Search This Blog

Monday, July 17, 2023

5 Reasons Why You Should Not Visit Greece This Summer!!!

 Κύριε αντίποδα, έπεσε σήμερα στην αντίληψή μου ένα δημοσίευμ του κ΄ποιου κυρίου με την ονομασία Τράβελ οφφ Παθ, κάτι είχε όλο το δικαίωμα να το κάνει, στην προσππαθει΄του να πουλήσει κάποιες υπηρεσίες στο αναγνωστικό του κοινό, αλλά το κακό για μένανε είναι το ότι το είδα αναδημοσιευμένο στα σόσιαλ μίντια και από έλληνες ομογενείς, δυστυχώς. Βεβαίως και μπορεί να έχουν και αυτοί τα ίδια ενδιαφέροντα και να συνεργάζονται μαζί τους με τον ίδιο στόχο επιβίωσης, αλλά εμένα με ενόχλησε λίγο παραπάνω και θα ήθελα να το  φέρω στην αντίληψή σου και μαζί με την καταγκελία μου να ζητήσω τόσο τη δική σου γνώμη όσο και κάποιων αναγνωστών σας. Είναι τέτοια δημοσιεύματα σοβαρά για να αναπαράγονται από έλληνες ομογενείς;

Γράφει ο περί ου ο λόγος κύριος ή κυρία:

5 Reasons Why You Should Not Visit Greece This Summer

Greece is an obvious choice for a European holiday, offering everything from history, culture, islands, mountains, and some fantastic food and wine.

Although Greece is an ideal destination, it’s becoming increasingly overcrowded, and the country and its historic sights are really feeling the effects. 

Because of these reasons, a summer trip to Greece might not be the best idea right now.

(Η Ελλάδα είναι μια προφανής επιλογή για ευρωπαϊκές διακοπές, προσφέροντας τα πάντα, από την ιστορία, τον πολιτισμό, τα νησιά, τα βουνά και μερικά φανταστικά φαγητά και κρασί. Αν και η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός, γίνεται όλο και πιο υπερπλήρης και η χώρα και τα ιστορικά της αξιοθέατα αισθάνονται πραγματικά τις επιπτώσεις. Εξαιτίας αυτών των λόγων, ένα καλοκαιρινό ταξίδι στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα αυτή τη στιγμή.)