Search This Blog

Saturday, March 8, 2014


 ΤΑ 5 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ...
Σίγουρα όλοι έχουμε μία δόση τρέλας μέσα μας.! Πόσοι πραγματικοί ψυχοπαθείς βρίσκονται, όμως, ανάμεσά μας; Στην πραγματικότητα περισσότεροι απ’ όσοι φαντάζεστε...

Η ψυχοπάθεια είναι μία διαταραχή της προσωπικότητας που έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως και χαρακτηρίζεται από επιφανειακά συναισθήματα, ανοχή στο στρες, έλλειψη ενσυναίσθησης, φόβου και ανοχής, απουσία του αισθήματος ενοχής, εγωκεντρικότητα, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα και αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ συνήθως τα άτομα αυτά
Bίντεο: Νεοκλής Σαρρής
 «τρέμουν τους Μπλόγκερς»...


Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους «Μπλόγκερς» που σε πείσμα των καιρών προσπαθούν να αφυπνήσουν τους «κοιμώμενους» Έλληνες και όχι μόνο....

«Ο κίνδυνος είναι οι Μπλόγκερς η ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω του διαδικτύου,τρέμουν τους
Μπλόγκερς τα τρόμακτρα της κακής δημοσιογραφίας και παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού»

"Αείμνηστος Καθηγητής Νεοκλής Σαρρής (1940-2011)"



Πρωτοσέλιδο - απάτη της Ελευθεροτυπίας.! Συνδέει τη λίστα Λαγκάρντ με άσχετη δικαστική υπόθεση


Bλέποντας κανείς το πρωτοσέλιδο της σημερινής Ελευθεροτυπίας, εύκολα βγάζει το συμπέρασμα ότι η χρήση της λίστας Λαγκάρντ φέρνει αποτελέσματα. Στη σελίδα 3, το ολοσέλιδο ρεπορτάζ του

Το όνειδος και η Δικαιοσύνη...


Έχει καταγραφεί πολλάκις στον ελληνικό Τύπο ότι στη διαθήκη του ο Ανδρέας Παπανδρέου χαρακτήρισε τον γαμπρό του, Θεόδωρο Κατσανέβα, «όνειδος για την οικογένεια». Από αυτές τις καταγραφές ένας χρήστης του Διαδικτύου με το ψευδώνυμο «Diu» συμπεριέλαβε τη φράση στη συνεργατική ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia. Ο κ. Κατσανέβας θεώρησε τον χαρακτηρισμό προσβλητικό και αντί να στραφεί κατά των πρωτογενών πηγών (τις μεγάλες εφημερίδες) μήνυσε τον «Diu» και όποιον άλλο βρήκε εύκαιρο· δηλαδή την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), η οποία απλώς συμπαρίσταται και χαιρετίζει την παγκόσμια προσπάθεια για δημιουργία κιβωτού πληροφοριών. Το δικαστήριο

Friday, March 7, 2014

Παπανδρέου σε Βενιζέλο: 
προς όφελος προσώπων και ομάδων
Μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά από τηλεφωνική συνομιλία την οποία είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αναλυτικά:
Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε σήμερα το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο συζήτησαν, ενόψει και της προγραμματισμένης για αύριο και μεθαύριο Συνδιάσκεψης, τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, τόνισε ότι, είναι απολύτως αναγκαία η ανασυγκρότηση της μεγάλης
Παπανδρέου για το δημοψήφισμα: 
Έπρεπε να πουν τη γνώμη τους οι πολίτες


Ο Γιώργος Παπανδρέου εξήγησε στην αυστριακή der Standard, τους λόγους για τους οποίους τον Οκτώβριο του 2011 εξήγγειλε δημοψήφισμα στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημεριδα ο πρώην πρωθυπουργός υπεραμύνεται της απόφασής του, υποστηρίζοντας πως ήθελε με αυτό τον τρόπο να δώσει την ευκαιρία στους Ελληνες να αποφασίσουν οι ίδιοι για τις μεταρρυθμίσεις, καθώς είχε προηγηθεί το δεύτερο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που είχε συμφωνηθεί τότε για τα 130 δισεκατομμύρια ευρώ, προβλέποντας νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και παραίτηση των τραπεζών από τις αξιώσεις τους απέναντι στο κράτος.

Επίσης τονίζει ότι πολλοί πολίτες θεωρούσαν το πρόγραμμα τρομακτικό και πολλές ακραίες ομάδες καταπολεμούσαν τις μεταρρυθμίσεις κατεβαίνοντας στους δρόμους και ισχυριζόμενες πως
Διπλή προσβολή

Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι δεν πιστεύω να ευθύνεται ο ίδιος ― θεωρώ πιθανότερο ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Εννοώ τον πρόεδρο της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Ελληνα ομόλογό του είπε: «Θέλω να ξέρετε ότι στα δεκαπέντε μου χρόνια, στην τότε κομμουνιστική και δικτατορική Ανατολική Γερμανία, έμαθα αρχαία ελληνικά».
Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο άνθρωπος το είπε με την καλύτερη των διαθέσεων. Ηθελε να κολακεύσει το κοινό του στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια του, όμως, διέπραξε δύο σοβαρά λάθη. Το πρώτο:
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η Νέα Χρεοκοπία» #Stylianidis


Θα αναρωτιέστε ποιο καλόπαιδο του θυμήθηκε να ανεβάσει φωτό από την εκλογική νίκη της ΝΔ τέτοια μέρα, στις 7 Μαρτίου 2004. Την απάντηση δίνει το ακόλουθο screenshot:




Απλά για να μην ξεχνάμε την ιστορία, το πραγματικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του
Σκανδαλίδης σε ρόλο ιατροδικαστή : 
Πέθανε το ΠΑΣΟΚ

«Ο χώρος δεν πέθανε. Πέθανε το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε» ανέφερε ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Βήμα Fm, τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία για το τι θα γίνει μετά το Μνημόνιο, πρέπει να υπάρξουν εκλογές ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές.

«Εγώ έχω κάνει μια κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί – και το πλήρωσε ακριβά – σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι

Thursday, March 6, 2014

ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ.!!!

Το γινάτι βγάζει μάτι...
ή φέρνει χρήματα;

ΕΔΩ και λιγότερο από ένα χρόνο η "ΕΒΔΟΜΑΔΑ" έγραψε για την εκκλησιαστική Κοινότητα του Peterborough, τα μέλη της οποίας είναι χωρισμένα στα δύο εξαιτίας του ιερέα ο οποίος, ενώ είναι άψογος σε όλα του, έχει την ...ατυχία να μιλάει μόνο την αγγλική γλώσσα, λόγω της γερμανικής του καταγωγής. Με αφορμή λοιπόν, την τέλεση της Θ. Λειτουργίας μόνο στα αγγλικά, οι περισσότεροι εκκλησιαζόμενοι αναγκάζονται να παρακολουθούν τη Θ. λειτουργία στις εκκλησίες του Belleville και της Ossawas. Παρά τις προσπάθειές τους να πείσουν τον μητροπολίτη να αντικαταστήσει τον ιερέα με κάποιον που να γνωρίζει και την ελληνική γλώσσα, ο Σωτήριος ...αγρόν ηγόρασε και συνεχίζει. Αποτέλεσμα τα οικονομικά της κοινότητας να μην πάνε καθόλου καλά και το Δ. Συμβούλιο βάζει συνεχώς το χέρι στις τσέπες του ώστε να καλύψει τα τρέχοντα έξοδα του ηλεκτρικού, του νερού κ. κλπ. Δεν μπορεί όμως  να ανταποκριθεί στις παράλογες πιέσεις του μητροπολίτη να του καταβάλουν έγκαιρα και στο ακέραιο τη ...λογία ή γνωστότερο ως χαράτσι.!
Αποτέλεσμα της αδυναμίας αυτής είναι, ο Σωτήριος καλεί γενική συνέλευση των μελών της κοινότητας με ένα ...λίγο εκβιαστικό θέμα: Ή βάζετε το χέρι στην τσέπη όλοι σας, για να πληρωθεί η "λογία" μου ή κλείνω την εκκλησία και την πουλάω.!!!
ΝΑΙ Ο ΑΘΕ(ΟΦΟΒ)ΟΣ... Αντί να αντικαταστήσει τον ιερέα, όπως είναι λογικό και όπως τον συμβούλεψε και ο φίλος του- υποψήφιος Άρχοντας του Πατριαρχείου -Βασίλης Σκλάβος, μέσω της Εβδομάδας, ώστε να επιστρέψουν οι Χριστιανοί στην Κοινότητά τους, αυτός με την ξεροκεφαλιά του επιμένει να περάσει το δικό του.!
Και δικαίως αναρωτιούνται κάποιοι ενορίτες: Μήπως τον συμφέρει η πώληση του ναού, ώστε να εισπράξει η Μητρόπολη (;) κάποια μαζεμένα χρήματα για ...άλλες ανάγκες, μέχρι να παραδώσει στον αντικαταστάτη του;
Πάντως επί του θέματος θα έχουμε να πούμε πολλά, αργότερα...


Οι Αμερικανοί ξυρίζονται με BIC. 
Τα ελληνικά ξυραφάκια βρίσκονται στην πρώτη θέση των εξαγωγών στις ΗΠΑ

Τα ξυραφάκια τύπου BIC, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα φαίνεται πως έχουν «τρυπώσει» στα σπίτια των Αμερικανών, καθώς καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στις εξαγωγές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με επεξεργασμένα από το Γραφείο Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και αμερικανικά στατιστικά στοιχεία του 2013, τα οποία

Ο ΜΑΡΤIΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

TDSB approves March as Greek Heritage Month
Είκοσι χρόνια μας λείπει η Μελίνα

Η σταρ, η «τελευταία Ελληνίδα θεά», η πολιτικός, η Γυναίκα. Η Μαρία – Αμαλία Μερκούρη, αγαπημένη εγγονή του δημάρχου Αθηναίων, Σπύρου Μερκούρη, που έμελλε να αφήσει σημάδι ανεξίτηλο.
Η ηθοποιός που καθιερώθηκε ως πρωταγωνίστρια στο θέατρο το 1949, με το ρόλο της Μπλανς Ντυμπουά, στην παράσταση του έργου του Τένεσι Ουίλιαμς «Λεωφορείον ο Πόθος» - «... δεν θέλω ρεαλισμό, θέλω μαγεία».
Η παθιασμένη «Στέλλα» (1955) του Κακογιάννη που λατρεύτηκε, η Ίλια του «Ποτέ την Κυριακή»

Θέμα γερμανικών αποζημιώσεων έθεσε 
ο Κ. Παπούλιας 
στον Γ. Γκάουκ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έθεσε ευθέως θέμα γερμανικών αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου στο Γερμανό πρόεδρο Γιόαχιμ Γκάουκ, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από τις διεκδικήσεις και για τις αποζημιώσεις και για το κατοχικό δάνειο. Απαιτείται άμεση λύση του προβλήματος με ταχύτατη έναρξη των συνομιλιών» είπε στο Γερμανό πρόεδρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Ο Γκάουκ δήλωσε, διπλωματικά, αναρμόδιος και πρόσθεσε: «Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πάρω θέση διαφορετική από αυτή που έχει η γερμανική κυβέρνηση και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βρω τα κατάλληλα λόγια για να αναγνωρίσω την ευθύνη των γερμανικών κατοχικών στρατευμάτων έναντι της Ελλάδας.

Αύριο ο Γερμανός πρόεδρος θα επισκεφθεί μαζί με τον Κάρολο Παπούλια το μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες στο Νομό Ιωαννίνων όπου οι ναζί κατακτητές του ορεινού τάγματος της Βέρμαχτ Εντελβάις εκτέλεσαν εν ψυχρώ 92 άτομα κυρίως μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Ανάμεσα στα παιδιά αυτά ήταν και ένα παιδί μόλις έντεκα μηνών.

Wednesday, March 5, 2014

Οι 10 Ελληνες της λίστας του Forbes:
Οι 9 που διατήρησαν τη θέση τους 
και ο νεοεισερχόμενος

Ισχυρή παραμένει για μια ακόμη χρονιά η ελληνική παρουσία στη λίστα Forbes, με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, με εννιά Ελληνες κροίσους να καταφέρνουν να διατηρούν τη θέση τους ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη και έναν Ελληνοκύπριο, τον Πόλυ Χατζηιώννου, να εισέρχεται στη λίστα.

Σπύρος Λάτσης 2,33 δισ. ευρώ (506η θέση)
Στέλιος Χατζηιώννου 2,25 δισ. ευρώ (520ή θέση)
Τζον Κατσιμάτης 2,18 δισ.ευρώ (551η θέση)
Φίλιππος Νιάρχος 1,82 δισ. ευρώ (687ή θέση)
Αριστοτέλης Μυστακίδης 1,82 δισ. ευρώ(687ή θέση)
Τζορτ Αργυρός 1,75 δισ.ευρώ (731ή θέση)
Μάικλ Ζάχαρης 1,53 δισ.ευρώ (838ή θέση)
Πόλυς Χατζηιώννου 1,31 δισ. ευρώ(988ή θέση)
Ντιν Μιτρόπουλος 950 εκατ. ευρώ(1.284ή θέση)
Αλεξάντερ Σπανός 800 εκατ. ευρώ(1.456ή θέση)

Tuesday, March 4, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





GREEK SCHOOL AT PANAGIA "PROODOS"

PARENTS AND GUARDIANS ASSOCIATION

136 Sorauren Avenue, Toronto, ON M6R 2E4 proodosgreekschool.panagia@gmail.com

Dear Families,

Proodos Greek School at Panagia would like to announce the commencement of a High School Credit Program from grades 9 through 12 this September 2014.

Location: 136 Sorauren Avenue, Toronto, Ontario, M6R 2E4.

Located in the heart of Roncesvalles Village.

Roncesvalles Avenue, between Howard Park Avenue and Queen Street West.

To reserve your spot and for further information, please emailproodosgreekschool.panagia@gmail.com or education@greekcommunity.org

All students are welcome!
Best wishes,
Peter Koutakos
Chair
Proodos High School Credit Program


Monday, March 3, 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ.!!!

 Με την ονομασία «Στην υγειά σας ξενιτιά», 
ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον Οκτώβριο,

 κοντά στους απόδημους.



μια ...μουσικοθεατρική παράσταση...

Το «Στην υγειά μας» αποφάσισε να βρεθεί δίπλα στους απόδημους Έλληνες και σύμφωνα με ...αποκλειστικές μας πληροφορίες η δημοφιλής εκπομπή του Alpha που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, θα μετατραπεί σε μουσικοθεατρική παράσταση και θα πραγματοποιήσει περιοδεία

Sunday, March 2, 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Λάβαμε σχόλιο φίλου αναγνώστη, στο "για την αλήθεια ρε γαμώτο" 2 και επειδή είναι λίγο καθυστερημένο και δεν θα το δουν πολλοί, το κάνουμε πρώτο θέμα.

 Γράφει, λοιπόν:

["Ο Σκλάβος, ο...δούλος, ο σέσκουλας και ο...σπέκουλας... Έτσι πιστεύετε ότι θα ''φέρετε'' πίσω τον (σοβαρό) Έλληνα που γύρισε ολοκληρωτικά την πλάτη στην κοινότητα και στα ''κοινά σας''? Έτσι θα ''ανάψετε'' ξανά τη φλόγα του ελληνισμού στο Τορόντο? 
Έχετε αποτύχει κύριοι. Όλοι σας. Παταγωδώς. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το κόμμα σας (που δεν υπάρχει πια) και το παρελθόν. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη, κάντε την αυτοκριτική σας, εντοπίστε τα λάθη σας. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να κοιτάξετε λίγο πιο μέρα από τη μύτη σας."]

ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Κοιτάχτηκα, πράγματι, στον καθρέφτη και με είδα μια χαρά ...παιδί. Κοίταξα το παρελθόν μου και δεν διαπίστωσα  ότι έχω κάνει καμιά απάτη, ουδεμία κλεψιά, ούτε φόνο, μα ούτε και βιασμό...Κάποια κριτική σε μερικά κοπρόσκυλα, επιβήτορες της εξουσίας, είναι αλήθεια ότι έκανα, αλλά δίχως προσωπικό όφελος, μάλλον το αντίθετο.! Το ότι είμαι πολιτικοποιημένος ή και κομματικοποιημένος, είναι προσωπική μου υπόθεση και την προτιμώ από το να είμαι IDIOT.
Τώρα στο ψητό... Αν με τον ενικό {(τον (σοβαρό) Έλληνα που γύρισε την πλάτη)} κ.λπ, εννοείτε τον γνωστό επιβήτορα της Κοινότητας, ...καλά έκανε, αλλά το έκανε λίγο αργά αφού πρώτα, ολοκλήρωσε την χρεοκοπία της, αν όμως εννοείτε τον ΚΑΘΕ Έλληνα ομογενή, που γύρισε την πλάτη, είναι δικαίωμά του και ...παρακαλετά ΔΕΝ έχει. !
Ελπίζω ότι είμαι σαφής και έγινα αντιληπτός...
Τα ξαναλέμε... 
Ο Ιορδάνης  αναρωτιέται: 
πόσο φιλέλληνας είναι ο Τσίπρας;
 Mega_Σαββατοκύριακο


Το πρωινό Mega-ΣΚ πλέον κινείται στα όρια της αθλιότητας. Εφόσον ισχύει η καταγγελία Παπαδημούλη (δεν είδα την εκπομπή αλλά δεν έχει κανένα λόγο να ψεύδεται ο συγκεκριμένος βουλευτής), ο Χασαπόπουλος και η Ράπτη μετέτρεψαν τον Έλληνα Τσίπρα σε φιλέλληνα και λιγότερο ...φιλέλληνα από τον Σουλτς.! Η αμφισβήτηση αυτή σηκώνει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Δεν είναι δυνατόν να ρωτάει ένας δημοσιογράφος και να θέτει σε μέτρηση το φιλελληνισμό ενός Έλληνα.!!

Όσο για τη Ράπτη, ούτε στη χούντα αυτά ρε πατριώτες

ΣΧΟΛΙΑ: 

ΛΑΒΑΣ"Το πρωινό Mega-ΣΚ πλέον κινείται στα όρια της αθλιότητας"
Καλέ τι μας λέτε; Εδώ ο Τσίπρας και η συμμορία του, χρόνια τώρα, κινούνται μες στην αθλιότητα και εσάς σας πείραξε και σας μάρανε το μεταίχμιο του Χασαπόπουλου.
Αδίστακτοι καιροσκόποι της συνομοταξίας των ασπόνδυλων χρόνια τώρα ασχημονούν και ευτελίζουν κάθε δημοκρατικό θεσμό, αναρριχητικά παράσιτα που φύτρωσαν στην κοπριά της μεταπολίτευσης, παραφουσκωμένοι σκατόσακοι που τυλίχθηκαν την πανεπιστημιακή τήβεννο και σερνάμενοι ανέβηκαν τον κομματικό ιστό.
Ελεεινοί τυχοδιώκτες, ξεπουλημένοι ρουφιάνοι, αυτοί που χύτευσαν στις ψυχές των ανίδεων ψηφοφόρων την αυθάδεια που βρόμισαν τον σκοπό με τα βρόμικα μέσα τους, είναι εδώ και διαμαρτύρονται.
Δεν είναι δυνατόν, ο ουρανός θα πέσει στα κεφάλια μας.

Mελίνα
Λυπάμαι, αλλά δεν συμπονώ τον Τσίπρα για όσα ακούει τώρα.
Όταν αυτός έλεγε μέσα στη Βουλή τον Γ.Παπανδρέου "Πινοσέτ" καταλάβαινε τι ακριβώς έβγαζε από το στόμα του;
Όταν οι μεγαλοσυριζαίοι όλοι χαρακτήριζαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "χούντα" είχαν επίγνωση της ανοησίας τους;
Όταν δικαιολογούσαν κάθε τραμπουκισμό και μπάχαλο από "αγανακτισμένους" στις πλατείες, όπου είχαν αρμονική συνύπαρξη με νεοδημοκράτες και χρυσαυγίτες, δεν καταλάβαιναν τι έκαναν;
Όταν ο Κουράκης με άλλους "συντρόφους του" παρέα με χουντικούς αποστράτους πρωτοστατούσε στην φασιστική επίθεση κατά του Παπούλια στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης και όλοι μαζί έβριζαν χυδαία την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό στα κανάλια, που τους έδιναν ευχαρίστως χρόνο, τότε τους άρεσαν τα ΜΜΕ;
Σιγά μην τους λυπηθώ τώρα που ήρθε η σειρά τους να τους περιλάβουν οι προστάτες του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Ας πρόσεχαν...