Search This Blog

Saturday, May 30, 2020

Τα ενοχλητικά κατορθώματα του καθηγητή Τσιόδρα...


Τα 4 μεγάλα κατορθώματα ενός ανθρώπου που αποδείχθηκε πιο χρήσιμος από όλοκληρη την συναρπαστική, αντισυμβατική, επαναστατική, διανόηση


Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενόχλησε γιατί ήταν ο πρωταγωνιστής, μιας προσπάθειας που έβαλε εμπόδιο στις επιδιώξεις αυτών που πόνταραν στον θάνατο.

Ένα λάθος του καθηγητή Τσιόδρα για τον ποιητή που έγραψε το ποίημα με το οποίο αποχαιρέτησε την καθημερινή ενημέρωση ήταν αρκετό όχι μόνο για να χλευαστεί από κάποιους συμπολίτες (λίγους αλλά πολύ θορυβώδεις, όπως συχνά συμβαίνει με τους λίγους) αλλά και για να αμφισβητηθεί η επιστημονική του επάρκεια. 

Thursday, May 28, 2020

Ε.Ε. 22.5 δις επιδοτήσεις και 9.5 δις δάνεια, στην Ελλάδα...


Νίκος Ανδρουλάκης

Tuesday, May 26, 2020

Το πρώτο κατάστημα της Ελληνικής αλυσίδας καφέ Mikel στο Hamilton…


Άνοιξε και λειτουργεί από χθες Δευτέρα 25 Μαΐου, το πρώτο κατάστημα  της ελληνικής (θεσσαλικής) αλυσίδας καφέ Mikel στη γειτονική πόλη Χάμιλτον… Με την ευκαιρία των εγκαινίων, το κατάστημα προσέφερε δωρεάν καφέ στους επισκέπτες, ενώ πέρα από τον καφέ θα προσφέρει σάντουϊτς και διάφορα γλυκά.! Στην ανακοίνωσή της για το επίσημο άνοιγμα η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος για το 1ο κατάστημά μας στον Καναδά και συγκεκριμένα στο 1008 King St. W, Hamilton, ON.”

Η Θεσσαλική εταιρεία Mikel διαθέτει 230 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Η.Π.Α. και από χθες στον Καναδά, ενώ στα σχέδιά της βρίσκονται η Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία και Γερμανία.