Search This Blog

Saturday, July 14, 2018

Σήμερα από τις 9 το βράδυ στο ΜΕΓΑΣ…


Θα γίνει ο χαμός με τον Γιώργο Αζέλη και τη Λίνα Μπαλή…
 
Ελληνική Μουσική Βραδιά, σήμερα Σάββατο στις 9, στο ΜΕΓΑΣ με τη Λίνα και τον Γιώργο.
Υπόσχονται πολλά, θα τα δούμε από κοντά…

Thursday, July 12, 2018

135.000 δολάρια απέφερε στο Ελληνικό Σπίτι το 21ο Golf Turnamen



Το ποσό των 135.000 δολαρίων απέφερε το 21ο Γκολφ Τουρνουά του Ελληνικού Σπιτιού που πραγματοποιήθηκε την π. εβδομάδα, υπό την γενική εποπτεία της υπεύθυνης εκδηλώσεων κ. Πατ Αγραπίδου.
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Φαναράς και το Δ. Συμβούλιο θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνέβαλαν με τη συμμετοχή

Ένα ακόμα πετυχημένο φεστιβάλ της Ελληνικής Κοινότητας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 28 ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη, το οποίο διήρκεσε από την Παρασκευή 6 Ιουλίου έως και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018.
Περισσότερα από 3.000 άτομα, τίμησαν με την παρουσία τους, τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Κοινότητας, μεταξύ αυτών και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Φραγκεδάκη,

Monday, July 9, 2018

Οσμή …θανάτου;


Με αφορμή το τελευταίο συμβάν, κατά τη διάρκεια του Γκολφ της «Ακαδημίας» και το «Δελτίο Τύπου» της Μητρόπολης, ήρθε στο νου μας μια παλιά ιστορία, η οποία φαίνεται ότι «δένει» με την νέα υπόθεση, αφού είναι οι μόνες με τις οποίες ασχολήθηκε δημόσια ο ίδιος ο μητροπολίτης, απαντώντας κατά τρόπο που δείχνει τουλάχιστον  μια κάποια ενόχληση, αν όχι ακόμα και «ομολογία» μιας κάποιας ενοχής.!
Η τότε ιστορία που μοιάζει πολύ με την τωρινή, ήταν  η απειλητική επιστολή του προς την εφημερίδα «Ελληνικός Τύπος» και ο εκφοβισμός του -ή γιατί όχι και