Search This Blog

Friday, September 3, 2021

Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν, ο κ. Μανίκης, να μην καταλαβαίνει.!

 Απλά το παίζει βλάκας ώστε να ελαφρύνει το βάρος της αλητείας την οποία κουβαλάει, μεταφέρνοντάς το στην βλακεία, την οποία θεωρεί μικρότερο κακό.!

Διότι αυτά που γράφει και ο τρόπος που τα ανακατώνει, ώστε να μην μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα, πώς αλλιώς, παρά ως βλακεία μπορούν να χαρακτηριστούν; Διαβάζουμε στην τελευταία έκδοση του Βήματος, ένα ακομα αερολόγημα, με το οποίο αναρωτιέται:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ

 «Διαβάζοντας τα λιβελλογραφήματά του, ο Αντίποδας με παραπέμπει όχι μόνο στη εποχή που αν και δεν είχε καμία θεσμική ιδιότητα στρογγυλοκαθόταν στα γραφεία της ΕΚΤ, αλλά μπορούσε και έπαιρνε στα χέρια του και απόρρητα οικονομικά πορίσματα, αφού όπως μόνος του ευθαρσώς παραδέχτηκε ενεργούσε και «…λίγο πονηρούλικα»

Επαναλαμβάνει τις ερωτήσεις του ο κ. Μανίκης…

 …Επαναλαμβάνουμε τις απαντήσεις μας κι’ αν του αρέσουν…

Εκτός της περιόδου της έντονης …κυκλοφορίας του κορωνοϊού, όλα δείχνουν ότι ο κυρ Χρήστος σκέφτεται να περάσει και τον προσεχή Χειμώνα με το ίδιο θέμα, δηλαδή να «ψάχνει» για μια απάντηση στα …καυτά και αναπάντητα, αλλά επαναλαμβανόμενα, ερωτήματα, τα οποία έχουν σχέση με τις Κοινότητες των Ελλήνων στο εξωτερικό και για το πώς αυτές έφτασαν στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα.!

Thursday, September 2, 2021

Λυπούμαστε για λογαριασμό σου κ. Μανίκη…

 Δεν έχει το Θεό του… Συνεχίζει το ανακάτεμα των …όλων, για να φανεί μεγάλος δημοσιογράφος.!!!

Συνεχίζει το αλητήριο μπουρδούκλωμα των πάντων για να γεμίσει τις σελίδες του και να κάνει μεροκάματο, κοροϊδεύοντας ακόμα τους λίγους αναγνώστες του που συνεχίζουν να τον ακολουθούν πιστά (;).!

Wednesday, September 1, 2021

ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ...

Αυτοί είναι οι …καρποί των κόπων σου κ. Σωτήριε.! Όταν σπέρνεις ανέμους – ή έστω αέρα κοπανιστό – μόνον θύελλες μπορείς να θερίσεις…

Όταν επιμένεις να λες στο ποίμνιο – και μάλιστα εν μέσω κορωνοϊου – ότι πρέπει να τρέχουν στις εκκλησιές και να μεταλαμβάνουν των αχράντων μυστηρίων, έρχεσαι τώρα και, πολύ σωστά, τους το απαγορεύεις.!! Είναι μια από τις λίγες φορές που έχεις δίκιο και δεν μπορείς να το βρεις, διότι σου το απαγορεύουν τα πρόβατά σου, τα οποία ταΐζεις με κουτόχορτο…Ας δούμε όμως και ας ακούσουμε τον …διάλογο και τα ξαναλέμε…  



Monday, August 30, 2021

Ελληνική Κοινότητα - Η προσπάθεια συνεχιζεται...

 Μια ακόμα ευκαιρία για την οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Κοινότητας, και την ελπίδα να κερδίσει κάποιος ένα καινούριο αυτοκίνητο.!!!