Search This Blog

Saturday, February 5, 2022

Ούτε γι’ αυτό έχεις, έστω κάποια, ευθύνη κ. Αρτεμάκη;

 Το πείραν όλοι μυρωδιά το, έμμισθο,  πουστράκι του Σωτήριου που, ουσιαστικά, διοικεί την Κοινότητα, επί πληρωμή.!!!


Αναγνώστης σε σχόλιό του γράφει:

Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του! Η ίδια ομάδα συνεχίζει το έργο του ξεπουλήματος στην αρχιεπισκοπή και γενικότερα. Δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της Κοινότητας, αλλά το δικό τους συμφέρον. 

Friday, February 4, 2022

Παγκόσμιο φαινόμενο το «Χούι» συλλογής και ιδιοποίησης χρημάτων της Εκκλησίας, από τους ορθόδοξους κληρικούς…

 

Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι...

Φίλος αναγνώστης μας, γνωρίζει και γράφει:

Αντίποδα, το πρόβλημα δεν είναι το προχωρημένο της ηλικίας του Επισκόπου για τον λόγο που έχει απληστία και εμμονή στην συλλογή χρημάτων. Το πρόβλημά του είναι το λεγόμενο «χούι» με τα χρήματα (που είναι χρήματα των άλλων και θέλει με δικαιολογίες θρησκευτικές να τα μαζεύει και οικειοποιείται). 

Thursday, February 3, 2022

Ερώτηση αναγνώστη: Γιατί λουφάζουν ακόμα οι υπεύθυνοι της συμφωνίας;

 

By the way Αντίποδα, εδώ και πάνω από ένα μήνα παρατηρώ ότι οι κκ. Αρτεμἀκης και Σια του παλαιού συμβουλίου έχουν λουφάξει και δεν βγάζουν τσιμουδιά ούτε ακούγονται. Βολική δικαιολογία για όλους να κρυφτούν, και η επιδημία με τον ιό δικαιολογεί τέτοια τακτική «δια πάσαν νόσο και πάσαν μ@λ@κι@», μεταφορικά και αλληγορικά εδώ. Κάπου άκουσα ότι χαϊδεύουν και συμβουλεύουν αφανώς το νέο συμβούλιο για να μην συμβεί κανένα «ατύχημα» και διαρρεύσει το επίσημο έγγραφο με τις υπογραφές και να εξασφαλίσουν το πέσιμο στα μαλακά και να ξεχαστεί η κουτσουκέλα τους.

Wednesday, February 2, 2022

Κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις, ανώνυμου αναγνώστη, για Εκκλησία και Κοινότητες…

Ο 12:59, στο προηγούμενο σχόλιο, δίνει μια σοφἠ συμβουλή. Σταματἠστε να συμμετέχετε με το να δίνετε χρήματα στις κοινότητες-εκκλησίες. Δυο σενἀρια θα συμβούν. Στις μεν κοινὀτητες που κατἐχει και διοικεί απευθεἰας ο Επίσκοπος (μἐσω των πιονιὠν του) αυτὀ θα οδηγἠσει σε πτὠχευση και διἀλυση της κοινότητας ἐπειτα από αναγκαστικἠ απόφαση της γενικής συνἐλευσης, και συνεπώς η περιουσία μεταβιβἀζεται αυτομάτως στον Επίσκοπο (βλέπε ομοιόμορφοι κανονισμοί). 

Monday, January 31, 2022

Κοινότητα Μόντρεαλ, Εκλογές, Φιλική Εταιρεία, Σύρρος, Σωτήριος, ανακατωσούρες και ξεπούλημα κάθε ιερού και όσιου...υ.!!!

 


Αναγνωστης μας γράφει:

Η Φιλική Εταιρεία είναι αναστατωμένη επειδή η κοινότητα του Μόντρεαλ δεν επιτρέπει σε άτομα να εγγραφούν ως μέλη στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προσωρινά τεχνικά προβλήματα. Ο κ. Σύρρος μας λέει ότι οι υποψήφιοί του πρέπει να εγγραφούν ως μέλη. 

Αναγνώστης, με αφορμή σχόλιο παροικιακής εφημερίδας, γράφει…


Αντίποδα, στην εφημερίδα «Ε. Τύπος» διαβάζω σχόλιο με τίτλο «απόλυτη σιωπή στην παροικια» το οποίο αναφέρει ότι:

«Απόλυτη σιωπή επικρατεί στην παροικία. Ουσιαστικά τα παροικιακά νέα είναι ανύπαρκτα ή αυτό που λέμε… «με το σταγονόμετρο». Ακούγονται κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες ή κουτσομπολιά χωρίς ουσιαστική βάση. 

Πώς μπορεί κάποιος Χριστιανός να βρεθεί στον Παράδεισο; Ιδού μερικές συμβουλές…

 


Συγχαρητήρια Αντίποδα. Δεν ξέρω πώς λαμβάνετε όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά γνωρίζετε τα πράγματα καλύτερα από τους περισσότερους κατοίκους του Μόντρεαλ. Σας στέλνω την απάντηση που έδωσε την προηγούμενη φορά που κάποιος τον κατηγόρησε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Στενοχωρήθηκε γιατί ένας ανώνυμος λασπολόγος τον κατηγόρησε ότι ήταν μέλος της ομάδας του Χονδρονικόλα. Μετά από 3 χρόνια όλοι ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζει ο κύριος Μανίκης. 

Sunday, January 30, 2022

Και τώρα, ώρα για τις …συμπωματικές συμπτώσεις του κ. Μανίκη με τη …Μπρούτζινη Αυγούλα;

 

Ο κύριος Μανίκης αγαπά πάντα να βρίσκει συμπτώσεις μεταξύ των κοινοτήτων του Μόντρεαλ και του Τορόντο. Χθες ο κ. Μανίκης δημοσίευσε επιστολή στη σελίδα 4 του Ηλία Χονδρονικόλα και της ομάδας του. Ο Χονδρονικόλας βρέθηκε χθες στην Οτάβα με τη ναζιστική του σημαία και τους φίλους του από τη Χρυσή Αυγή. Είναι όντως σύμπτωση που ο Μανίκης δημοσίευσε μια επιστολή από κάποιον που ανήκει στη Χρυσή Αυγή;