Search This Blog

Saturday, December 22, 2018

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Γ. Προξενείου για τους ένοικους στο «Ελληνικό Σπίτι»

Επίσκεψη στους ένοικους του «Ελληνικού Σπιτιού» πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ελληνικό Γ. Προξενείο στο Τορόντο, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Μαζί τους η γνωστή ομογενής Mezzo-Soprano κ. Ariana Chris η οποία κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της τους ένοικους και τους εργαζόμενους στο Ελληνικό ίδρυμα φιλοξενίας ηλικιωμένων. Στην εκδήλωση παρέστησαν η πρόεδρος του Γυν. Τμήματος κ. Ειρήνη Ντότσικα, ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ Δημ. Κάρας, o διευθυντής της Krinos Foods κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης, ο διευθυντής κ. Κώστας Κωστούρος, η κ. Παναγιώτα Αγραπίδου, υπεύθυνη εκδηλώσεων κ. ά. Ήταν μια αξιέπαινη εκδήλωση του Γ. Προξενείου την οποία κατέγραψε ο φακός του SPARTANTV του κ. Τάκη Γαλιάτσου, στιγμιότυπα της οποίας σας παρουσιάζουμε παρακάτω…

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ


Επίσκεψη αγάπης στους ένοικους του «Ελληνικού Σπιτιού» πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ελληνικό Γ. Προξενείο στο Τορόντο, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Μαζί τους η γνωστή ομογενής κ. Ariana Chris η οποία κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της τους ένοικους και τους εργαζόμενους στο Ελληνικό ίδρυμα φιλοξενίας ηλικιωμένων.  

Ήταν μια αξιέπαινη εκδήλωση προσφοράς αγάπης του Γ. Προξενείου την

Thursday, December 20, 2018

Απεβίωσε ο ομογενής Πήτερ Μανιατάκος

Σε Νοσοκομείο του Τορόντο άφησε  σήμερα την τελευταία του πνοή,  ο γνωστός ομογενής Ραδιο-Τηλεπαραγογός Πήτερ Μανιατάκος, 82 ετών.
Αφορμή του θανάτου του ήταν ένα πέσιμο από γλίστρημα στις σκάλες του σπιτιού του, απ’ όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρά τις  υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον διατηρήσουν στη ζωή.

Από τη θέση τούτη ευχόμαστε Αιωνία η μνήμη του και στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια …

Tuesday, December 18, 2018

Αυτό είναι τελικά το «εθνικό».!!!

 Δεν τους παίρνει ΚΑΝΕΝΑΣ στα σοβαρά, διότι δεν είναι...
Φίλος του βλογκ μας έστειλε το παρακάτω κείμενο για να γελάσουμε λίγο και σας το μεταφέρουμε ώστε να γελάσετε μαζί μας όπως υποθέτουμε… Λέει λοιπόν στην τελευταία παράγραφο ότι:
 «The Congress is the national voice of Hellenes and their communities and/or organizations across Canada».
(Το Κογκρέσο είναι η εθνική φωνή των Ελλήνων και των κοινοτήτων τους καθώς και των οργανισμών τους σε όλο τον Καναδά).!!!
Ποιων Ελλήνων, ποιων κοινοτήτων και ποιων οργανισμών η Φωνή, - είπες ότι - είσαι, δόκτορα  Χαλάτση; Μήπως εννοείς τη φωνή του Πάππα-Κώστα, του Ανέστη Μάτσα, του Βαγγέλα, του Παπαδάκη, του Μητσάρα ή του Σταύρακα; ‘Η μήπως της Πελαγίας, της κυραζωής, της Γιώτας και των άλλων κοριτσιών;

Αφου ρε ΔΕΝ σας παίρνει ΚΑΝΕΝΑΣ στα σοβαρά όπως από μόνοι σας το ομολογείτε, τι στο διάολο συνεχίζετε και αυτο-εξευτελίζεστε; Λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας μωρέ;