Search This Blog

Wednesday, March 15, 2023

Δηλώσεις υπουργού Δένδια, μετά τη συνάντισή του με την Καναδή ομόλογό του Mélanie Joly

 

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την εξαιρετικά θερμή υποδοχή στην Οττάβα, από την ομόλογό μου Mélanie Joly, στην πρώτη μου επίσκεψη στον #Καναδά.

Στις συνομιλίες με την Υπουργό Εξωτερικών του Καναδά, κατά τη διάρκεια του προγεύματος εργασίας, επιβεβαιώσαμε τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις, στη βάση των κοινών μας αξιών και της αμοιβαίας προσήλωσης στο Διεθνές Δίκαιο, με την ελληνική ομογένεια να είναι ο συνδετικός κρίκος των χωρών μας.

VID-1

Monday, March 13, 2023

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, επισκέπτεται τον Καναδά...

 

Μεθαύριο, Τετάρτη, 15 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νικόλαος Δένδιας, επισκέπτεται τον Καναδά. Ο Έλληνας υπουργός θα συνατηθεί με την εδώ ομόλογό του κ. Μ. Joly, με την οποία  θα  έχει συνομιλίες με στόχο την, έτι περαιτέρω, σύσφιξη των φιλικών σχέσεω των δύο χωρών.

Όπως πληροφορούμαστε από την εφημερίδα Ελληνοκαναδικό Βήμα του Μόντρεαλ, ο Έλληνας πολιτικός θα επισκευθεί την πόλη του Μόντρεαλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της εκεί Ελληνικής Κοινότητας γιατρό Γιώργο Τσούκα και θα επισκευθεί τα σχολεία του οργανισμου Σωκράτης-Δημοσθένης, ενώ την ίδια ημέρα, και ώρα 1:00 το μεσημέρι, θα μιλήσει, σε ανοιχτή για όλους, συγκέντρωση, προς την ομογένεια, στο Κοινοτικό Κέντρο.