Search This Blog

Saturday, April 15, 2017

Εκατοντάδες πιστοί στα Εγκώμια και την περιφορά του Επιταφίου



Χθές το απόγευμα στην αιθουσα "ΕΣΤΙΑ"

Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς συγκίνησης και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε η Ακολουθία του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 στην αίθουσα ΕΣΤΙΑ η οποία μετατράπηκε σε Ιερό Ναό για την εξυπηρέτηση των πολυάριθμων πιστών οι οποίοι διάλεξαν το παρεκκλήσι των «Αγ. Αναργύρων» στο «Ελληνικό Σπίτι» για να παρακολουθήσουν τα Εγκώμια της Θεοτόκου.
Ο ιερατικώς προϊστάμενος του ναού π. Χριστιανός Σοκοσάν με 10μελή ομάδα υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Φαναρά και όλο σχεδόν το εκκλησίασμα έψαλαν τα Εγκώμια και

Thursday, April 13, 2017

Greek Consulate General in Toronto

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας θα παραμείνει κλειστό για το κοινό, από την Παρασκευή 14 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 17 Απριλίου λόγω των εορτών του Ορθόδοξου Πάσχα.

(Please be advised that the Consulate General of Greece will remain closed for the public from Friday April 14th until Monday April 17th in observance of Orthodox Easter.)

Tuesday, April 11, 2017

Συμπεριφορά αρχιερέως προς τον πρώην Τρίκης δίχως ντροπή.!!!


Ο Ιωαννίνων Μάξιμος εναντίον του πρ. Τρίκκης και Σταγών Αλεξίου, με ύφος… Σοϊμπλε ή κάτι χειρότερο.! 


Μία επιστολή που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στην πορεία και την προσφορά του Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου έστειλε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ως τοποτηρητής της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, μετά τον πρόσφατο θάνατο του μητροπολίτη Σεραφείμ.!
Στην επιστολή του, o σχετικά νέος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει με απαράδεκτο, για