Search This Blog

Saturday, May 15, 2021

Ξεσάλωσε ο Μανίκης… Καβάλησε το καλάμι και τρέχει να μαζέψει τα ξεροκόμματα που του πετάει ο πρώην Μοντρεαλήτης Σωτήριος.!


 Δέκα χρόνια μετά την, δήθεν για οικογενειακούς λόγους, αποχώρηση Μενεγάκη από την προεδρεία της Κοινότητας του Τορόντο, θυμήθηκε ή πληροφορήθηκε, ο …μεγαλοεκδότης κ. Χρ. Μανίκης την ύπαρξη της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και σκέφτηκε να βάλει ένα χεράκι  για να …διορθώσει τα κακώς κείμενα.! Κατά τη γνώμη του, μάλιστα, τα «κακώς κείμενα» ξεκίνησαν από την μεταμενεγάκειο διοίκηση του οργανισμού η οποία ήταν επίσης σε λακωνικά χέρια, αφού πρόεδρος ήταν ο ορκωτός λογιστής Νίκωνας Γεωργακόπουλος και η οποία διοίκηση έβαλε το χέρι της και την τράβηξε από τον γκρεμό όπου την εγκατέλειψε ο Μενεγάκης, πιστεύοντας ότι σίγουρα είχε εκτελέσει το καθήκον του, που ήταν η  υπερχρέωσή της και κατ’ ανάγκην η πτώχευσή της, βάση  του σχεδίου που εκπονήθηκε από τον ίδιο τον κουραφέξαλα πνευματικό μας πατέρα Σωτήριο… 

Thursday, May 13, 2021

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. Μανίκη ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΤΟΝ «ΑΝΤΙΠΟΔΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ

 


Είχαμε πάλι την …τιμητική μας, ώστε να ασχοληθεί, για μια ακόμη φορά, εκτενέστατα μαζί μας το Ε. ΒΗΜΑ και ο εκδότης του κ. Χρ. Μανίκης, στην περασμένη έκδοσή του. Και αφού μπήκαμε στο χορό των αναδημοσιεύσεων, για τους γνωστους λόγους, ώστε να μην μείνει κανένας δίχως μια τέτοια σοβαρή ενημέρωση… Διαβάστε, λοιπόν, ό,σοι ΔΕΝ διαβάσατε και τα ξανασυζητάμε.!

Γράφει, λοιπόν, ο κ. Μανίκης:

9ον Την περασμένη εβδομάδα ασχολήθηκα εκτενώς με τα όσα άκρως υβριστικά είχε γράψει εναντίον μου τόσο ο «Αντίποδας» στην ομώνυμη ιστοσελίδα που διαχειρίζεται στο Τορόντο, όσο και ένας ανώνυμος ομογάλακτός του που μέσω επιστολής του «ευχαριστούσε τον ΑΝΤΙΠΟΔΑ που επιτέλους με έβγαλε στην φόρα όπως μου πρέπει....»

Wednesday, May 12, 2021

Στις 610.000 δολάρια ανήλθε μέχρι χθές το ποσό των δωρεών προς την Ερανικη Επιτροπή…

 Ελληνική Κοινότητα Τορόντο – Ανακοίνωση…

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Ερανικής Επιτροπής θα ήθελαν να εκφράσουν τη βαθιά τους εκτίμηση σε όλους όσουν έχουν προσφέρει τη δωρεά τους σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία για τη σωτηρία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.

Μέχρι την Τρίτη 11 Μαΐου, 2021 έχει συγκεντρωθεί το ποσό των $609,671 από την γενναιόδωρη προσφορά 876 δωρητών!

Είμαστε αισιόδοξοι ότι με την υποστήριξή σας θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας ύψους $1.5 εκατομμυρίων δολλαρίων ή περισσότερο. Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη στήριξή σας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 

Σωτήριος και Τσίπρας πόνταραν στον κορωνοϊό για να «φάνε» Αρτεμάκη και Μησοτάκη.!!!


 Όσο και να φαίνεται …κουφό, μόνον δυο παλιόπαιδα, Ηπειρώτες, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την πανδημία για να πετύχουν χτύπημα κατά των δυο Κρητικών αντιπάλων τους.! Μάλιστα, μόνον οι δυο αυτοί αλητήριοι «ηγέτες», θα μπορούσαν να σκεφτούν μια τέτοια ραδιουργία για να πάρουν στα χέρια τους ο ένας την Κοινότητα και ο άλλος την Ελλάδα.!!

Tuesday, May 11, 2021

Κάτι συμβαίνει στην Κοινότητα, αλλά τι;

 

Περνώντας κάποια μέρα μετά το Πάσχα έξω από το Πολυμενάκειο μήπως και διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια κάτι για την αποχώρηση του Δ. Συμβουλίου, ύστερα από την παραίτηση την οποία θα υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δυστυχώς για μας ΔΕΝ μπόρεσαμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι αφού στην είσοδο υπήρχαν σταθμευμένα αστυνομικά αυτοκίνητα. Ως καταζητούμενος ο ίδιος έκανα όπισθεν και εξαφανίστηκα μη τυχών και με συλλάβουν ως ύποπτο, ώστε ΔΕΝ μπόρεσα να μάθω τελικά τι ακριβώς είχε συμβεί. Υπέθεσα ότι η Αστυνομία κλήθηκε από τη διοίκηση για να της παραδώσουν τα κλειδιά και να φύγουν παραιτούμενοι, όπως έλεγαν οι πληροφορίες μου που σας μετέφερα στις αρχές της εβδομάδος. 

Sunday, May 9, 2021

Ποιοί κ. Μανίκη θα διαβάσουν το …πόνημά σου ετούτο, πόσοι θα καταλάβουν και θα ξεχωρίσουν τις παπαριές, με τις οποίες τους μπουρδουκλώνεις, για τις δυο κοινότητες; Πιστεύετε στ’αλήθεια ότι σας εξυπηρετεί κάτι τέτοιο;


 Συνεχίζει το αλητήριο, πλέον, …σάλπισμα του μπουρδουκλώματος των εντελώς διαφορετικών προβλημάτων των δύο Κοινοτήτων, ο κ. Μανίκης και παρόλες τις προσπάθειές μας και τις καλές προθέσεις μας ΔΕΝ καταφέραμε να καταλάβουμε τίποτα, όπως και πολλοί άλλοι αναγνώστες του, καθώς μας λένε.

Εμείς, πάντως, πιστοί στις σοβαρές, και όχι σοβαροφανείς, αρχές μας, αναδημοσιεύουμε τις …απόψειςτου προς ενημέρωση όποιων θα ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να τις βρούν αλλού.

Φυσικά και θα περιμένουμε τα ό,ποια σχόλιά σας προκύψουν από την ανάγνωση του πράματος αυτού, μιας κι’ εμείς ΔΕΝ μπορούμε να το παρακολουθήσουμε, λόγω περιορισμένης φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο…

Απολαύστε, λοιπόν, το …πόνημα του κ. Μανίκη και βλέπομε: