Search This Blog

Saturday, January 14, 2017

«Επί του πιεστηρίου»...



Συχνά – πυκνά παρατηρούμε τελευταία, σε γνωστή βδομαδιάτικη, την ένδειξη «Επί του πιεστηρίου» και ΔΕΝ καταλαβαίνουμε: Τι πάει να πει αυτή η αναφορά; Αν βρεθεί κάποιος ή έστω η -…αγνώστων λοιπών στοιχείων- διευθύντρια, να μας λύσει την απορία με ένα σύντομο σχόλιο, έστω και ανώνυμα, θα το εκτιμήσουμε όπως και οι λίγοι ...επισκέπτες μας…   



Αναδημοσίευση από το "ΒΗΜΑ"

Ανακοινώθηκε η νέα  «ηγεσία» 
του Ελληνοκαναδικού (Εθνικού)  Κογκρέσου

Γράφει ο Χρ. Μανίκης
Χωρίς να συνοδεύονται από  άλλες λεπτομέρειες, λάβαμε και δημοσιεύομε τον κατάλογο των ονομάτων των  αξιωματούχων του Ελληνοκαναδικού (Εθνικού)  Κογκρέσου, που «υποτίθεται» ότι εκλέχτηκαν στο Συνέδριο που έγινε στο Τορόντο από τις 24 ως τις 27 Νοεμβρίου του 2016.
Περί αυτού του Συνεδρίου και των όσων είχαν προηγηθεί έχω κατ΄ επανάληψη ασχοληθεί και, πιστεύω  ότι  έχω πλήρως

Monday, January 9, 2017

Πετυχημένη η εκδήλωση του Συλλόγου Καστοριάς και Περιχώρων...




Μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά πέρασαν χθες τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Καστοριάς και Περιχώρων οι οποίοι βρέθηκαν στο “Estate Banquet Hall” για να γιορτάσουν τα «Ρακουτσάρια Καρναβάλια». Μια γιορτή οργανωμένη με μεράκι από το Δ. Συμβούλιο υπό την επίβλεψη του προέδρου κ. Δημήτρη Νάσκου και του κ. Τρύφωνα Τσάτσου. Μεταξύ των επισήμων, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Δημήτρης Κάρας, η πρόεδρος του Τμήματος Συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας κ.

Sunday, January 8, 2017

Ξεπέρασε και το Σώρρα στα ψέματα.!!!



Μα πόσο ψεύτης πια αυτός ο Σωτήριος; Και μάλιστα πρωτοχρονιάτικα…
Το πρωί, λέει, λειτούργησε στην εκκλησία στην  Οττάβα και μετά φάγανε στο σπίτι του πρέσβη.! Πότε τα είπε αυτά; Στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην εκπομπή του στο Odyssey TV.!
Μα πότε πρόλαβες ρε μεγάλε και επέστρεψες στο Τορόντο ώστε να μαγνητοσκοπήσεις την εκπομπή και να φτάσει έγκαιρα στου Μανιατάκου για να προβληθεί; Τι ψέματα είναι αυτά μωρέ, μητροπολίτης πράμα; Γιατί μωρέ ΔΕΝ μας έλεγες ότι την Κυριακή θα λειτουργήσω στην Οττάβα και μετά θα παρακαθίσω σε γεύμα προσκεκλημένος του κ. Μαρκαντωνάτου; Τόση αλλεργία έχεις τελικά με την αλήθεια, βρε; Κατάλαβες τώρα γιατί αδειάζουν οι εκκλησιές από τους νέους ανθρώπους ή πρέπει να σου το κάνω λίγο …πιο λιανά;