Search This Blog

Friday, August 5, 2011

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ "521" DANFORTH AV.

ΣΤΟ 521 Danforth avenue, βρίσκεται το ομώνυμο «521»   κοσμοπολίτικο BAR των Αφων Μπαμπάτσικου. Στους χώρους του φιλοξενούνται κατά καιρούς εξέχουσες προσωπικότητες, επισκέπτες από την Ελλάδα και όχι μόνο. Χθές το βράδυ, ο φωτογραφικός μας φακός, συνέλαβε στο PATIO του κλάμπ, δυο καλούς φίλους επισκέπτες από την Κρήτη, τον δικαστικό επιμελητή της Εισαγγελίας Ρεθύμνου, Στέλιο Μουντριανάκη και την σύζηγό του Ελένη. Μαζί τους ένας κοινός φίλος ο Σταφυλάκης Ηλίας από το Μόντρεαλ και ο πρώην Μοντρεαλίτης, πυρινικός φυσικός Κώστας  Πάππας με την σύζυγό του Σέττα. Στην όμορφη παρέα, συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο κ. Σταύρος Δαλακούρας ο οποίος έφυγε μόλις παρουσιάστηκε ο φωτογράφος μας.

Στην αναμνηστική φωτογραφία διακρίνονται (από αριστερά) ο Κώστας Πάππας,
 ο Στέλιος Μουντριανάκης, ο Ηλίας Σταφυλάκης,
η Σέττα Πάππας και η Ελένη Μουντριανάκη


Οι επισκέπτες μας από την Ελλάδα. Το ζεύγος Ελένη και Στέλιος Μουντριανάκης


Thursday, August 4, 2011

ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΠΑΠΠΑ ΣΕ ΚΟΝΤΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κωνσταντίνου σε Γιάννη για το δημοσίευμα
Κωνσταντίνου και Ελένης ολισθήματα
στο εmphasisworld
σχετικά με το νομοσχέδιο
Μουρατίδη-Κακαγιάννη-Κόντου

(Σημείωση Γράφοντος: ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ-ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ Emphasisworld )

Διάβασα με καθυστέρηση ολίγων ημερών την επιστολή – άρθρο του κ. Κώστα Πάπα υπό τον τίτλο «κομίζοντες γλαύκας», στο νέο μπλοκ ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ και από την αρχή κατάλαβα πως ο γνωστός πυρηνικός το ...πάει όχι φυσικά να συγκαλύψει τις γκάφες του Κώστα, του τέως, αλλά αυτές … της Ελένης, της νυν. Τελικά, ο άνθρωπος (ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, Ο ΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ.  ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.)
προτίμησε να εκτεθεί ακόμη μια φορά (ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΘΗΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΜΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ;) καταθέτοντας αντιφατικά και διαστρεβλωτικά επιχειρήματα, από το να λάβει υπόψη του ένα άλλο ρητό που λέει πως «η σιωπή είναι χρυσός» (ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ), και μάλιστα όταν δεν έχεις στοιχεία να στηρίξεις αυτά που σου έρχεται να ξεστομίσεις, μόνο και μόνο επειδή αντιπαθείς 2-3 πρόσωπα.
(ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ  “ΚΑΙ Ο ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΦΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΟ “EMPHASISWORLD”,  ΞΙΦΟΥΛΚΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ (ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ) ΕΡΙΧΝΕ «ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ”.
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ 3 ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 3 ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ, ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΡΟΙΚΟΙ; ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ.)
Θα αναφερθώ μόνο σε ένα αντιφατικό και ένα διαστρεβλωτικό επιχείρημα-σχόλιο του και οι αναγνώστες μου ας βγάλουν συμπέρασμα (ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).
Στο αντιφατικό επιχείρημά του λέει: «Όλη η παροικία εδώ και 10 χρόνια γνωρίζει τους υπεύθυνους της κακοδαιμονίας της μεγαλώνυμης Κοινότητας μας, πλην του Δ.Σ, που ενώ το γνώριζε, δεν ήθελε να το παραδεχτεί για τους δικούς του λόγους».
Προσέξτε σκεπτικό «πυρηνικού επιστήμονα» (ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ).  Όλη η παροικία … γνωρίζει .. πλην του Δ.Σ, που ενώ το γνώριζε, κλπ. Τώρα πως το γνώριζε, ενώ δεν το γνώριζε το αφήνω ασχολίαστο, γιατί και το λίγο μυαλό που έχω θα μου το φάει η σκέψη να λύσω το γρίφο.
(ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜΟΥ ΑΒΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΑΙ, ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΝΝΗ «...ΠΛΗΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ...» ΠΟΥ ΤΟ ‘ΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟ «ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ». ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΝΥΣΣΑ (ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΙΦΟΙ, ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΣΕ ‘ΚΕΙΝΕΣ ΚΕΙ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΕΣ ΑΛΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ.)


Αμ το άλλο. Ενώ κατά τον ισχυρισμό του το ΔΣ δεν ήθελε να παραδεχτεί τόσο καιρό (ποιοι είναι οι υπεύθυνοι), πάνω που αποφάσισε να το παραδεχτεί εγγράφως και επίσημα, ήρθε η Ελενίτσα, ο Πάπας (ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΕ 2 Π), ο ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ (ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ  ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ), ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ και ο υψηλού επιπέδου Χρηστάρας, που δεν λέει να κατέβει σε παρακάτω επίπεδο με τίποτε,( ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ, ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ ΠΑΛΙ. Ο «ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ» ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΟΥΓΑ, ΚΟΨΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΝΟΣ ΑΜΑΞΑ-ΚΑΡΑΓΩΓΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΩΓΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.)

να πουν έμμεσα στην πλειοψηφία των συμβούλων, «τώρα που θέλετε εσείς, δεν θέλουμε εμείς». Ωραία και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης από την «αντιπολίτευση». ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΡΕΦΕΝΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ 1911 ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ-ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟΚΑΝΕ ΤΟ 1977-ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 350 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ).

Στο διαστρεβλωτικό επιχείρημά του λέει: Και ο καθ’ όλα συμπαθής φίλος Ιωάννης, στο “Emphasisworld”, ξιφούλκησε ενάντια στην Ελένη, ισχυριζόμενος ότι με την καταψήφιση της πρότασης του σεβαστού Μιχάλη ( ) έριχνε «λάδι στη φωτιά».

(ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΠΑΡΟΙΚΟΙ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ. ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ  “ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ” ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΟΙ 2-3 ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ, ΤΡΑΝΗ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ)
Αν και η φράση «Λάδι στη φωτιά» βγήκε από το στόμα της κ. Ζουμπανιώτη, ο αγαπητός Κώστας με την άνεση που τον χαρακτηρίζει την αποδίδει ως ισχυρισμό του αγαπητού Ιωάννη (ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙΣ) , ο οποίος στο emphasisworld, αυτό που έκανε ήταν να χαρακτηρίσει την αντιπρόταση της κ. Ζουμπανιώτη «γκάφα ολκής», δικαιολογώντας με επιχειρήματα το σκεπτικό του. (ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΓΚΑΦΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ-ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΝΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ)

Φυσικά σε κάθε παράγραφο του επιστολογράφου-αρθρογράφου υπάρχουν τέτοια «πυρηνικά απόβλητα» που δεν αξίζει να αναφερθώ. (ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ)

Η καλύτερη υπηρεσία και προς τον ίδιο και προς τους άλλους κολλημένους είναι να δημοσιοποιήσω την επίμαχη Πρόταση-Ψήφισμα του κ. Μουρατίδη, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  μήπως και ξεκολλήσουν και καταλάβουν την γκάφα που διαπράττουν οι ίδιοι με το να σπεύδουν να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα της κάθε Ελένης (ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, Η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΤΥΧΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΞΕΦΑΝΤΩΣΕΣ.  ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΣΟΥ ΗΘΗ)
Ας τη διαβάσουν λοιπόν πολλές φορές προσεκτικά και αν διαπιστώσουν σε κάποιο σημείο να υπάρχει πρόθεση να καταδικαστεί κανείς ή πολύ περισσότερο να απαλλαχτεί των ευθυνών του (ΓΙΑΝΝΗ ΑΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ-ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ...ΛΗΘΗ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ),  ας το πουν και σε μας, για να τους ζητήσουμε συγνώμη.(ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ; ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑΤΑΝ CONFLICT KARABINATO – ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΤΗΡΕΙΣ. ΤΙ ΜΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΤΕΣ ΔΩ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ.
ΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ, Ο ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΑΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ-ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ” ;
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΤΑΝΦΟΡΘ ΠΡΟΤΟΥ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ».
ΤΩΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ (ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ) ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ “EMPHASISWORLD” ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ:
“ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΤΙΔΡΟΜΟΥ Η ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΔΑ (Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙ ΆΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝΕ” 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ, ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΕΡΙ ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ; ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ Η Ο ΠΑΛΑΙΠΟΤΕ ΕΥΣΕΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ;
Και θα κλείσω με την γνωστή φράση του Θεμιστοκλή προς τον Ευρυβιάδη, "Πάταξον μεν, άκουσον δε", θέλοντας να στείλω το ανάλογο μήνυμα σε όσους έσπευσαν να εναντιωθούν (ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ) στη πρόταση μόνο και μόνο επειδή την συνέταξε ένας Μουρατίδης και την διάβασε κάποιος Κακαγιάννης.
ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ , ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ
-          ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
-          ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ
-          ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ)
ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ;
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ CONFLICT OF INTEREST, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕΣΩΚΕ ΣΕ, Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ).

Με αμοιβαία εκτίμηση
Κώστας Πάππας

«Καρφώματα» …..δεύτερη έξη!

ΘΑ ήταν καλλίτερα και για τον ίδιο, αν ασχολούνταν με τα του …οίκου του, κι’ άφηνε κατά μέρος τα ΧΟΥ ις ΧΟΥ ανθρώπων που, τουλάχιστον, δεν ασχολούνται μαζί του. Μπορεί η …συνήθεια του «καρφώματος» να (του) είναι δευτέρα έξη, αλλά ας ασχοληθεί καρφώνοντας τα άντερά του, παρά άλλους και μάλιστα αδίκως. ΝΑΙ, αναφέρομε στον κ. Τάκη τον οποίο δεν τιμά ιδιαίτερα μια τέτοια συμπεριφορά, και μάλιστα τώρα, στα …γεράματά του! Εντάξει, Τάκη; Μήπως ήρθε η ώρα να …μεγαλώσουμε λιγάκι κ. "συνάδελφε";

ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΙ’ Ο …ΜΑΚΗΣ

ΚΑΙ δεν μ’ έφταναν όλα τα άλλα χάλια μου, νάσου κι’ ο κ. Ανδρικόπουλος, ο Μάκης Ανδρικόπουλος, ο οποίος μόλις έμαθε ότι πηδιόμαστε …πλάκωσε ως γύφτος για να …κάνει τη δουλειά του! Ναι, ο άντε να μη το πω….. Τον ενόχλησαν οι φωνασκίες μου, κι’ ας μη με κατονομάζει. Προφανώς από ...απαξίωση! Δεκαπέντε, και, χρόνια τώρα «σύμβουλος», δεν τόλμησε να υψώσει τη φωνή του, μα ούτε και το μπόι του, σε κανέναν ασελγούντα επί της Κοινότητας την οποία καταξέσκισαν κατά καιρούς διάφοροι επιβήτορες, θα τό 'κανε σε μένα; Άδραξε όμως την …ευκαιρία να το φέρει απ’ έξω-απ’ έξω, ώστε να αυτοϊκανοποιηθεί, να λέει στους φίλους του ότι «του τα έψαλα» και φυσικά να μη καταλάβω τίποτα για το …χτύπημα! ΑΝ κ. Ανδρικόπουλε μία και μόνη φορά ο καθένας σας, από τους «συμβούλους» της Κοινότητας, ύψωνε λίγο τη φωνή του κατά τη διάρκεια της 10ετίας να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έκαναν τα όσα έκαναν οι κύριοι του προεδρείου….. Θα σφίγγανε λίγο οι κώλοι και δεν θα πλήρωνε η φουκαριάρα η Κοινότητα τρείς φορές τα αρχιτεκτονικά σχέδια, από το κεράκι της γριούλας, χωρίς τελικά να έχουμε σχέδια ακόμα και σήμερα!!! Γιαυτό σου το λέω ως φίλος και τίποτα παραπάνω: ασχολήσου με τα «θριαμβευτικά» φεστιβάλ των κοινοτήτων και τα λοιπά παροικιακά δρώμενα και άσε κατά μέρος τα .....άλλα, αφού δεν τα σηκώνει το μπόϊ σου.
Θα τα ξαναπούμε, όμως……..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Monday, August 1, 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ “MEGAS”

ΜΕ αμείωτο ενδιαφέρον από το ελληνικό κοινό, συνεχίζονται οι Παρασκευιάτικες  ελληνικές μουσικές βραδιές, στο γνωστό εστιατόριο “MEGAS”. Μερακλήδες, στην Δημοτική και Λαϊκή μουσική, ομογενείς όλων των ηλικιών, συμμετέχουν στο οικογενειακό γλέντι κάθε Παρασκευή.
Η ορχήστρα του MEGAS με τους Γιώργο Αζελή στο μπουζούκι, τον Ανδρέα Νενδάνη στο αρμόνιο και τους Αγγελική Σαμαρά, Μηχάλη Σπάστρα στο Τραγούδι

Ο ιδιοκτήτης του MEGAS Νίκος Κωστής με την παρέα του Νίκου Τσερωτά, της Σέτας και του Κώστα Πάππα, της Κατερίνας Χαραλαμπίδη και της Ειρήνης Μαντάλου.


Ο Νίκος Κωστής με τους κ. κ. Απόστολο Μπαρούτογλου και Λάζαρο Γιαννουσίδη

Ο Γιάννης  Ρίκος με το Θόδωρο Γεροδήμο, σ' ένα θερμό φιλικό αγκάλιασμα

Τρείς κυρίες σ' ένα ανεπανάλυπτο τσάμικο, μπροστά στην ορχίστρα

Ο νεαρός μπουζουκτσήςΔημήτρης Μπογρής, ...ξεκουράζει για λίγο
τον μεγάλο Γιώργο Αζελή