτι Αλέξη, για «τα παιδιά που είχαν την ευγενική φιλοδοξία να μείνουν και να σπουδάσουν εδώ», όπως είπες σήμερα.
Το να μείνεις και να σπουδάσεις εδώ, δεν είναι «ευγενική φιλοδοξία», αλλά η μόνη διαθέσιμη επιλογή για πολλούς από μας.
Φοιτήσαμε σε ένα πανεπιστήμιο που απέχει πολύ από το να εκπληρώνει τους σκοπούς του δουλεύοντας παράλληλα -αυτό είναι κάτι, που δε θα καταλάβεις ποτέ και δεν έχω τέτοια απαίτηση.
Συνεχίσαμε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα (πάλι επειδή δεν είχαμε επιλογή) που σε κάποια αντικείμενα είναι ανταγωνιστικές των ξένων πανεπιστημίων και κάποιοι αποφασίσαμε

Για όσους φτύνουν εκεί που έγλειφαν…




«Ε. Τ.» Ένα καλοβαλμένο άρθρο με τίτλο 
«Μη φτύνεις εκεί που έγλειφες»...

Έπεσε στην αντίληψή μας  -έστω και καθυστερημένα- ένα καλοβαλμένο άρθρο στον «Ελληνικό Τύπο» υπογραμμένο από τον κ. Τάσο Θεοδωρίδη και με τίτλο «Μη φτύνεις εκεί που έγλειφες». Το άρθρο μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές του εκδότη της εφημερίδας, αείμνηστου Κώστα Κρανιά, ο οποίος με την αρθρογραφία του ταρακουνούσε αρκετές φορές τα … στάσιμα νερά της  παροικίας μας, χτυπώντας με το δικό του τρόπο τα κακώς κείμενα και τους αίτιους αυτών. Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρεται

Wednesday, September 28, 2016

Αυξάνεται ο αριθμός των αβάφτιστων παιδιών…



Οι ομογενείς γυρίζουν την πλάτη στην Εκκλησία εξ’ αιτίας της ανάρμοστης και μάλλον εκδικητικής συμπεριφοράς του μητροπολίτη, με την εφαρμογή του μέτρου της «κατάσχεσης των μυστηρίων», όπως το ονομάζει.! Όπως είναι γνωστό ο Σωτήριος για να τιμωρήσει την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο η οποία αντιστέκεται στις …ορέξεις του να την κατακτήσει, βάζοντας στο χέρι του τα περιουσιακά της στοιχεία, αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων  δολαρίων, αποφάσισε και διέταξε τους ιερείς – υπαλλήλους του – να γίνουν

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...

 ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Σε αριθμούς απλούς και κατανοητούς για τον μέσο πολίτη που πληρώνει τη νύφη.
Για να μην μπορούν οι "οικονομολογούντες" πολιτικάντηδες που την προκάλεσαν να θολώνουν τα νερά, να παραπληροφορούν και να διστρεβλώνουν την αλήθεια και, από πάνω, να γίνονται τιμητές εκείνων που, αβοήθητοι. προσπάθησαν να την αντιμετωπίσουν .



Monday, September 26, 2016

Ο Κουρουμπλής ένιωσε την ανάγκη να...



...καθησυχάσει την Εκκλησία ότι ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος.!

Ένα ανέλπιστο δώρο έλαβαν χθες από τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή όλοι όσοι κάνουν καριέρα στη χώρα μας διακινώντας γελοίες θεωρίες συνωμοσίας και επιχειρηματολογώντας ότι πάντα υπάρχει και μια άλλη αλήθεια την οποία «μας κρύβουν».

Μιλώντας στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για τις επικείμενες αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών, ο κ. Κουρουμπλής

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ANAKOINΩΣΗ


ΕΤΗΣΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ
EKKΛHΣIAΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

AIΘOYΣA EKKΛHΣIAΣ AΓIOY ΔHMHTPIOY
Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο
30 Thorncliffe Park Drive, Toronto

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιοτης Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου
και η Αδελφότητα Κυριών «Η Πρόνοια»,
διοργανώνουν Ερανικό Δείπνο
την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 6:00μ.μ.
και προσκαλούν όλη την Ομογένεια
Τιμή εισιτηρίου: $25.00



  Παρακαλούμε όπως υποστηρίξετε
την Εκκλησία μας και την Κοινότητά μας
και το έργο που επιτελούν.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως καλέσετε
τα γραφεία της ΕΚΤ στο 416-425-2485

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν
προς την ενίσχυση της Εκκλησίας μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά


Συμβαίνουν κι' αλλού: Μητροπολίτης εκβιάζει κληρικό των Αθηνών.!



(Μετά από κάποιο διάστημα-παρά τη θέλησή μας- …ανάπαυλας,  επανερχόμαστε στις …επάλξεις της ενημέρωσης με διάφορα παροικιακά και μη θέματα τα οποία έμειναν πίσω...)
 
Ποιος Μητροπολίτης της Πελοποννήσου απειλεί και εκβιάζει κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών;
"Θα σε βάλω σε αργία και θα σε τιμωρήσω που έρχεσαι τα καλοκαίρια στην Μητρόπολή μου" του διεμήνυσε μέσω τηλεφώνου, απειλώντας τον παράλληλα να σταματήσει να γράφει γι΄ αυτόν σε συγκεκριμένο site φίλος του δημοσιογράφος.
Φαίνεται πως ο εν λόγω Μητροπολίτης που θέλει να εκλέξει στην Ιεραρχία του Οκτωβρίου τον Ιεροκήρυκά του Βοηθό Επίσκοπο, τα έχει χαμένα με τις αλήθειες του κληρικού των

13 οι υποψήφιοι για το «Ελληνικό Σπίτι»…



Οι εκλογές θα γίνουν στις 23ης Οκτωβρίου
 
Έληξε την Παρασκευή το απόγευμα ο χρόνος υποβολής υποψηφιότητας για την εκλογή νέου Δ. Συμβουλίου του Ελληνικού Σπιτιού καθώς και του Γυναικείου Τμήματος του οργανισμού. Απ’ ότι πληροφορούμαστε, υποψηφιότητα για το  Δ. Συμβούλιο του «Ε. Σ.» έθεσαν 13 μέλη του και στις 23 Οκτωβρίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των 11 στη διοίκησή του, ενώ δεν θα διενεργηθούν εκλογές για το Γ. Τμήμα αφού οι υποψήφιες είναι ακριβώς όσες εκλέγονται και μάλιστα είναι οι ίδιες ακριβώς κυρίες που ήταν και την προηγούμενη περίοδο.   
Για την εκλογή τους στη διοίκηση έθεσαν υποψηφιότητα οι εξής ομογενείς:
Αλεξάκης Αλέξανδρος, Καναργελίδης Γρηγόρης, Καραγιάννης Βασίλης, Κάρας Δημήτρης, Κουρούς Νικόλαος, Μπάμπαλης Κωνσταντίνος, Νοίτσης Τομ, Ξενίας Βιβή, Ξενίας Παναγιώτης, Τζουράς Αναστάσιος, Τριφωνόπουλος Νίκος, Τσιώκος Τομ, Φαναράς Ιωάννης .
Με την ευκαιρία να πούμε ότι η συνάντηση γνωριμίας των υποψηφίων με τα μέλη του οργανισμού θα γίνει την Πέμτη 6 Οκτωβρίου, στις  6:30 μ. μ. στην αίθουσα «Εστεία» του  Ελληνικού Σπιτιού.