Search This Blog

Saturday, May 8, 2021

Απεβίωσε στα 74, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας.


 Ο Θ. Κατσανέβας νοσηλεύοταν στο Σισμανόγλειο και μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο ΚΑΤ στην εντατική του όπου και κατέληξε.

Είχε προσβληθεί από κορωνοιό.

Είχε έντονη αντιδικτατορική δράση ενώ ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς είχε παντρευτεί την κόρη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Σοφία, η οποία κατοικεί στο Τορόντο και με την οποία απόκτησαν δυο παιδιά, τον Ανδρέα και τον Κώστα

Thursday, May 6, 2021

Έφτασε τις 543.705 $ το ποσό που συγκέντρωσε η Ερανική Επιτροπή, για την Κοινότητα.!!!

 𝚶𝚲𝚶𝚰 𝚳𝚨𝚭𝚰 𝚳𝚷𝚶𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬!

Με τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση όλων σας, συνεχίζεται δυναμικά το έργο της Ανεξάρτητης Ερανικής Επιτροπής, ώστε η Κοινότητάς μας να βγει νικήτρια σ’ αυτή την άνιση μάχη.

 Μέχρι χθές 𝚻𝛆𝛕ά𝛒𝛕𝛈 𝟓 𝚳𝛂ΐ𝛐𝛖, 𝟐𝟎𝟐𝟏 έ𝛘𝛆𝛊 𝛔𝛖𝛄𝛋𝛆𝛎𝛕𝛒𝛚𝛉𝛆ί 𝛕𝛐 𝛑𝛐𝛔ό 𝛕𝛚𝛎 $𝟓𝟒𝟑,𝟕𝟎𝟓 𝛂𝛑ό 𝛕𝛈𝛎 𝛄𝛆𝛎𝛎𝛂𝛊ό𝛅𝛚𝛒𝛈 𝛑𝛒𝛐𝛔𝛗𝛐𝛒ά 𝟕𝟖𝟒 𝛅𝛚𝛒𝛈𝛕ώ𝛎!

Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στηριξή σας.

Tuesday, May 4, 2021

Παραιτείται εντός των προσεχών ημερών του Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας;


 Πληροφορίες μας από αξιόπιστες, σχετικά, πηγές που έφτασαν σε μας, λένε ότι εντός του Σαββατοκύριακου θα έχομε έκτακτες και ανεπάντεχες εξελίξεις στο παροικιακό γίγνεσθαι. Συγκεκριμένα λέγεται ότι την Παρασκευή το απόγευμα θα υποβάλει την παραίτησή του σύσσωμο το Δ. Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο. Η παραίτηση τούτη έρχεται ύστερα από κάποιες πληροφορίες του ότι η «Εβδομάδα»  ετοιμάζεται να δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες – καταπέλτη εναντίων των περισσοτέρων μελών, για κακοδιαχείριση του οργανισμού και να αποδειχτεί ως η χειρότερη διοίκηση των τελευταίων 35 χρόνων.!!! 

Monday, May 3, 2021

Οι ιερείς της Κοινότητας παίζουν διαφορετικά το παιχνίδι με τους πιστούς.!


 Μεταφέρουμε ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη, για όσους, ίσως, δεν το διάβασαν αλλού, μιας και ο ανώνυμος συγγραφέας του φαίνεται ότι είναι ενημερωμένος και μοιάζει να ξέρει τι λέει. Διαβάστε το λοιπόν, ενημερωθείτε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Awaiting moderation

Unknown replied to a comment on "Συνεχίζουν τις αλητείες τους οι Αλητήριοι"

Άκουσε Αντίποδα και σύ 3:49. Ο ιερέας δεν έκανε λάθος, ούτε έδειξε ανυπακοή προς τις εντολές του Μητροπολίτη όπως νομίζετε.