Search This Blog

Thursday, July 22, 2021

ΑΥΤΕΣ κ. ΜΑΝΙΚΗ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (16 ΜΑΪΟΥ 2021).

 Διαβάστε τι γράφει για τις επαναλαμβανόμενες, «αναπάντητες» δήθεν, ερωτήσεις του, ο κ. Μανίκης και πείτε μου εσείς για το μέγεθος της αλητείας του, με το οποιο προσπαθεί να ξεπεράσει τον Σωτήριο.! 

«Οσοι παρακολουθείτε τα της αντιπαράθεσής μου με τον «Αντίποδα του Τορόντο» που έχουν άμεση σχέση με το «Τί τέλος πάντων είναι των Ελλήνων οι Κοινότητες στο εξωτερικό;» «Πώς φτάσαμε στα σημερινά αδιέξοδα;» και «πού πήγαν τα χρήματα;» πιστεύω ότι θα έχετε και εσείς συμπεράνει ότι ως βάση των κειμένων του, έχει  το υβρεολόγιο και τις ανυπόστατες κατηγορίες.

Προς κ. Χρ. Μανίκη...

 Μια γενική και σύντομη απάντηση στα τελευταία δημοσιεύματα του Βήματος…

 Διαβάζοντας με προσοχή όλα όσα έγραψε στο Βήμα, ο εκδότης του, για τις κοινότητες, την Εκκλησία, τον Σωτήριο και τα 30 αργύρια της Φιλοπτώχου προς Ιάκωβο,  ένα έχω να πω: Λυπάμαι και Ντρέπομαι για λογαριασμό μου, που αφιέρωσα τόσο χρόνο ασχολούμενος τόσο καιρό μαζί του και με τα γραφόμενά του.!

Wednesday, July 21, 2021

Πέρσι ψόφησε, φέτος βρώμησε.!!!

 Θεοποιείς την λαβίδα; Είσαι ειδωλολάτρης.

Πέρυσι ψόφησε, φέτος βρώμησε.! Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να καταλάβουν οι ιερείς, αρχιερείς και πιστοί υποκριτές της Θεοσώστου «ιεράς» - τρομάρα τους – Αρχιεπισκοπής Καναδά ότι η «αγία λαβίδα» που χρησιμοποιείται για τη Θεία Κοινωνία είναι ένα απλό κουταλάκι χωρίς καμία αξία παρά μόνο της μεταφοράς της μεταφοράς του Σώματος και του αίματος του Χριστού, από το άγιο ποτήριο στο στόμα του πιστού ή υποκριτή χριστιανού.!

Ακόμα και τον παπαΤριαντάφυλο επιστράτευσαν για να κατηγορήσουν τον πρόεδρο της Κοινότητς Αντώνη Αρτεμάκη ότι κάρφωσε τους παπάδες που χρησιμοποιούσαν το ίδιο κουταλάκι, προκαλώντας τόσο ντόρο εκ του πουθενά. 

Tuesday, July 20, 2021

Τιμή στην επέτειο εισβολής.!!!

 Η Ι. Αρχιεπισκοπή τιμά την επέτειο εισβολής στην Κύπρο και προσεύχεται για τους εθνομάρτυρες ήρωες του πολέμου

 

Με τον παραπάνω τίτλο, η …Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά, μας παρουσιάζει την «ειδική τελετή που τελέστηκε» για την επέτειο εισβολής στην Κύπρο, υπέρ ανάπαυσης των ηρώων του πολέμου.

Η εισβολή στην Κύπρο, είναι επέτειος την οποία πρέπει να τιμάει, βρε παλιολεχρίτες του κερατά, η …Ιερά Αρχιεπισκοπή, ή ό,ποιος άλλος, με λίγο μυαλό στο κεφάλι του; 

Συνάντηση των απανταχού Ηλείων στην Αμαλιάδα.!

 Διοργανώνεται από τον Δήμο Ήλιδας, με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή Δήμαρχο, ομογενή Ανδρέα Παπαδάκο…

Στις 4 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να γίνει μια συνάντηση των απανταχού ομογενών Ηλείων, από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη, στην όμορφη πόλη του Δήμου Ήλιδας, την Αμαλιάδα.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Δ. Συμβούλιο του Δήμου με πρωταγωνιστή τον εκ Τορόντο ομογενή μας κ. Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος υπηρετεί την περιοχή από τη θέση του αναπληρωτή δημάρχου, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής, εργαζόμενος με πάθος για την επίλυσή τους, προσφέροντας γι’ αυτά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του και όχι μόνο.!

Με τα συγχαρητήριά μας για την πρωτοβουλία αυτή, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνάντηση αυτή των απανταχού Ηλείων…

Sunday, July 18, 2021

Είναι, αυτό, διάψευση ή , έστω, απάντηση της προέδρου της Φιλοπτώχου;

 Αντίθετα, από την   κ. Panagiota Tsitouras, πρόεδρο (;) της Φιλοπτώχου του καθεδρικού ναού του Αγ. Γεωργίου, εμείς χαρήκαμε αφάνταστα που έστω και …λίγο καθυστερημένα, λάβαμε απαντητικό σχόλιό της σε αναφορά ανώνυμου σχολίου για την μεταφορά 30 000 $ από το ταμίο της Φιλοπτώχου με παραλήπτη τον επίσκοπο κ. Ιάκωβο.

Στο σημείο αυτό η σοβαρότητά μας, μας επιβάλει να ρωτήσουμε την κ. πρόεδρο (;), γιατί θεωρεί ατυχία της το να απαντήσει σε ψευδείς δημοσιεύσεις ιστολογίου, αντί να χαρεί  που της δίνεται η ευκαιρία να βγάλει στην επιφάνεια τόσο την …πεντακάθαρη Φιλόπτωχο, της οποίας προεδρεύει, όσο και τον Επίσκοπο Ιάκωβο;