Search This Blog

Thursday, January 28, 2021

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.! Μετά την αναδημοσίευση του σχολίου της κ. Φραγκούλη, κατά Πάππα, λάβαμε ένα ακόμα …πόνημα του ιδίου, φορώντας όμως, όχι το καπέλο του αντιπροέδρου αλλά την τραγιάσκα ενός Βλάκα.!





Ο ανεκδιήγητος Πάππας, λοιπόν, αντιπρόεδρος του «Εθνικού» - όπως και η συμβία του, καθώς και η συμβία του προέδρου Χαλάτση – (τα …προσόντα ΔΕΝ πάνε ποτέ χαμένα), αποβλακώθηκε παντελώς (ίσως και λόγω κορωνοΪού) και επιτίθεται προς κάθε ομογενή που συμβαίνει να διαφωνεί μαζί του.! Μετά την κ. Φραγκούλη, την οποία αποκάλεσε «ανθελληνίδα» (!!!) ο αλητήριος και βρωμερός αυτός ΒΛΑΞ, ξεσπάθωσε, λίγες ημέρες μετά, κατά του αξιότιμου και αξιόλογου ομογενή του Μόντρεαλ του  κ. Νίκου Μηλιώνη.! 

Πώς το κατάντησες έτσι το «Εθνικό» Κογκρέσο βρε Χαλάτση; Τι σκατά πρόεδρος το παίζεις μωρέ, όταν επιτρέπεις αυτά τα χάλια και ΔΕΝ παραιτείσαι; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και κάτι παραπάνω.!!


ΣΤΑ κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης, αλιεύσαμε σχόλιο της δημοσιογράφου – συγγραφέως κ. Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη, από το Μόντρεαλ, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτηρίζει τον νυν και εσαεί αντιπρόεδρο του «Εθνικού», δικτάτωρα Κώστα Πάππα, ως «άκρως επικίνδυνο.! Αιτία της καταγγελίας αυτής της κ. Φραγκούλη, υπήρξε  επιστολή του αντιπροέδρου και εκτελεστή (γραμματέα) του «Εθνικού» κώστα πάππα, σε ελληνικούς θεσμούς – οργανώσεις και στην οποία την χαρακτηρίζει … «ανθελληνίδα».! 

Tuesday, January 26, 2021

Μια παλιά …ενδιαφέρουσα πρόταση Σωτηρίου: Να του παραχωρηθούν οι 4 εκκλησίες και να αναλάβει αυτός το χρέος της Κοινότητας.!!!


 

Τα, σχετικά, πολλά  σχόλια της προηγούμενης ανάρτησής μας με θέμα την πώληση ενός ακινήτου για να ξεχρεωθεί η Ελληνική Κοινότητα και να σωθούν τα υπόλοιπα, έφεραν στο νού μας μια παλιότερη …ενδιαφέρουσα πρόταση του αρχιεπίσκοπου η οποία έλεγε ότι ο Σωτήριος δέχεται να αναλάβει το χρέος αρκεί να του παραχωρηθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας όλων των ακινήτων του οργανισμού.!!! Τότε το Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας αρνήθηκε να δεχτεί την πρόταση διότι νόμιζε ότι ΔΕΝ συμφέρει στον