Search This Blog

Saturday, January 14, 2023

Μακροσκελή απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη...

 


Ένεκα του μεγέθους της, δημοδιεύουμε ξεχωριστά την ακόλουθη απάντηση αναγνώστη μας, σε σχόλιο της προϊγούμενης καταχώρησης, προς καλλύτερη ενημέρωση των ίποιων ενδιαφερομένων, ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, ως προς την Αρχιεπισκοπή και τον υπό ...παραίτηση ή απομάκρυνση του νυν Σωτήριου... Διαβέστε το, λοιπόν, και σχολιάστε σύμφωνα με τη γνώμη σας και τις ό,ποιες γνώσεις σας για το εν λόγω θέμα... Ιδού:

Unknown commented on "Σχόλιο αναγνώστη μας "Όλοι για το θρόνο".!!!"

12:47 except you don't know who it will be so you can't say that with any certainty, mr doom & gloom. Maybe it will be a holy person like a Geronda Ephraim or Christodoulos type who would be a big spiritual gift for Canada

Tuesday, January 10, 2023

Σχόλιο αναγνώστη μας "Όλοι για το θρόνο".!!!

Μια άποψη αναγνώστη για την διαδοχή του αρχιεπίσκοπου Σωτήρη, με την οποία ισχυρίζεται ότι "Αυτός δεν φεύγει με τίποτα".!!! Λέτε κάτι να ξέρει ή μπουρδολογεί;.


Τελευταίως μερικοί ασχολούνται με το μεγάλο θέμα, ποιός μπορεί να είναι ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος Καναδά. Ολοι για το θρόνο!! Ρέ παιδιά,ακόμη ο Σωτήριος βασιλεύει. Τι ζητάτε ?. Αυτός δεν φεύγει με τίποτα. Μπορεί μερικοι να θέλουν αλλαγές αλλά τό Πατριαρχείο αποφασίζει ή μάλλον ο Πατριάρχης αποφασίζει και οι υπόλοιποι , απλά συμφωνούν. Οι δε παπάδες βρίσκονται στο δικό τους κόσμο, λόγω του εγωισμού που κουβαλάνε . ."