Search This Blog

Friday, March 22, 2013

ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ...

Από το Facebook της Ελληνικής Κοινότητας, κλέψαμε 3 ακόμα μηνύματα ομογενών, οι οποίοι συμπαραστέκονται στον εκπαιδευτικό Θέμη Αραβοσιτά για την κατάπτυστη επίθεση που δέχτηκε από την Hellas News, την περασμένη εβδομάδα. Διαβάστε τα.: 

Georgia Kontos: Θέμη, είσαι ένας αξιόλογος εκπαιδευτικός και εξαίρετος άνθρωπος. Η προσφορά σου και οι καινοτομίες σου στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση έχουν ήδη αναγνωριστεί από την ευρύτερη παροικία και όχι μόνο και μας κάνουν υπερήφανους για σένα. Συνέχισε απτόητος. Αγνόησε τους υβριστές και λασπολόγους. Είμαστε δίπλα σου, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε, γιατί το αξίζεις!!!!!!! Πότε επιτέλους θα εκλείψουν από την κοινωνία μας αυτοί οι ασήμαντοι "εκδότες" που με συκοφαντίες και ψέματα καταστρέφουν ό,τι καλό και θετικό έχει επιτευχθεί; Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ επέμβαση των υψηλά ιστάμενων... ΤΩΡΑ είναι απαραίτητη.

Haralabidi Katerina Θέμη οι ανθρωποι με προσωπικότητα, γνώσεις και όρεξη για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν από άσφαιρες επιθέσεις ανθρώπων και μέσων που στο μόνο που αποσκοπούν είναι να δικαιολογούν την παρουσία τους εκεί που δεν χρειάζεται. Η αξιοπρέπεια δεν πήγε ποτέ χαμένη. Συνέχισε τις προσπάθειες γιατί υπάρχουν παιδιά που είναι το μέλλον μας.

Magda Metaxa-Sigalas Θέμη, η προσφορά σου στο Τμήμα Παιδείας είναι ΑΔΙΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗ. Το μέλλον της παροικίας είναι τα ΠΑΙΔΙΑ και η ΠΑΙΔΕΙΑ και τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι δάσκαλοι των ελληνικών μας σχολείων, όπως γνωρίζεις από πρώτο χέρι, δίνουμε καθημερινή μάχη για να μεταδώσουμε στους μαθητές όχι μόνο τη γλώσσα μας , αλλά και την πολιτισμική μας κληρονομιά, την παράδοσή μας, τις αξίες μας, την περηφάνια για την ταυτότητά τους. Το έργο συνεπώς του Έλληνα δάσκαλου για το μέλλον αυτής της παροικίας, θα πρέπει να αναγνωρίζεται αντί να υβρίζεται, να προάγεται αντί να αμαυρώνεται, να τιμάται αντί να διασύρεται και να ενισχύεται αντί να απειλείται!

No comments:

Post a Comment