Search This Blog

Wednesday, July 24, 2019

Θα μας τα ζαλίσει, λέει.!!!



Γράφει:
ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΘΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ  ΑΠ ΤΗ ΣΚΙΤΗ ΤΟΥ Ή ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΤΗΝ ΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Tuesday, July 23, 2019

Απαράδεκτη αμφίεση προέδρου σε εξόδιο…



Βγήκε στην αυλή, μάζεψε τα ρούχα, πότισε τον κήπο, τάϊσε τις κότες και, έτσι χωρίς να πλυθεί και να αλλάξει ρούχα, έφυγε τρέχοντας για την εκκλησία μιας διπλανής πόλης να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία ενός συντοπίτη του και συναδέλφου-προέδρου της οργάνωσης της περιοχής τους.  Έτσι τιμάνε τους νεκρούς οι Μακεδόνες βρε παλικάρι; Μήπως σωστά ο ιερέας ανακοίνωσε την ολιγόλεπτη καθυστέρηση της νεκρώσιμης ακολουθίας ώστε να προλάβουν κάποιοι πατριώτες οι οποίοι έρχονταν για να τιμήσουν επίσημα και αληθινά τον νεκρό;
Τι ντροπής πράματα είναι αυτά που συμβαίνουν μωρέ; Πόσο πιο χαμηλά θα ρίξτε την οργάνωση ;

Συνεχίζουν να υβρίζουν οι σφουγκοκωλάριοι...


Συνεχίζουν κάποια χαμένα κορμιά, σφουγκοκωλάριοι του Βαρθολομαίου και του Σωτήριου,  να μας υβρίζουν και να μας ψάλουν τα εξ’ αμάξης, χωρίς να ντρέπονται λιγάκι για την κατάντια τους που ακόμα και ως υποστηριχτές των …πνευματικών τους πατέρων, ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν το όνομά τους ώστε να ξέρουμε και μεις ποιοι βλάκες κρύβονται κάτω από την κουκούλα ή – αν προτιμάτε -  την φούστα που φοράνε… Αϊσταδιάλα παλιομαλάκες του κερατά, ξευτελίζετε κάθε μέρα την ελληνική φυλή χωρίς ίχνος ντροπής όπως και ο «πνευματικός» πα-ΤΕΡΑΣ σας… Αμήν.!  

Sunday, July 21, 2019

Άκρα σιωπή για την ..χρονίζουσα διαφορά Κοινότητας-Σωτήριου…



Ακούγονται, τελευταία, κάποιοι ψίθυροι ότι κάτι άρχισε να κινείται στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της διένεξης Κοινότητας – Σωτήριου, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι μάλλον μπαρούφες… Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από τον άνθρακα που απέδωσαν οι προσπάθειες που κάναμε ώστε να  εκμαιεύσουμε  κάτι απο τα δύο …στρατόπεδα. Συναντήσαμε κλειστά στόματα και από τις δυο πλευρές, με πρώτον και καλύτερο τον διαμεσολαβητή κ. Γιάννη Φαναρά ο οποίος προσποιήθηκε ακόμα πως ΔΕΝ μας γνώριζε.!!! Και ενώ το γεγονός αυτό από μόνο του μπορεί να ερμηνευθεί ότι υπάρχει πράγματι μια κινητικότητα, εμείς θα το παραβλέψουμε και θα περιμένουμε με υπομονή το πλήρωμα του χρόνου που δεν μπορεί να είναι πολύ μακρινό, πλέον… Εξ’ άλλου ένας Αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ πρέπει, ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ δικαιούται να ρεζιλέψει την Εκκλησία ακόμα περισσότερο από έναν …απλό μητροπολίτη.  
Συνιστούμε, λοιπόν, υπομονή, δίχως φυσικά αγωνία…  

Δηλώσεις Βαρθολομαίου..



Σε πρόσφατες δηλώσεις για την Εκκλησια της Ουκρανίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε: "Η πρώτη Εκκλησία που θα αναγνωρίσει την Τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας θα είναι η αδελφή Εκκλησία της Ελλάδος".
Πώς ρε κύριε Βαρθολομαίε, είσαι τόσο σίγουρος γιαυτό; Γιατί βάζεις και κει το χεράκι σου; Σου το …εμπιστεύτηκε ο Ιερώνυμος, ή απλά προσπαθείς να …απαιτήσεις μια τέτοια απόφαση; Άντε μαζέψου λιγάκι, διότι η Εκκλησία της Ελλάδας ΔΕΝ έχει ούτε Ελπιδοφόρο ούτε Σωτήριο, μπορεί κι’ από μόνη της να αποφασίσει… Κόψε επιτέλους τις προσπάθειες επέμβασης σου σε ξένα χωράφια μωρέ… Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι τουρκοκρατούμενο τσιφλίκι σου, εντάξει; Αρκετά ξεφτιλίστηκε η Ορθοδοξία επί των ημερών σου… Εσύ όπως το πας θα απαιτήσεις σε λίγο να έχει την τούρκικη υπηκοότητα και ο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Αρχιεπίσκοπος.!!!

Προς κάποιους διαμαρτυρόμενους…



Διαμαρτύρονται κάποιοι αναγνώστες μας επειδή, λένε, ΔΕΝ τους ενημερώνουμε λεπτομερώς (όνομα και …τηλέφωνο:) για τον ιερέα που μεταθέτει ο Σωτήριος διότι ΔΕΝ τούκατσε ή εστω κάποια άλλη ανυπακοή σε διαταγές του.!
Ο κόσμος τόχει τούμπανο, αγαπητοί μου και σεις …κρυφό καμάρι; Περιμένουμε και μεις την εξέλιξη της υπόθεσης και θα τα μάθετε όλα, όπως και μεις… Διότι Σωτήριος είναι αυτός, αν αλλάξει γνώμη, μετά την δική μας αναφορά σε ονόματα, τι θα σας πούμε; Ότι απλά