Search This Blog

Saturday, June 9, 2012

ΕΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΖΟΎΝΗΣ...


Μερτικό από τα χρήματα της έδρας
Νεοελληνικών.! 
Είναι δυνατόν;

ΑΚΟΥΣΤΕ τι σοφίστηκε ο αθεόφοβος… Μάζεψε τους νέους του πανεπιστημίου, τους πρό(σ)βαλε λίγο στην εφημερίδα, τους έδωσε και μερικά δωρεάν εισιτήρια να παραβρεθούν στην πρώτη εκδήλωση  για να φαίνεται η αίθουσα γεμάτη και όλα καλά μέχρις εκεί.

Στη δεύτερη εκδήλωση τους ξανάδωσε εισιτήρια για τον μεγάλο καλλιτέχνη και συγχρόνως τους …επέτρεψε να κυκλοφορήσουν ένα λαχείο, μέσα στην αίθουσα, ώστε να μαζέψουν λίγα λεφτά για την έδρα νεοελληνικών σπουδών. Μόλις όμως έγινε η κλήρωση και μαζεύτηκαν κάποια χρήματα, έτρεξε να βάλει το χεράκι του για να πάρει το μερτικό του.! Ένα μερτικό που ποτέ δεν συμφωνήθηκε αφού όλα γίνονταν για το καλό των παιδιών και της ελληνικής γλώσσας.!!
Κι΄ αναρωτιέται ο πάσα ένας χριστιανός τούτης της παροικίας: Πώς είναι δυνατόν να πίστεψαν οι φοιτητές μας ότι ένας άσχετος με τη γλώσσα ή μάλλον ένας που την κακοποιεί καθημερινά, τόσο βάναυσα, (τη φουκαριάρα,..), θέλει να της προσφέρει τόσα πολλά; Ε, παιδιά είναι, έκαναν τα λαθάκια τους, τι να κάνουμε; Καλλίτερα να κάνουν τώρα τα λάθη τους, παρά όταν τελειώσουν γιατροί ή δικηγόροι…
Το καλό είναι ότι, όχι μόνον δεν πήρε δολάριο, αλλά αποκαλύφτηκε πάρα πολύ γρήγορα και η …αγάπη του για τα παιδιά.!!!
Τελικά ο …παραγωγός, μάλλον ως …αγωγός αποκαλύφτηκε με όποια πρό-θεση προ-τιμάτε… «Ουδέν κρυφό από τον Ήλιο» όπως …σοφά λέει κι’ ένας εκδότης… Αυτά για τώρα…       

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 2:00 Μ.Μ.



Γενική Συνέλευση Γηροκομείου…

Η εξ’ αναβολής Γενική Συνέλευση των μελών του Ελληνικού Σπιτιού πραγματοποιείται αύριο στις 2 το απόγευμα στην αίθουσα Εστία του ιδρύματος.
Επειδή η Συνέλευση είναι ενδιαφέρουσα λόγω των θεμάτων που περιέχει η Αντζέντα,, αξίζει τον …κόπο να πάμε μέχρι εκεί και να συμμετάσχουμε στις αποφάσεις…
Με τούτη την ευκαιρία, δημοσιεύουμε μια φωτογραφία από την περασμένη Γενική Συνέλευση, στην οποία διακρίνονται συνομιλούντες ο π. Ηλίας Χουρζαμάνης με τον πρόεδρο του Εθνικού Κογκρέσου κ. Κώστα Πάππα και τον γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Μάνιο.  

ΧΘΕΣ ΣΤΟ MEGAS


Μια …Ποντιοκρατούμενη
Μουσική Βραδιά.

Πόντιοι ήταν οι περισσότεροι θαμώνες στην χθεσινοβραδινή μουσική βραδιά στο εστιατόριο MEGAS. Μεταξύ όλων των γνωστών ομογενών κι’ ένας επισκέπτης από την πατρίδα, ο φίλος Χρήστος Σπελέτας από την Αριδαία Πέλλας, πατριώτης του Νίκου Κωστή και φίλος του Παναγιώτη Ηλιάδη. Ακόμα η παρέα του Θόδωρα και της Ειρήνης Κερογλίδου και πάρα πολλοί άλλοι.
Ας αφήσουμε, όμως, τις φωτογραφίες που ξέρουν να μιλάν καλλίτερα… 








Ο επισκέπτης Χρήστος Σπελέτας με τον Παναγιώτη Ηλιάδη







ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Συγχαρητήρια για την επικοινωνία με τους 
…συμπεθέρους μας.!

Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη και το μεταφέρουμε ως κύριο θέμα, για όσους δεν ψάχνουν στα σχόλια…


Αγαπητέ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, Θέλω να συγχαρώ τον άνθρωπο που είχε την ιδέα να πάρει συνέντευξη από τους …συμπεθέρους – αγοραστές του «ετοιμόρροπου», παρ’ ολίγον «Παρθενώνα», του Σκάρμπωρο. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι οι ομογενείς, τους ανθρώπους που θα κρατούν στα χέρια τους το …καμάρι των ηγετών της ΔΕΚΑαιτίας.! Ελπίζω να κρατηθούν και στο μέλλον τέτοιες επαφές μεταξύ των δυο …οικογενειών ώστε να παρακολουθούμε από κοντά τη συνέχεια της ζωής του …σπλάχνου μας.! Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι κάποιες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μου, λένε ότι συνελήφθησαν ο Νίκωνας με τον Κακαγιάννη να σκάβουν την δεξιά πλευρά του κτιρίου των Κοινωνικών Υπηρεσιών, στην Pape, ώστε να το καταστήσουν ετοιμόρροπο, τιμωρώντας τους αγοραστές οι οποίοι μας πήραν το άλλο καμάρι… Λεπτομέρειες για το ζήτημα αυτό θα διαβάσετε σε …τοπική εφημερίδα παν-αμερικάνικης κυκλοφορίας, κάτι σαν την Αρχιεπισκοπή Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ας πούμε, η οποία διενεργεί τις σχετικές έρευνες… Θα σας κρατώ, ενήμερους…
«Προκόπιος»

Friday, June 8, 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…



Για πρώτη φορά, …σωστή ενημέρωση.!
Απ’ τον paroikiako καταδότη...

ΗΤΑΝ καιρός… Η παροικία μας απόκτησε «Επιτέλους Τίμια και ηθική», όπως γράφει, ενημέρωση για πρώτη φορά .!
Ας τα βλέπουν  αυτά οι κ. κ. Μανιατάκος, Κρανιάς και  Σκλάβος…
Μόνον ο κυρ-Θανάσης μπορεί να …καυχιέται για κάτι τέτοιο.! Διότι πέρα του ότι έγραψε …πρώτος (βρρρρ) για την πώληση του …ετοιμόρροπου, είναι ο πρώτος που έστω και …καθυστερημένα, μας πληροφορεί για το πρό-βλημα του κτηρίου στην Pape av, και θα είναι ο πρώτος που θα έχει συνέντευξη με τους αγοραστές του … «ΣΤΟΙΧΕΙωΜΕΝΟΥ».!!!
Ελπίζουμε να τους ρωτήσει γιατί πρόσφεραν τόση μεγάλη τιμή, ή ακόμα και γιατί το αγόρασαν, αφού ΕΊΝΑΙ όπως λέει, στοιχειΩμένο…
Θα τα ξαναπούμε…  

Wednesday, June 6, 2012

ΛΟΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ…


...και συνέντευξη Τύπου...

ΚΑΤΑ  το Λογικό Τετράγωνο, το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι …μπουζούκι.!
Ετσι, σύμφωνα με τη λογική του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, αφού οι απόντες από τη συνέντευξη ενημερώνονται από ρουφιάνους καταδότες, θα πρέπει να συνέβη το ίδιο και μ’ αυτόν.! Διότι αν ήταν παρών θα έβλεπε όλους όσους παραβρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και πρώτα-πρώτα τον …εαυτό του.! Το καλό είναι ότι τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν  αμέσως, και με τη βοήθεια του …φίλου αναγνώστη, τα …μπουρδούκλωσε, ούτως ώστε πίτα ολόκληρη - σκύλος χορτάτος.
Το έξυπνο είναι πάντα καλό και να λέγεται… και χωρίς κακία.!
Και με την ευκαιρία να ρωτήσω: Είναι ΜΜΕ η «πολυεθνική»; Διότι εγώ βλέπω μόνο το προς «ευγενικούς» γράμμα …αυτοπρο(σ)βολής του εκδότη και λίγα κουτσομπολιά για τους συνάδελφους με τα ακριβά καλλιτεχνικά προγράμματα… Υπάρχει και κάτι άλλο;


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΠΕΡ:






Την ανάγκη σύστασης ενός σχεδίου που θα οδηγήσει την ευρωζώνη σε ένα μεγαλύτερο βαθμό ενοποίησης τόνισε ο καναδός πρωθυπουργός, Στίβεν Χάρπερ, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι... η παγκόσμια οικονομία δεν μπορεί να βασίζεται στο αποτέλεσμα των επερχόμενων ελληνικών εκλογών.

«Δεν θέλω να κινδυνολογήσω, αλλά κατά κάποιο τρόπο μας τελειώνει ο διάδρομος απογείωσης, και όσον αφορά τη δομή της ευρωζώνης και την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων πρέπει να δούμε ένα ευρύτερο σχέδιο παιχνιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χάρπερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό
CBC την Τρίτη, 5 Ιουνίου.

Ζητώντας την εντατικοποίηση των προσπαθειών για ολοκλήρωση του οράματος της ενωμένης Ευρώπης, ο κ. Χάρπερ ουσιαστικά απήχησε την άποψη των Ηνωμένων Πολιτειών, που φέρονται να επεσήμαναν την ανάγκη για δημοσιονομική και οικονομική ένωση της Γηραιάς Ηπείρου κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των
G7 που έλαβε χώρα εχθές.

«Σε μία περίοδο κρίσης, [προκειμένου] να διατηρηθεί το ευρώ, [οι Ευρωπαίοι] πρέπει να κάνουν μία πολύ μεγαλύτερη [προσπάθεια] ενοποίησης απ’ ότι έχουν κάνει έως αυτό το σημείο», συμπλήρωσε ο καναδός ηγέτης, προειδοποιώντας πως «η εναλλακτική εξέλιξη θα είναι η αποσύνθεση [της νομισματικής ένωσης], μία χώρα κάθε φορά, και αυτό θα ήταν πολύ κακό για του πάντες».

Συνεχίζοντας, ο καναδός πρωθυπουργός εμφανίστηκε επικριτικός για τη βαρύτητα που έχουν προσδώσει οι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις ελληνικές επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

«Δεν μπορούμε απλώς να πούμε «ας περιμένουμε έως τις ελληνικές εκλογές», δεν μπορούμε να έχουμε τις ελληνικές εκλογές να καθορίζουν το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας, αυτό δεν είναι δίκαιο για οποιονδήποτε», σχολίασε δεικτικά ο καναδός πρωθυπουργός.

Τέλος, σε περίπτωση που το ζοφερό ενδεχόμενο διάλυσης της ευρωζώνης υλοποιηθεί, ο κ. Χάρπερ εμφανίστηκε καθησυχαστικός, εξηγώντας ότι ο Καναδάς θα λάβει μέτρα έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνουν την παροχή ρευστότητας, στις εμπορικές τράπεζες, από την Τράπεζα του Καναδά.


Tuesday, June 5, 2012

Σε ηλικία 86 ετών


Πέθανε  ο ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης, ο πιο αγαπητός «παππούς» της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Αττικόν του Νέου Ψυχικού, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό με καρδιακά προβλήματα.
Μετρούσε παραπάνω από μισό αιώνα στο θέατρο, αφού στη σκηνή ανέβηκε για πρώτη φορά το 1953, όταν και έπαιξε στο έργο «Ο τρομερός καλόγερος».
Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ωδείου Αθηνών» και συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, ανάμεσα στους οποίους και το Θέατρο Τέχνης.
Το 1990 κέρδισε τιμητική διάκριση στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία του στους «Αθηναίους».
Αμέτρητες επίσης οι κινηματογραφικές ταινίες του, με πρώτη το «Στραβόξυλο», το 1952 και τελευταία την «ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη, το 2003.
Ανάμεσα σε όλες ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις του στις ταινίες  «Τζένη Τζένη», «Καλώς ήρθε το δολάριο», «Βαβυλωνία», «Η Ρένα είναι οφσάιντ» αλλά και το «Μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ...


Η ομορφότερη έφηβη των ΗΠΑ !

 Η πανέμορφη Ελεάνα Φραντζεδάκη είναι μόλις 18 χρονών. 


Η Ελεάνα κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερη έφηβης της Αμερικής για το 2012. Η 18χρονη καλλονή είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Γεννήθηκε στη Φλόριντα και μεγάλωσε σε μια πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια και δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες της. 
Στις εκδηλώσεις της ελληνοαμερικανικής κοινότητας συμμετέχει συχνά και εκεί, επέλεξε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τη στέψη της στα Καλλιστεία, ως “Miss Teen America 2012”. Δήλωσε για ακόμη μια φορά πόσο υπερήφανη είναι για την καταγωγή, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία της για την Ελλάδα και την κρίση στην οποία
βρίσκεται η χώρα.
Η Ελεάνα έχει επισκευθεί για διακοπές την Ελλάδα αρκετές φορές, μιλάει καλά ελληνικά και λατρεύει το Μιχάλη Χατζηγιάννη. “Είμαι ενθουσιασμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω, γράφει στους φίλους της στο facebook.



ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



Οι λεπτομέρειες της πώλησης
του …ετοιμόρροπου
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


Στις λεπτομέρειες γύρω από την πώληση του «Παρθενώνα» στο Σκάρμπωρο, αναφέρθηκε χθες βράδυ κατά τη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Κοινότητας και τα μέλη της επιτροπής.
Με λίγα λόγια, είπαν ότι το κτίριο πωλήθηκε έναντι 4.800.000 δολαρίων, εκ των οποίων τα 3.900.000 πήγαν κατ’ ευθείαν στην τράπεζα ώστε το  υπόλοιπο ενυπόθηκο χρέος της Κοινότητας να βρίσκεται σήμερα λίγο παραπάνω από τα 5.500.000 και οι τρέχοντες απλήρωτοι λογαριασμοί να αγγίζουν το 1.500.000.!
Έτσι, το συνολικό χρέος των 7 εκατ. γίνεται πιο διαχειρίσιμο, αφού οι τόκοι θα μειωθούν κατά 40-50 χιλ. δολάρια μηνιαίως.
Το …ρεζουμέ της υπόθεσης Κοινότητα είναι ότι υπάρχουν πλέον πολλές ελπίδες ο οργανισμός να τα καταφέρει, να βρει το δρόμο του και να «ζήσει» για αρκετά ή και πολλά χρόνια ακόμα, προσφέροντας ελληνορθόδοξη Θρησκεία, ελληνική Παιδεία, ελληνικό Πολιτισμό και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να μείνουν οι ερχόμενες γενιές Έλληνες ή έστω φιλέλληνες…
Αρκεί να σταματήσει ο πόλεμος των υποκριτών των διάφορων παρασυναγωγών και φυσικά του …πνευματικού πατέρα Σωτηρίου.!






Monday, June 4, 2012

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ…


«πλάκωσαν» οι …άθεοι να
καταλάβουν την Κοινότητά μας…
Μάρτυρες οι φωτογραφίες μας…

ΣΑΝ αστραπή διαδόθηκε η έγκριση των αλλαγών του Καταστατικού της Κοινότητας, ώστε να τρέξουν σχεδόν αμέσως οι …αλλόθρησκοι συμπολίτες μας να την καταλάβουν.! Πριν ακόμα τελειώσει η Γ. Συνέλευση, μερικοί απ’ αυτούς ήταν ήδη εκεί.!! Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός ο οποίος …συνέλαβε μερικούς απ’ τους …καταληψίες.!!

 Ένας από αυτούς συνελήφθη στο διάδρομο του Πολιτιστικού Κέντρου, να προσπαθεί να περάσει στην καφετέρια για καφέ. 

Δυο-τρεις άλλοι καθόντουσαν ήδη στην κάτω αίθουσα, πίσω ακριβώς από το ζεύγος Κερογλίδη. Ένας άλλος λίγο πιο πέρα περίμενε την οικογένειά του να γίνουν μέλη οικογενειακώς.!!! Βέβαια...

 Να γιατί είχε δίκιο η κλίκα παρασυναγωγή των μεγαλαγιοοοθανασιτών…
Και φυσικά δεν είναι πετυχημένες όλες οι πλάκες, εντάξει;

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


ΟΙ ...υποκριτές ξαναχτύπησαν, 
αλλά  με …άσφαιρα, αυτή τη φορά,  πυρά.!

Ξανασυγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα, στο «Πολυμενάκειο», οι κάθε λογής φαρισαίοι υποκριτές,  για να καταψηφίσουν το νέο Καταστατικό της Κοινότητας το οποίο επιτρέπει επίσημα πλέον, να γίνονται μέλη του οργανισμού ΟΛΟΙ οι Έλληνες ομογενείς ανεξαρτήτως θρησκευτικής πεποιθήσεως… Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν λίγο διαφοροποιημένα αφού από τα 108 … «ζωντανά» της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης έμειναν μόνο  52.! Έτσι τα μέλη της «γιάφκας» των μεγαλοθανασιτών υπό τον «κύριο» Πολυδούλη και δευτερευόντως (;) των κ. κ. Λιβανού και Μηλιώνη, απέτυχαν να θέσουν εκτός Κοινότητας, κάποιες δεκάδες Ελλήνων ομογενών οι οποίοι για διάφορους λόγους ο καθένας, δεν θέλουν να δημοσιοποιείται το θρησκευτικό τους πιστεύω, θεωρώντας το κάτι προσωπικό, όπως και είναι.
ΕΙΝΑΙ για τους σοβαρούς, όμως, ανθρώπους και όχι για όσους μη έχοντες κάτι άλλο καλό να δείξουν, κάνουν μεγάλους σταυρούς μόλις δουν άνθρωπο μπροστά τους, προσπαθώντας να κοροϊδέψουν ακόμα και το Θεό, όπως κάνει ο …πνευματικός πατέρας τους.! Αυτός που σ’ όλα τα κηρύγματά του μιλάει για Θεό αλλά οι πράξεις του μόνο κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύουν…
Η …γιάφκα αυτή, λοιπόν, η οποία μόνο την Κοινότητα δεν αγαπάει, κουβαλήθηκε –συν  γυναιξί και τέκνοις – για να βάλει ένα ακόμα εμπόδιο στην προσπάθειά της να βγει, αν είναι δυνατόν, από τον γκρεμό και να σταθεί στα πόδια της. Για την προσπάθειά τους αυτή δεν ξέρω αν ντρέπονται λιγάκι ή είναι σίγουροι ότι ο Θεός είναι μαζί τους αφού τους το υποσχέθηκε ο Σωτήριος πως θα μεσολαβούσε γι’ αυτό.!!! Θα τα ξαναπούμε πολλές φορές μέχρι να καταλάβουν πόσο ανθελληνικές είναι οι θέσεις τους και ότι η υποκρισία τους όχι μόνο δεν έχει όρια, αλλά έγινε αντιληπτή σε πολλούς…

ΜΕ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΕΣ



«Πέρασε» το νέο Καταστατικό της Κοινότητας.
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 36.!

Εγκρίθηκε με μικροαλλαγές το νέο σχέδιο Καταστατικού της Ελληνικής Κοινότητας, από τα 2/3 των παρόντων μελών της χτεσινής Γ. Συνέλευσης. Το μόνο άρθρο που «απορρίφθηκε», από …λάθος του προεδρεύοντα, ήταν αυτό της μείωσης των μελών του Δ. Συμβουλίου, από 36 σε 18. Και λέμε λάθος του προεδρεύοντα διότι, ενώ το υπερψήφισαν 108 παρόντα μέλη, δεν ζήτησε να καταμετρήσει τις εναντίων ψήφους οι οποίες δεν μπορούσε να είναι περισσότερες  των 50, αφού εν τω μεταξύ είχαν αποχωρήσει αρκετά  από τα μέλη της συνέλευσης και ως εκ τούτου να μη χρειάζονται πλέον οι 114 ψήφοι.! Εκείνο πάντως, που έχει σημασία είναι ότι τα μέλη της Κοινότητας, κόντρα σε μια …χούφτα «ορθόδοξων» υποκριτών της γιάφκας  των μεγαλαθανασιτών δεν κατάφεραν να κρατήσουν εκτός Κοινότητας το τμήμα εκείνων των Ελλήνων οι οποίοι δεν θέλουν, για τον δικό του λόγο ο καθένας, να …επιδεικνύει  την θρησκευτική του πεποίθηση. Οι ομογενείς μας αυτοί μπορούν και επίσημα πλέον να είναι μέλη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.! Με την ευκαιρία να πούμε ότι στην αρχή της Συνέλευσης ο πρόεδρος κ. Νίκωνας Γεωργακόπουλος ανακοίνωσε και επίσημα την πώληση του … «Παρθενώνα» των Μενεγάκη-Γερονικολού, έναντι του ποσού των 4.800.000 δολαρίων. Οι λεπτομέριες της πώλησης θα ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα στις 7:00, στο «Πολυμενάκειο», σε ανοιχτή για όλους ανακοίνωση Τύπου.
Αυτά για τώρα… Και μερικές φωτογραφίες....











ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ


ΚΑΙ το όνομα αυτής Δέσποινα-Ευαγγελία
Την πρώτη τους εγγονή βάφτισαν χθες το απόγευμα ο Λάζαρος και η Σόφη Κασέκα, οι πρώην ομογενείς μας οι οποίοι διαμένουν, μόνιμα πλέον, στην όμορφη Ρόδο.  Η Δέσποινα-Ευαγγελία είναι η δευτερότοκη κόρη του πρωτότοκου γιού τους Κωνσταντίνου ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Τορόντο, αφού με την επιστροφή του από την Ρόδο για σπουδές, …δέθηκε με τα δεσμά του γάμου. Για τη βάφτιση της εγγονής τους ο παππούς Λάζαρος και η γιαγιά Σόφη ήρθαν στην πόλη μας για λίγες ημέρες. 
Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα θ’ αρχίσουν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση δυο ακόμα εγγονών τους που θα είναι η Σοφία, κόρη του Θαρενού ο οποίος ζει επίσης στο Τορόντο, αφού με τις σπουδές του στη φαρμακευτική, δέθηκε κι’ αυτός με τα δεσμά του γάμου και ένας ακόμα Λάζαρος, γιός του Φώτη ο οποίος ζει και εργάζεται στη Ρόδο μαζί με τον πατέρα του. Η διπλή αυτή βάφτιση θα γίνει στο ιδιόκτητο μοναστήρι- εξωκκλήσι της οικογένειας Κασέκα, στον προαύλιο χώρο του σπιτιού τους στα Μαριτσά της Ρόδου, στις 28 Ιουλίου. 
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο
Ο π. Κωνσταντίνος με τους νονούς Κέβεν Βλαχίπουλο, Βάσια και Αντώνη Πέθακα, τους γονείς
Κωνσταντίνο και Κατρίνα Κασέκα και φυσικά την νεοφώτιστη κόρη τους Δέσποινα-Ευαγγελία

Τα κατάφερε τόσο καλά με το νερό ώστε σε λίγο θα είναι ο ...θαλασσόλικος της Ρόδου..!



Ο παππούς Λάζαρος με τη γιαγιά Σόφη. Δίπλα η νύφη τους Παναγιώτα και ο γιός τους Θαρενός

Η νεοφώτιστη με τους γονείς  και τους νονούς της

Η Σοφία Κασέκα με την αδελφή της Μαρία Πέθακα

Ο Λάζαρος και η Σόφη Κασέκα με τον  γιό τους Κωνσταντίνο τη νύφη Κατερίνα
και τα εγγόνια Λάζαρο και Δέσποινα-Ευαγγελία


Η κ. Θέμης Κάτση με τον σύζυγό της Γιώργο και τον αδελφό της Θανάση. Στην αγκαλιά η εγγονή τους Σόφη, κόρη του Θαρενού και της Παναγιώτας Κασέκα.

Οι άλλοι δυο παπούδες της νεοφώτιστης, Ντέμπη και ο Μπάμπης Βλαχόπουλος
με τα δυο άλλα παιδιά τους


Θαρενός, Κωνσταντίνος και Λάζαρος Κασέκας, με την μητέρα και σύζηγο
Σοφία και την αδελφή της Μαρία Πέθακα. 

Ο Θαρενός Κασέκας με τη γυναίκα του Παναγιώτα και την κόρη τους Σοφία, η βάφτιση της οποίας θα γίνει τέλος Ιουλίου στη Ρόδο...

Κωνσταντίνος και Κατερίνα Κασέκας με την νεοφώτιστη κόρη τους Δέσποπινα-Ευαγγελία



Ο Κωνσταντίνος με τον γιό του Λάζαρο, τζούνιορ

Ο Γιώργος Πέθακας με τον πατέρα του Αντώνη

Η κ. Τασία Φράγκου με την κ. Μπέτυ Σκουτάκη

Ο Λάζαρος Κασέκας με δυο παλιούς καλούς φίλους. Τους Λίο και Τασία Φράγκου


Ο κ. Αντώνης Αρτεμάκης με την κ. Τασία Φράγκου και την Μπέτυ Σκουτάκη

Λάζαρος Κασέκας, Αντώνης Αρτεμάκης και Γιώργος Πέθακας

Ο κ. Αντώνης Πέθακας με τον γιό του Γιώργο