Search This Blog

Friday, January 2, 2015

Παραιτήσεις από ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για το κόμμα του Παπανδρέου



Βροχή έπεσαν οι παραιτήσεις σήμερα στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ.
Ήδη πέντε μέλη παραιτήθηκαν, πλην της Ζωής Χατζηθωμά, τα υπόλοιπα τέσσερα θα ακολουθήσουν το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα υπάρξουν άλλα δυο μέλη που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Με άλλα λόγια το ΠΑΣΟΚ ψάχνει πλέον στελέχη στα Τρίκαλα
Trikalaola.gr

ΠΑΜΕ !...



Νέα χρονιά, Νέο ξεκίνημα. Ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Ήρθε η ώρα για να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες, τις αξίες που μας ένωσαν και μας ενώνουν. 


Αφουγκραζόμενοι τη δική σας φωνή, την απαίτηση χιλιάδων πολιτών από όλη την Ελλάδα, παίρνουμε την πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Αύριο, στις 5:30 μμ, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη – Πειραιώς 138, δεν ιδρύουμε ένα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !...


Την ώρα που σιγοντάριζαν τις γελοίες "καταγγελίες" των ψεκασμένων του Καμμένου, για δωροδοκίες βουλευτών και ανήγαγαν σε "ιδανική", τη συμπεριφορά του πανηλίθιου Χαϊκάλη, οι πολιτικοί απατεώνες της Κουμουνδούρου, σχεδίασαν και διέπραξαν τη δική τους ωμή και πρωτοφανή αλητεία.

Επιασαν το γυρολόγο Φώτη Κουβέλη, τούταξαν συνεργασία, τούταξαν συμμετοχές και θέσεις και

Τα social media...


Πρόλαβαν και έφτιαξαν ψεύτικους λογαριασμούς του νέου κόμματος ΓΑΠ 


Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media και υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το νέο κόμμα που επιβεβαίωσε ότι θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχει κανένα επίσημο logo του κόμματος ενώ δεν επιβεβαιώνεται με σιγουριά ότι το όνομα του σχηματισμού θα είναι «Κίνημα Αλλαγής». Πόσο μάλλον δεν υπάρχουν επίσημοι λογαριασμοί στο Facebook και στο Twitter.

Συγχαρητήρια στους επιτήδειους που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που έχει λάβει το συγκεκριμένο θέμα.

http://www.parapolitiki.com/

Προς τι το μίσος για τον Γιώργο;




του Δημήτρη Καμπουράκη [protagon]:
 Ομολογώ ότι αυτή την εκστρατεία εναντίον του Γιώργου, δεν την καταλαβαίνω. Βάλθηκαν όλοι να τον κρεμάσουν επειδή αποφάσισε να ασκήσει το στοιχειώδες αστικοδημοκρατικό δικαίωμα που διαθέτει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, να μπει δηλαδή στην κρίση του εκλογικού

Wednesday, December 31, 2014

Αδιαχώρητο στο Ρεβεγιόν της Κοινότητας

ΑΠΟ νωρίς το απόγευμα η αίθουσα του Crystal Fountain Banquet Halls, είχε γεμίσει ασφυκτικά από τον κοινοτικό κόσμο που για μια ακόμα φορά έτρεξε να συμπαρασταθεί στην Κοινότητά του, συμμετέχοντας στο Ρεβεγιόν για την υποδοχή του Νέου Χρόνου, του 2015.
Παρακάτω οι  πρώτες  φωτογραφίες από την εκδήλωση: 
Ο πρόεδρος Αντώνης Αρτεμάκης ...(όρθιος), με τον Γιάννη Κακαγιάννη
ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΟΥΤΑΚΗ-ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ,
 ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κατάμεστη η αίθουσα από ομογενείς που περιμένουν το σερβίρισμα του φαγητού


Καλή Χρονιά κι' από μας... σε όλους εσάς....


ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ !...

Οι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν ολόκληρη συνομωσία, για τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, βρίσκοντας στο πρόσωπο του χαζοβιόλη Φώτη Κουβέλη τον, τυφλό, εφαρμοστή των σχεδίων τους.
Αφού του ΄ταξαν λαγούς με πρετραχήλια, τον έβαλαν να αρνηθεί ψήφο στο Δήμα, παρασύροντας

ΣΤΟ ΕΝΤΜΟΝΤΟΝ

 Μαζική δολοφονία 9 ατόμων

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία



Επτά ενήλικες και δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί στο Έντμοντον. Πρόκειται για το πλέον ειδεχθές έγκλημα στην ιστορία της πόλης από το 1956. Τα θύματα είναι τέσσερις γυναίκες, δύο μικρά παιδιά (ένα κορίτσι και ένα αγόρι), δύο άντρες κι ένας ακόμη άνδρας που πιθανώς είναι ο δράστης, ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία έκανε λόγο για «ακατανόητη μαζική δολοφονία» που σχετίζεται

Tuesday, December 30, 2014


Έ, διάολε. !!!  Πάει πολύ…

Ποιοι αποτολμούν την ύβρη κατά του Γ.Α. Παπανδρέου, επί αποστασία;

Αυτοί, που βολεύονται με ένα κόμμα-μπαλαντέρ, αλλά FDP του Γκένσερ και ανερυθρίαστα διακηρύσσουν τον «πρακτικό πραγματισμό» ως επίσημη ιδεολογία και πολιτική αποστολή της Παράταξης;
Εμφανίζονται ως αλληλογραφούντες και πέμπουν επιστολές, ανοικτές και κλειστές, στον

Monday, December 29, 2014

Χρυσούλα Γιαταγάνα:

Θανατική ποινή για Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου.!!!



Αυτή η κυρία, λοιπόν, ήταν πρώην εισαγγελέας και σήμερα είναι ανεξάρτητη βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου (πρ. ΑΝΕΛ) και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές με την αριστερά της δημιουργίας και της προόδου. 
Ο λόγος που η φωτογραφία της αφίσας διαφέρει από τη ζωντανή εμφάνιση της στην τηλεόραση, είναι μάλλον συμπτωματική. Ακούγεται ότι στις προσεχείς εκλογές θα βάλει μια σημερινή φωτογραφία της, ώστε να μη κατηγορηθεί ότι εξαπατάει το λαό με την όμορφη παιδική φατσούλα και την ...σχολική ποδιά της ...

Ντροπή σου, σούργελο...

ΚΑΠΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ


Τρόμος στον αέρα -Δύο αναγκαστικές προσγειώσεις αεροσκαφών στο Τορόντο








Η εμφάνιση καπνού στην καμπίνα δύο αεροπλάνων της εταιρίας Porter Airlines ανάγκασε σήμερα τα δύο αεροσκάφη να πραγματοποιήσουν επείγουσα προσγείωση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των καναδικών περιφερειακών αερογραμμών.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην πτήση Porter Airlines 723 που είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μπίσοπ στο κέντρο της πόλης του Τορόντο με προορισμό την Ουάσινγκτον. Καπνοί στην καμπίνα ανάγκασαν το