Search This Blog

Saturday, May 1, 2021

Συνεχίζουν τις αλητείες τους οι Αλητήριοι…


 Δεν πρόλαβα να …εμπεδώσω τη διαμαρτυρία του αναγνώστη μας, για τον αυστηρό χαρακτηρισμό του αρχιεπίσκοπου ως αλητήριου και νάσου ένα νέο μήνυμα από άλλον αναγνώστη ο οποίος προσπαθεί να βάλει στο χορό των αλητήριων έναν ακόμα κληρικό – γνωστό σε μας, βέβαια – ο οποίος, χρόνια τώρα, μεταχειρίζεται τις ίδιες μεθόδους για προσωπικό του όφελος.! (Χρησιμοποιούσε ακόμα και την φιλόπτωχο για να ωφεληθεί οικονομικά από το ταμείο του κράτους.!!)

Friday, April 30, 2021

Το Δικό Μας ΣΤΗΡΙΖΩ!

 


Άρθρο του κ. Γιάννη Κακαγιάννη, δημοσιευμένο στην σημερινή – Πασχαλινή – έκδοση του «Ελληνικού Τύπου»…

 

Ελληνική Κοινότητα Τορόντο ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Αξιοσημείωτη και σχεδόν «αθόρυβη» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την προσπάθεια που καταβάλει η Ερανική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο (ΕΚΤ).

Τα μέλη της υπό την ηγεσία του Γιατρού Τάσου Καραντώνη έχουν συγκεντρώσει πάνω από $500,000, δηλαδή το 1/3 του συνολικού στόχου, μέσα στο χρονικό διάστημα των έξη εβδομάδων, από τότε που ουσιαστικά ξεκίνησε η επιτροπή την ερανική εξόρμηση.

Δεν έχει το …Θεό του ο αλητήριος…


 ΔΕΝ καταλαβαίνει τίποτα ο κουραφέξαλας, όταν πρόκειται να του διαφύγουν έστω και λίγα χρήματα από τα ταμεία της Αρχιεπισκοπής.! Όχι μόνο το πένθος της οικογένειας ΔΕΝ σεβάστηκε αλλά ούτε καν την περίοδο των Αγίων Παθών του Ιησού.!! Παραβρέθηκε στο απογευματινό τρισάγιο ενός προσφάτως ενδημήσαντος ομογενούς, μόνο και μόνο για να «μαλώσει» την οικογένεια του εκλιπόντος, επειδή ΔΕΝ χρησιμοποίησαν εκκλησία της Αρχιεπισκοπής αλλά της Ελληνικής Κοινότητας.!!!

Tuesday, April 27, 2021

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ  Office of HANC

Το προεδρείο του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (HANC) βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει προς την Ομογένεια ότι κατέθεσε αίτημα προστασίας των δικαιωμάτων του προς Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης, απέναντι σε ομάδα ορισμένων ομογενών που προσπάθησαν παράνομα να υφαρπάξουν το όνομα και τις διαδικασίες του. 

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο και αρκετές ερωτήσεις προς τον κ. Μανίκη και την κ. Σούλα Τελλίδη…

  Μεταφέρουμε ως πρώτο θέμα, το παρακάτω ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη μας, ώστε να μην «πνιγεί» στο βάθος των δημοσιευμάτων και φυσικά μεταξύ των άλλων σχολίων ώστε να πάει χαμένο μη φτάνοντας στους περισσότερους αναγνώστες μας οι οποιοι ΔΕΝ ψάχνουν όσο πρέπει τις λεπτομέριες. (εννοείται ότι, τυπικά, δημοσιεύτηκε ΚΑΙ στη θέση του)

 

Unknown commented on "Συνεχίζει την προβολή μας το ΒΗΜΑ του Μόντρεαλ.! Ευχαριστίες στον κ. Μανίκη…"

 Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα άχρηστα ποιήματα του κ. Μανίκη. Ωραία ιστορία για την «Ορθόδοξη Φωνή», αλλά ο κ. Μανίκης δεν καταλαβαίνει γιατί η «Ορθόδοξη Φωνή» έχει σημασία. Ο κ. Μανίκης είναι επικριτικός για την ΕΚΤ που σκέφτεται να πουλήσει μια εκκλησία. Αντιτάχθηκε όταν η ΕΚΜΜ ήθελε να πουλήσει ένα γαμημένο ξενοδοχείο γεμάτο πουτάνες. 

Sunday, April 25, 2021

Συνεχίζει την προβολή μας το ΒΗΜΑ του Μόντρεαλ.! Ευχαριστίες στον κ. Μανίκη…

 

Με μεγάλη μας χαρά, διαπιστώνουμε για μία ακόμα φορά, την σε πανκαναδική κλίμακα, προσπάθεια προβολή μας από την εφημερίδα «Ελληνοκαναδικό  ΒΗΜΑ» του εκδότη κ. Χρ. Μανίκη, τα άρθρα του οποίου γίνονται ανάρπαστα απ’ όλες σχεδόν τις μεγάλες προικιακές εφημερίδες στον Καναδά.

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας, θα ήταν ήταν, εκ μέρους μας, γαϊδουριά αν δεν παρουσιάζαμε και σε όσους ΔΕΝ είχατε την τύχη να σας πέσει ένα τέτοιο έντυπο, ώστε από πρώτο χέρι να δείτε και να χαρείτε την εν λόγω προβολή μας…