Search This Blog

Saturday, November 5, 2022

Ο πελάτης έχει πάντα (;) δίκιο, λένε οι έμποροι. Λέτε να έχουν και οι αναγνώστες - σχολιαστές; Ίδωμεν...


 Αναγνώστης μας γράφει:

AnonymousNovember 5, 2022 at 10:56 AM

Αντίποδα γιατί τα καλύτερα σχόλια μας τα κρύβεις κάτο από παλιές αναρτήσεις και δεν μπορούμε εύκολα να τα διαβάσουμε οι περισσότεροι που δεν έχουμε χρόνο να ψάχνουμε; Ανέβασέ τα σε παρακαλώ πιο μπροστά για να τα βλέπουμε ευκολότερα και να ενημερονόμαστε. Διότι από τα γραφτά σου όλα αυτά τα χρόνια κάτι μάθαμε μερικοί σαν εμένα άσχετοι, και βέβαια ακόμα περισσότερο όταν γράφει ο κ. Νίκωνα που σαν πρώην πρόεδρος ξέρει πολλά περισσότερα και μιλάει, αντίθετα με άλλους κοινοτικούς που κάνουν την πάπια, όπως και ο Σωτήριος με τους παπάδες του. Ευχαριστώ!

Αντίποδας; Επειδή εκεί μας τα στέλνετε, αγαπητέ, κι’ έτσι πρέπει να γίνει.  Ας είναι, όμως, σου κάνουμε τη χάρη να τα μεταφέρουμε και κατά δύναμη θα το ξανακάνουμε, όταν μπορούμε...

Αρχίζουμε, λοιπόν, από τα τελευταία:

1.             AnonymousNovember 4, 2022 at 3:05 PM

Διαπστώνω κ. Ανίποδα τη συνέχειά σου να μην ασχολείσαι με τα παροικιακά ζητήματα όπως πριν και βέβαια με τη διοίκηση των διάφορων οργανισμών που υπάρχουν και εργάζονται και προσφέρουν στην ομογενειακή παροικία που ζούμε.

Monday, October 31, 2022

Ό,τι έχουμε δώσει στις εκκλησίες, έχουν πάει χαμένα σε πηγάδι δίχως πάτο.!!!

 

Unknown commented on "Σχόλιο αναγνώστη μας, με άποψη για την εξουσία Σωτηρίου και τρόποι αντιμετώπισης του..."

Σχετικά με το επίμαχο σχόλιο συμφωνώ ώς προς το 1 και 2 μόνον, και αυτἀ είναι αρκετά. Είχαν προταθεί στα σχὀλια από ἀλλον αναγνὠστη προ αμνημονεύτων χρόνων. Διαφωνὠ ὠς προς το 3 διότι το φανάρι είναι χωμένο στην διαφθορά κατά τον ίδιο βαθμὀ αλλά με διαφορετικἠ επικοινωνιακή πολιτική, άρα η προσπάθεια οποιουδήποτε αποστείλει επιστολή θα πάει χαμένη και το χαρτί του θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων, άσε που θα στοχοποιηθεί από ὀλους ο συγγραφέας. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.