Search This Blog

Friday, June 11, 2021

Ποιός, τελικά, έχει ΜΟΝΟΝ Γνώμη κ. Μανίκη; Ποιός είναι παΤΕΡΑΣ; Μήπως κάνει λάθος ο Πλάτωνας;

 

Πλάτων: «`Οταν δεν έχεις ΓΝΩΣΗ δεν δικαιούσαι να έχεις ΓΜΩΜΗ»

Συνεχίζοντας να μας (σας) τα πρίζει με τις παπαριές του ο κ. Μανίκης, επικαλούμενος πότε τον Πλάτωνα, πότε το Σαβόπουλο (!!!) και πότε επιλέγοντας κάποιο βολικό, για τον ίδιο, απόσπασμα από τους Εσωτερικούς Κανονισμούς της Κοινότητας, προσπαθεί ντε και καλά να γίνει ακόμα περισσότερο ρεζίλι των σκυλιών και όσων, βέβαια, ΔΕΝ γνωρίζουν τίποτα από το Σύνταγμα και τους νόμους» του οργανισμού. Διότι σε όσους γνωρίζουν πράματα και θάματα, το ρεζίλεμα έχει ήδη …συντελεστεί και το εισπράττουμε καθημερινά.!!!

Ύστερα από τόσο ψάξιμο και δεκάδες σελίδων γράψιμο, για τους κανονισμους της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, ΔΕΝ μπορεσε να ανακαλύψει ή να καταλάβει ότι : 

A member in good standing of the Corporation shall be any person, eighteen (18) years  of age or over, who is of Hellenic descent or who has a spouse of Hellenic descent, and  who abides by the regulations and by-laws of the Corporation and fulfills his or her  financial obligations, if applicable. 

Καταλάβατε, τώρα, κ. Μανίκη ότι ΔΕΝ χρειάζονται ολόκληρα σεντόνια, αλλά με λίγες μόλις γραμμές μπορείτε να πείτε όλα όσα χρειάζονται; Έτσι ώστε και οι αναγνώστες σας να καταλάβουν και σεις να μη ρεζιλευτείτε, όπως τώρα με τις «χιλιαδες» σελίδες του τραχανά σας;

Μήπως τελικά  παΤΕΡΑΣ είστε εσείς και ο Σωτηράκης και ΟΧΙ ο Αντίποδας με τους σχολιαστές των γραφόμενων σας; Για ξανασκεφτείτε το.!!!

 

Πάλι την τιμητική του έχει ο Αντίποδας μαζί με τη δωρεάν προβολή του. Ευχαριστίες πολλές...

 

Ανακατεύοντας τον …τραχανά , πάνω στα «σεντόνια» του κ. Μανίκη, ο οποίος κάνει πράγματι …φιλότιμες προσπάθειες για να γεμίσει τις σελίδες της εφημερίδας του και να κάνει μεροκάματο, βρήκαμε ένα αρκετά μεγάλο και μπουρδουκλωμένο σεντόνι όπου συμμετέχει και πάλι  ο Αντίποδας.!

Thursday, June 10, 2021

Εκδήλωση - Έρανος των Θυγατέρων της Πηνελόπης για την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο...

 


Καθόλου μυαλό στην "αγία Έδρα"; Τι μετριοπάθεια, οποία ...σεμνότητα, Τι μετριοφροσύνη κατοικοεδρεύει εκεί μέσα, βρε;

 «Σύσκεψη Αρχιεπισκόπου Σωτηρίου και πρωθυπουργού Ontario Doug Ford για το άνοιγμα των εκκλησιών»


Στις 3 Ιουνίου 2021, ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες συνεδρίασαν διαδικτυακά με τον πρωθυπουργό Doug Ford και συνεζήτησαν το θέμα του ανοίγματος των χώρων λατρείας. Έλαβε μέρος και ο π. Π. Αυγερόπουλος.

Wednesday, June 9, 2021

Οι κατά Μανίκη συμπτωματικές ...συμπτώσεις των 2 κοινοτήτων και άλλες παπαριές.!!!

 «Τί τέλος πάντων είναι των Ελλήνων οι Κοινότητες στοεξωτερικό;»

«Πώς φτάσαμε στα σημερινά αδιέξοδα;» και «πού πήγαν τα χρήματα;»

 

Συνεχίζοντας την ενασχόληση με τα  «σεντόνια» του κ. Μανίκη και τον …απλωμένο επάνω τους τραχανά του συγγραφέα, μας πιάνει μια κάποια έντονη υπνηλία, από το εξακολουθητικό μπουρδούκλωμα όλων μαζί των θεμάτων, τα οποια διαβάζουμε πάνω σ’ αυτά…

Έτσι, λοιπόν, σκεφτήκαμε να …κόψουμε τα λίγα ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας σημεία και σας τα παρουσιάσουμε, κρατώντας σας, κατά κάποιο τρόπο και στα πλαίσια του δυνατού, όσο ενήμερους μας είναι δυνατόν.

Στην αρχή, λοιπόν, της 15ης συνέχειας των άρθρων του κ. Μανίκη, διαβάζουμε:

Monday, June 7, 2021

Οι «ηγέτες» του Μόντρεαλ κερδίζουν, σιγά σιγά, με τις …σκέψεις τους, το ενδιαφέρον μας…

 Μια, …μη οφειλόμενη, απάντηση στην παρακάτω ερώτηση του κ. Μανίκη:

«Πώς γίνεται ανώνυμοι καλοθελητές από το Μοντρεάλ, να «συμψηφίζουν», μέσω του «Αντίποδα» στο Τορόντο το $1 της μεταβίβασης της «Στέγης» με το ένα εκατομμύριο;»

Πολύ απλή η απάντηση, κ. Μανίκη, στο ερώτημά σας: Στην πρώτη περίπτωση θα αγοράζατε τη ΣΤΕΓΗ πληρώνοντας ένα ( $1) ένα ολόκληρο δολάριο, αλλά και συγχρόνως άδειο ταμείο, ενώ τώρα θα την αποκτίσετε με ένα ταμείο γεμάτο από Ένα ολόκληρο εκατομμύριο δολάρια (προϊόν δανισμού, βεβαίως). Αν ΔΕΝ το χρειάζεστε, ΔΕΝ το χρησιμοποιείτε αλλά το επιστρέφετε στον δανειοδότη σας στο ακέραιο..  

Συνεχίζει τις προσπάθειες διάδοσης του κορωνοϊού, η Τσατσά του κουραφέξαλα…

 Καθόλου ντροπή τα τετράποδα του κερατά…

Εκατομμύρια καφενεία, μπαρ, ταβέρνες και άλα φαγάδικα, παραμένουν κλειστά για πάνω από  ένα χρόνο, τώρα, από φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού και ο παπάς-τσατσά του κουραφέξαλου - συνεχίζει να κοινωνάει τις …προβατίνες με το ίδιο κουταλάκι.! Ακολουθεί τις οδηγίες του πατριώτη του της Μόρφου Νεκτάριου, και γράφοντας κανονικά, στ’ αρχιδιάκου το μαντρί τις οδηγίες του κουραφέξαλα ο οποίος έχει πλέον 3 επισκόπους αλλά καθόλου Αρχιδιά κο.! Εξακολουθεί να βγάζει όλη του την οργή σε κάποια ανήμπορα παπαδάκια και ιδιαίτερα σε όσους έχουν προβλήματα υγείας, ώστε να επιδείξει την …ισχύ της «αρχιερωσύνης» του.! Την τσατσά του πώς να την αγγίξει, αφού απ’ ό,που και να την πιάσει κάποιος, λερώνει;