Search This Blog

Saturday, September 26, 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΚατορθόματα...


Οφείλω να εκδηλώσω το θαυμασμό μου για τα επικοινωνιακά χαρίσματα του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του...και μιλώ σοβαρά!
Κατακλύστηκαν χθες όλα τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά sites και blogs: "80 εκ. ευρώ στα ταμεία του Δημοσίου από τη λίστα Λαγκάρντ"!!!!
Όλοι συνεπώς σκεπτόμαστε πόσο επιτυχημένη είναι η κυβέρνηση...πόσο αποτελεσματική είναι η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία εδώ και 7 μήνες κατόρθωσε περισσότερα από τις προηγούμενες

«Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»;

 Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, έλεγαν οι πρόγονοί μας και ίσως να είχαν λίγο δίκιο...
Δεν μπόρεσαν, κάποιοι ενδιαφερόμενοι, να συνετίσουν δια των λόγων τον παπαπαλούκα και αναγκάστηκαν να χειροδικήσουν επάνω του.! Πράμα όχι και τόσο δίκιο νομίζουμε αλλά και ούτε αντρίκειο θα λέγαμε. Φυσικά και δεν γνωρίζουμε τα αίτια της συμπεριφοράς αυτής και ούτε καν αν έχουν σχέση με την "Σκάϊ" ή με την Μύκονο... Όπως, πάντως, κι' αν έχει το πράμα, δεν είναι καθόλου σωστή ενέργεια, αν φυσικά αληθεύουν οι έντονες φήμες που κυκλοφορούν και δεν είναι σαν τις συνηθισμένες "ράδιο αρβύλα" στις οποίες ειδικεύεται σε μεγάλο βαθμό η παροικία και όχι μόνο. Την ορθότητα, πάντως, ή μη των "πληροφοριών" αυτών θα την μάθουμε σύντομα, όπως όλα δείχνουν.-

Friday, September 25, 2015

Ο Σωτήρης πήρε φόρα και ΔΕΝ σταματάει με τίποτα...

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.!!!

Δεν πρόλαβε να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από τις προχθεσινές δημοσιεύσεις για την αδιαφορία του μητροπαλήτη Σωτήριου προς τους πιστούς χριστιανούς του Peterborough, που του ζητούν άδεια για κάποιον παπά έστω και μια φορά το μήνα και το μαντάτο έφτασε στη μακρινή Βρετανική Κολομβία, απ' όπου μας τηλεφώνησαν να μας καταγγείλουν ότι σε ένα χωριό εκατό όλο κι' όλο χριστιανών, οι πιστοί έκτισαν μια

Wednesday, September 23, 2015

Ετήσια εκδήλωση "Αγ. Δημητρίου"

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Δ. Συμβουλίου  του Αγ. Δημητρίου και της φιλανθρωπικής οργάνωσης των κυριών της Ελληνικής Κοινότητας "Η ΠΡΟΝΟΙΑ".


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η ετήσια εκδήλωση του συμβουλίου της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου την οποία συνδιοργάνωσαν με το Τμήμα Κυριών "Πρόνοια" για την οικονομική ενίσχυση της Κοινότητας. Πάνω από 450 ομογενείς, ενορίτες και μη της εκκλησίας, κατέκλεισαν κυριολεκτικά την επάνω αίθουσα του "Πολυμενάκειου"

Tuesday, September 22, 2015

Αδιαφορίας Σωτηρίου συνέχεια...

Μου τηλεφώνησε νυχτιάτικα για να με διορθώσει, λέγοντας:


Αγαπητέ Αντίποδα, η ιστορία σου είναι, σχεδόν, 100% σωστή αλλά  δεν είναι όλη,.. Υπάρχει και συνέχεια η οποία έχει, περίπου, ως εξής: 
Αφού δεν ερχόταν απάντηση από την Ιερή Μητρόπολη, κάποιος από τη διοίκηση της εκκλησίας μας τηλεφώνησε σε κάποιον γνωστό του ιερέα μιας άλλης κοντινής κοινότητας ο οποίος υποσχέθηκε ότι μπορεί να έρχεται και να λειτουργεί στην εκκλησία μας, μια φορά το μήνα, σε ημέρα και ώρα που δεν θα έχει υποχρεώσεις στην ενορία του. Συμφωνήθηκε μάλιστα και η πρώτη

Ξεμωράθηκε ο Σωτήριος...

Παντελής αδιαφορία για τα προβλήματα των πιστών.!!!

Ασχολείται μόνον με την κατάσχεση των μυστηρίων των εκκλησιών της Κοινότητας και το ...παλούκι του ανιψιού του της "Sky".!!!

Πέρασε ολόκληρο Καλοκαίρι, άλλοι γύρισαν από τις διακοπές τους και άλλοι πάλι δεν πήγαν, για διάφορους λόγους ο καθένας. Είπαν λοιπόν να μαζευτούν και να δουν πώς θα λύσουν το πρόβλημα της απουσίας ιερέα από την Κοινότητά τους. Πάει,

H αβάσταχτη ελαφρότητα των κομμάτων συνοψίζεται στην εκλογή 3 μουσουλμάνων βουλευτών στη Ροδόπη



Τρεις στους τρεις βουλευτές κατάφερε να εκλέξει στο Νομό Ροδόπης η μουσουλμανική κοινότητα της περιοχής, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και αποδεικνύει την αβάσταχτη ελαφρότητα των πολιτικών κομμάτων. Μην κάνετε το λάθος να μιλήσετε για «ανθρώπινα δικαιώματα», «ανοχή στη διαφορετικότητα» και «ανεξιθρησκεία». Οι περισσότεροι εξάλλου γνωρίζετε ότι η Παραπολιτική είναι ένα blog του προοδευτικού χώρου που δίνει εδώ και χρόνια με συνέπεια όλες τις μάχες ενάντια στα ταμπού που κρατούν στάσιμη την ελληνική κοινωνία. Τώρα

Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ



Όταν ο Καραμανλής το 2004 έπαιρνε την εξουσία με τα συνθήματα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, καθώς και της μηδενικής ανοχής στη διαπλοκή και στους νταβαντζήδες, κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί τι θα ακολουθούσε. Τα σκάνδαλα έσκαζαν το ένα πίσω από το άλλο και η χώρα βούλιαξε σε ένα απίστευτο πελατειακό πάρτι πρωτόγνωρο για την εποχή. Κι όμως το 2007 και αφού οι σεμνοταπεινοί σωτήρες άφησαν τη Ελλάδα να γίνει κάρβουνο από τις πυρκαγιές, με δεκάδες νεκρούς συμπολίτες μας, η

Ξεκινάμε.

 Ο Τσίπρας σχηματίζει κυβέρνηση τρελοκομείου και το παιχνίδι της διαπλοκής αρχίζει.

Μην περιμένετε λεπτομέρειες. Περιμένετε απλώς και θα δείτε πράγματα απίστευτα. Τα σκάνδαλα της περιόδου 2004-2009 επί Καραμανλή, θα μοιάζουν αθώα πταίσματα μπροστά σε αυτά που θα επακολουθήσουν τώρα με την δεύτερη φορά «αριστερά». 
Η χώρα με αυτούς τους τύπους έχει να ζήσει στιγμές απείρου κάλλους. Όχι μόνο διότι είναι άσχετοι και ανίκανοι, κυρίως όμως γιατί είναι εμμονικοί στα παραμύθια και ατσίδες στα φαινόμενα σήψης και παρακμής, τα οποία θα εμφανίζουν ως συνταγή σωτηρίας της Ελλάδας.

Προσοχή, κυκλοφορεί πολύ ...αρβύλα.!

Είχα μερικές μέρες να γράψω κάτι ντόπιο, ύστερα από την λαθεμένη πληροφορία που σας ..πάσαρα, ότι ο παπαπαλούκας εθεάθη στο Τορόντο και ότι είχε συναντήσεις με διάφορους παράγοντες κ. λπ.
Ήταν, φυσικά, ψεύτικη πληροφορία αφού την ίδια εποχή ο περί ου ο λόγος, διασκέδαζε,  με χαριτωμένες υπάρξεις, στο νησί των ανέμων και άλλων ανωμαλιών, αλλά εγώ ο χάνος τον πίστεψα διότι μου ορκίζονταν στην γυναίκα του

Monday, September 21, 2015

Σοφός λαός...


ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η πιο ατσούμπαλη φυλή της παγκόσμιας κοινότητας, αυτή των νεοελλήνων, μπορεί από σήμερα κιόλας να θαυμάσει το κυριακάτικο έργο της.
Παρά τις κραυγές απόγνωσης της μητέρας του Παύλου Φύσσα (photo), ο ξεδιάντροπος νεοέλληνας, έφερε στην 3η θέση την Χρυσή Αυγή-ο αρχηγός της οποίας είχε αποδεχθεί την πολιτική ευθύνη της οργάνωσης για το έγκλημα.
O Mιχαλολιάκος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να αποτρέψει τα ούγκανα να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την ΝΔ.
Αλλά τα ούγκανα πήγαν αποφασισμένα να ολοκληρώσουν το έργο τους.
Η παραδοχή του Μιχαλολιάκου δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει την φόρα των νεοελλήνων που έσπευσαν να την ψηφίσουν.
Η 3η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ένα ακόμη "έπος" στην μεταπολιτευτική ιστορία του νεοέλληνα-της φυλής που είναι η πιο κοντινή συγγενής των λατρεμένων πιθηκοειδών.

Πού φτάσαμε;

Με το … πρώην κόμμα του τα βάζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που παρακολουθεί το παράδοξον, να υπερασπίζεται την μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όχι η Χαριλάου Τρικούπη.




«Φθάσαμε στο σημείο να υπερασπίζεται στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου κατά της διαφθοράς και ο χώρος που αγωνιστήκαμε και δώσαμε την ψυχή μας να το αποσιωπά», λέει.

Παρατηρεί άλλωστε τις διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων και τηςσυμπεριφοράς τους στους πρώην

O ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τις άδειες των Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζου, Κυριακού


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΓΙΩΤΗΣ DHI-ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ KARAFLA TV

Tην Δευτέρα κιόλας η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποβοηθούμενη από τα tweets του Παπαδημούλη, ξεκινάει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Τα κανάλια πλέον θα φύγουν από τα χέρια του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Αλαφούζου και του

Sunday, September 20, 2015

Financial Times: Mε ελικόπτερο Σούνιο-Μαξίμου

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Σ' ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Όπως κάνουν ΟΛΑ τα παιδιά των σοσια-ληστών...



Διεθνή αντίκτυπο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του ΘΕΜΑτος για τον Αλέξη Τσίπρα και τις διακοπές του σε βίλα εφοπλιστή στο Σούνιο, τις βόλτες του με σκάφη επιχειρηματιών ενώ η χώρα υπέγραφε το τρίτο μνημόνιο, την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει τα παιδιά του σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία και την υπόθεση του Αλέκου Φλαμπουράρη, η εταιρεία του οποίου έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο.

Επικριτικά δημοσιεύματα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στα οποία αναπαράγονται οι αποκαλύψεις

Τα Καναδικά κόμματα δεσμεύονται για πρόσφυγες...





Ο υπουργός Μετανάστευσης της απερχόμενης συντηρητικής κυβέρνησης Κρις Αλεξάντερ δεσμεύθηκε ότι, εάν η κυβέρνηση παραμείνει στην εξουσία μετά τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου, η χώρα πρόκειται να υποδεχθεί 10.000 Σύρους πρόσφυγες μέσα σε έναν χρόνο, χάρη κυρίως στην απλοποίηση των διαδικασιών για την έλευσή τους, ενώ ο ηγέτης των Φιλελευθέρων Τζάστιν