Search This Blog

Thursday, July 21, 2022

Συνεχίζουν τα ...όργανα για την αναπλήρωση Σωτηρίου... Πέντε αρχιερείς ...ερίζουν για να βάλουν τον ...δικό τους.!

 

Διαβάστε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη μας και πείτε μας τη γνώμη σας, αν έχετε και αν το θέμα σας ενδιαφέρει ή έστω σας απασχολεί...

3:46 AM. Oh, I'm with you. This should scare people much more than when the monasteries in America were terrified that front runner Met. Emmanuel of Paris at the time was going to take over America. Nathaniel of Chicago’s “Geronta” is Arch. Makarios of Australia. And he wants to control Canada with one of his people because he also wanted to be Arch of America. 

Wednesday, July 20, 2022

Απ’ όλα έχει – ή ...διαθέτει; – ο μπαξές της Σωτήριας αρχιεπισκοπής μας...

 


Αναγνώστης, στην προσπάθειά του να απαντήσει σε σχόλιο ανώνυμου (11:52), εμπλουτίζει με διάφορα ζαρζαβατικά, το σχόλιό του, κάνοντάς το περισσότερο ενδιαφέρον και γαργαλιστικό, ΑΝ φυσικά το περιεχόμενό του ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού με την παρουσία (και την περιουσία) του Σωτήριου, ΟΛΑ είναι δυνατά, και πολύ περισσότερα, μάλιστα.

Tuesday, July 19, 2022

Αναγνώστες μας συνεχίζουν το διάλογο με ...αντικείμενο τους ...πνευματικούς πατέρες.!!!

 

Αναγνώστης, που όπως όλα δείχνουν, (θα πρέπει γα) γνωρίζει πράματα και ...θάματα, γύρο από τους ...πνευματικούς – κουσουριάριδες ή μη – εκκλησιαστικούς πατέρες (μας), σε Ευρώπη και  Αμερική, απαντάει με σχόλιό του σε έτερο σχολιογράφο ο οποίος αναφέρεται στο ίδιο θέμα. Επειδή το σχόλιο του εν λόγω κυρίου, είναι μεν λίγο ...ευτραφές, αλλά μπορεί και να πνιγεί ανάμεσα στα πολλά άλλα, το μεταφέρουμε εδώ ώστε να διαβαστεί από όλους όσοι θα ήθελαν να μάθουν λίγα περισσότερα πράγματα για το βίο και την πολιτεία των «πνευματικών» ΠΑΤΕΡ(ΑΤ)ΩΝ τους...

Ας αφήσουμε, όμως, τον αναγνώστη να κάνει τα σχόλιά του και μετά κάνουμε, όσοι συμφωνούμε ή διαφωνούμε, τα δικά μας, με τις ό,ποιες διορθώσεις έχουμε.: