Search This Blog

Friday, September 20, 2019

Ο κόσμος τόχει τουμπανο... κι' ο Σωτήριος κρυφο καμάρι...


Νομίζαμε ότι ...κάτι γνωρίζαμε για τις επισκοποιησεις και τα ονόματα των υποψηφίων, επιλογής πάντα Σωτηρίου του μΕΓΑΛΟΥ.. Όμως όπως όλα δείχνουν οι αναγνώστες μας μας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ ως προς την πληροφόρηση.! Γνωρίζουν αρκετά καλύτερα και πολύ περισσότερα από μας για την πορεία και εξέλιξη της οργανωμένης Εκκλησίας. Πάντως επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες των παρακάτω  σχολίων και θα μας επιτρέψουν οι αναγνώστες μας να μην αναφέρουμε τα ονόματά τους ώστε

Tuesday, September 17, 2019

Η πρόεδρος της Κοινότητας Μόντρεαλ Κουτράκη στα χνάρια Μενεγάκη.!!!


Τα χνάρια του π. προέδρου της Κοινότητας Τορόντο Μενεγάκη ακολουθεί η πριν από τρείς μήνες εκλεγείσα πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ κ. Α. Κουτράκη.
Όπως μας πληροφορεί ο εκδότης του Ελ. Βήματος του Μόντρεαλ κ. Χρ. Μανίκης, η νεοεκλεγείσα πρόεδρος κ. Κουτράκη υπέβαλε την π. Κυριακή την παραίτησή της για να συμμετάσχει στις επικείμενες ομοσπονδιακές εκλογές ως υποψήφια του κόμματος των Φιλελευθέρων στην περιοχή του Λαβάλ.
Μόνη διαφορά μεταξύ των δυο περιπτώσεων είναι το ότι ο Τοροντισνός «επιβλήθηκε» εκ των άνω – λέγε με Σωτήριο – επειδή εκτέλεσε τις εντολές του για υπερχρέωση της Κοινότητας, ενώ η κ. Κουτράκη ΔΕΝ πρόλαβε μεν να κάνει κάποιο καλό αλλά ΔΕΝ έκανε και κανένα κακό. Έφυγε σαν ΚΥΡΙΑ που λένε, εν αντιθέσει με τον δικό μας… Τα υπόλοιπα σχόλια μετά τις εκλογές αφού στόχος μας ΔΕΝ είναι η εκλογική τους ζημιά…  

Sunday, September 15, 2019

Το Νόμπελ αναισθησίας στο Σωτήριο…



Θα γεμίσει από Νόμπελ η Ήπειρος τούτη τη χρονιά… Μετά την πρόταση στον Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης, σειρά παίρνει ο Σωτήριος για το Νόμπελ …Αναισθησίας.!

Στις 22 Αυγούστου απεβίωσε ο ιερέας Ιωάννης Σπ. Κουλουράς, επί 40 σχεδόν χρόνια ιερατικώς προϊστάμενος των Αγίων Πάντων, της πρώτης …διασπαστικής εκκλησίας στο Τορόντο με στόχο τη συρρίκνωση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο  και τη διάλυσή της, σύμφωνα με τα σχέδια του τότε Αμερικής Ιάκωβου και του επισκόπου Κωνσταντίας Σωτήριου.!