Search This Blog

Saturday, July 18, 2015

Ο φακός του ΑΝΤΙΠΟΔΑ στο PALLAS


Περαστικός από το εστιατόριο ΠΑΛΛΑΣ ο φακός του Αντίποδα, συνάντησε κάποιους, λίγους, παλιούς γνωστούς και αποθανάτισε μερικά στιγμιότυπα από κάποιους, μόνιμους σχεδόν, θαμώνες του καταστήματος, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Τσερωτάς, ο Κυριάκος Καράτσης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Στέργιος Ράπτης με τη σύζυγό του Αθανασία, ο σπουδαστής

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη...



«Έχω μεγάλη επίγνωση το τι αναλαμβάνω, είναι μια καυτή πατάτα που πρέπει να την πάρω με πολλή αγάπη και αν μπορώ να την δροσίσω»


Παύλος Χαϊκάλης, Υφυπουργός Εργασίας για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, 18/7/2015

Epikairo: Του χάρισαν μια θέση υπουργού για να εξοφληθούν πολιτικά γραμμάτια που του χρωστά ο Πάνος Καμμένος.

Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

«Θέλω να δροσίσω την πατάτα σου» -Νέο ξέσπασμα στο Τwitter για τον Χαϊκάλη


Αίσθηση προκάλεσε η είσοδος στη βουλή του γνωστού κωμικού και βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη. Οι ατάκες του δίνουν τροφή στο twitter που κάνει τρελά σχόλια.

Αφορμή έδωσε η φράση του νέου υφυπουργού κοινωνικών ασφαλίσεων "Παίρνω μια καυτή πατάτα,

Το GREXIT δεν τελείωσε.

Όλος ο κόσμος γνωρίζει οτι το μείζον ζήτημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας είναι το συνταξιοδοτικό. Πιο σημαντική κι απο τη βιωσιμότητα του χρέους ειναι η βιωσιμότητα των συντάξεων. Για να καταστεί αυτο εφικτό θα χρειασθούν συγκλονιστικές, επώδυνες,

Friday, July 17, 2015

Ο νεαρός παπάς και το μνημόσυνο...

Σας το υποσχέθηκα και είμαι εδώ... Σε μια επίσκεψη-αστραπή που πραγματοποίησα προχθές σε κάποια παροικιακά στέκια, έπεσα πάνω σε κάποιον γνωστό κύριο ο οποίος μόλις με είδε έτρεξε να μάθει πως έμαθα το ιστορικό με το μνημόσυνο και τα 170 δολάρια του ιερέα.. Μάσησα κάποιες λέξεις γύρω από το θέμα, διότι είναι η αλήθεια πως δεν γνώριζα και πολλά πράγματα και αφού κατάλαβε ότι

Πρώτη φορά Αριστερά

 ...με υφυπουργό τον...Χαϊκάλη.!




Όπως όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, έτσι κι αυτό μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό: ο Αλέξης Τσίπρας όρισε υφυπουργό για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων τον Παύλο Χαϊκάλη!

Θυμίζω ότι την τελευταία φορά που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα ο συγκεκριμένος κύριος

Στη δήλωση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε «ΟΧΙ» συμπυκνώνεται το μεγάλο πρόβλημα της χώρας




Ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να υπογράψει τη συμφωνία και μετά να την πάρει πίσω, δήλωσε χθες, μιλώντας στον Βήμα FM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης, ο οποίος ψήφισε «όχι» στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα τα οποία τέθηκαν στο πλαίσιο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου.

Μπορεί αυτό που δηλώνει ο κ. Σαμοΐλης να είναι εξόφθαλμα γελοίο αλλά δυστυχώς είναι απολύτως

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ


Eδώ όπου οι κυβερνήσεις παρκάρουν τα βύσματα





Η ιστορία έχει περίτρανα αποδείξει ότι όσοι δεν έχουν διδαχθεί από τα λάθη τους είναι καταδικασμένοι να τα επαναλάβουν.

Αυτό το deja vou αισθάνεται κανείς παρατηρώντας τα πανηγυράκια για την έναρξη λειτουργίας του

Φωτογραφία Σημαίνει χίλιες λέξεις..!!!

Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει δυο διαφορετικά πρόσωπα ..!!!..Σε δύο φωτογραφίες με το αυτό πρόσωπο.. { Παπανδρέου Γιουνγκέρ.}.. ---- { Τσίπρας Γιουνγκέρ }..
1ον...Η πρώτη φωτογραφία δείχνει Ότι ο ένας{ Γ Παπανδρέου } είναι Ηγέτης.--Είναι σοβαρός...---Είναι Υπεύθυνος.. --Είναι έντιμος.. --..Είναι Ηθικός.. --Με την παρουσία του και την στάση του...!!!
Παράγει και δείχνει σ' όλους μας -εμπιστοσύνη - σοβαρότητα - και υπευθυνότητα..

2ον....Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει ότι ο άλλος { Αλέξης Τσίπρας }όπως και να τον δεις- όπως και να τον αναλύσεις- θα διαπιστώσεις- ότι δείχνει ότι είναι ένα μικρό παιδί χαρά γεμάτο.!
..Είναι Λαϊκιστής..!!..Είναι Ψεύτης..!!!..
Και όλοι τους τον πήραν Χαμπάρι..---Τον παίζουν ...---...τον χαϊδεύουν...---...τον πιάνουν τα μάγουλα ...---...και αυτός γελάει...---...


Agni Louvari

Ο ψευτοκαθηγητάκος που παπαγαλίζει...



Εδώ και πάνω από δυο χρόνια είχα σκοτωθεί εδώ μέσα στο f.b με πολλούς Συριζαίους που έπιναν νερό στο όνομα του καθηγητού κυρίου Βαρουφάκη.
Έτσι ο καθηγητής, είπε ο καθηγητής, έγραψε ο καθηγητής, ανέλυσε ο καθηγητής, δεν έχει αντίπαλο στα Οικονομικά ο καθηγητής.
Χωρίς να είμαι οικονομολόγος, έβλεπα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν στέκει καλά, είναι ανερμάτιστος και πετάει στα σύννεφα και με

Thursday, July 16, 2015

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΗΡΕ ΜΑΘΗΜΑ



Έβαλε το δάκτυλο στην πρίζα. Έμαθε ότι κάνει κακό…

Τα μικρά παιδιά δεν έχουν γνώση κι εμπειρία, γι’ αυτό οι μεγαλύτεροι τα συμβουλεύουν διαρκώς.

«Μην βάζεις το δάχτυλο στην πρίζα αγόρι μου. Είναι κακό».

Για τους έφηβους και τους ενήλικες, όταν οι

Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ...ο κουρασμένος

Και στο βάθος Καραμανλής και κουμπάροι...

Κοτζαμάν άρθρο έγραψε στο ΕΘΝΟΣ ο γνωστός και μη εξαιρετέος "αριστερός" ΔΕΛΑΣΤΙΚ , φίλος των Μολυβιάτη και Λιβάνη, προκειμένου να τοποθετήσει ανάμεσα στα άλλα ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ:

"Μόνο αν αναλάμβανε τώρα αρχηγός της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής και γίνονταν αμέσως εκλογές, θα υπήρχε σοβαρή περίπτωση ανατροπής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ."

Από κοντά και κάποιοι "πρόθυμοι" στα κοινωνικά δίκτυα που θέλουν να παίξουν "ρόλο"...

Καταλάβατε; Καταλάβαμε να λέτε

Ένα απέραντο φρενοκομείο:

 Μνημονιακή κυβέρνηση με...αντιμνημονιακή δεδηλωμένη


Με ευρεία πλειοψηφία και ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία εγκρίθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Συγκεκριμένα, 229 βουλευτές ψήφισαν «ναι», 64 «όχι» και 6 «παρών», ενώ μία βουλευτής ήταν

Αφού ήξεραν από τον Μάρτιο το σχέδιο Σόιμπλε περί Grexit, ποιον απειλούσαν με...Grexit οι Τσίπρας-Βαρουφάκης;


«Τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο ο Γιάνης Βαρουφάκης μου μετέφερε το μήνυμα Σόιμπλε ότι αν δεν συμφωνούμε, να πάμε σε συναινετική έξοδο» δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Αφού είχαν πλήρη επίγνωση των σχεδιασμών της Γερμανίας και ήδη από τις 20 Φεβρουαρίου είχαν

Wednesday, July 15, 2015

Θα μας τρελάνουν εντελώς;;;

Ιερέας ζήτησε 170 δολ. για μνημόσυνο.!!!

Αγκαλίτσες και χαμόγελα πάνω από το αντίδωρο των πιστών...

Πληροφορίες μας που δεν έχουν επιβεβαιωθεί (ακόμα..) λένε ότι ιερέας της Μητρόπολης Τορόντο απαίτησε από εκκλησιαζόμενη γριούλα το παραπάνω υπέρογκο =κατά τη γνώμη μας= ποσό για να τελέσει μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης της ψυχής του αποβιώσαντος συζύγου της.! Την πληροφορία μας αυτή δεν έχουμε ακόμα διασταυρώσει και ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να αναφέρουμε  ονόματα, ενορία και φυσικά το όνομα του παπά, κάτι που σας υπόσχομαι να γίνει γρήγορα... όμως ο λόγος που αναφέρομαι τώρα στο "γεγονός" είναι ότι θέλω να προλάβω τη γκάφα του παπά, διότι είναι νέος άνθρωπος και δεν ξεκινάει καλά την καριέρα του, πέρα του ότι είναι απόφοιτος της μητροπολιτικής "Ακαδημίας" την οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα. Θα μου πείτε ότι ψάχνω ψύλλο στα άχερα αλλά ας είναι, το καθήκον μου το έκανα και ...αμαρτία ούκ έχω.!!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα νεαρέ ..άγιε πατέρα... 

Tuesday, July 14, 2015

Τις καλύτερες ευχές μας στον Κώστα Κρανιά για ταχεία ανάρρωση.

Ο Κώστας Κρανιάς (δεξια) με τη σύζυγό του
και τον κ. Δημ. Αζεμόπουλο

Πληροφορηθήκαμε ότι την περασμένη εβδομάδα, ο ομογενής μας δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Ελληνικός Τύπος" κ. Κώστας Κρανιάς, εισήχθη επειγόντως σε νοσοκομείο της πόλης μας, με ενοχλήσεις και πόνους στο στομάχι, όπου διαγνώστηκε μια ήπιας μορφής γαστρορραγία και εξ' αυτού του συμβάντος να παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγες ημέρες μέχρι την αποθεραπεία του. Από την μεριά μας του ευχόμαστε τα καλύτερα, γρήγορη ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα στις δημοσιογραφικές επάλξεις.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...


Ιούλιος 2011
Προπηλακισμός από στελέχη του Σύριζα(γνωστά σε όλους στην κοινωνία της Λαμίας) του βουλευτού ΠΑΣΟΚ Νικ. Τσώνη στην Λαμία.
Το πανό γράφει "κάτω το μνημόνιο της υποταγής".
Ιούλιος 2015
Ένα νέο μνημόνιο τέρας με αριστερή υπογραφή έρχεται να ξεζουμίσει τους Έλληνες. Τι έχουν να μας πούνε τα μεγαλοστελέχη του Σύριζα και οι βουλευτές Σύριζα του νομού που οφείλουν την εκλογή τους στο ψευτοδίλημμα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο;
Ο θυμόσοφος λαός λέει " όλα εδώ πληρώνονται" θα το πιείτε το πικρό ποτήρι έως το τέλος.

Ακούστε ανθρωπάκια...


Βαρέθηκα τόσα χρόνια την ασυνάρτητη κλάψα σας. Αυτή του κακομαθημένου που δε μεγάλωσε ποτέ και μπορεί να συγκριθεί μόνο με κωλόπαιδο: «τι εννοείς μπαμπά πως είσαι άφραγκος; Εγώ θέλω το χαρτζιλίκι μου». Αυτό λέγατε πέντε χρόνια, αυτό λέτε και τώρα που είστε πια ‘ο μπαμπάς’ - τώρα που έχετε το γκουβέρνο. Ως εδώ ανθρωπάκια!

Πουλήσατε αντιευρωπαϊσμό, πουλήσατε διχασμό, πουλήσατε ψέμα

O Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για ένα Grexit που πέρασε… σύριζα δίπλα μας!



Ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για την 2η ευκαιρία του Αλέξη Τσίπρα και για την… τελευταία ευκαιρία της πληγωμένης Ελλάδας να αλλάξει!
Η ζωή συνήθως δίνει και δεύτερη ευκαιρία. Αυτό συμβαίνει και στην πολιτική. Ο Αλέξης Τσίπρας την πρώτη ευκαιρία του την πέταξε στα… σκουπίδια. Θα μπορούσε να πετύχει μια

Η ώρα όλων μας να μετρηθούμε με την ιστορία!

Δεν το βλέπουμε, επιτέλους, ότι μόνο καταστροφές και αίμα μας έχει προσφέρει η... “λεβέντικη” μανία μας να γράφουμε την σύγχρονη ιστορία μας πάνω σε συνεχείς και αλλεπάλληλες “χαμένες ευκαιρίες”;

Θάνος Οικονομόπουλος




Ο Τσίπρας, αναγκάσθηκε να μάθει με οδυνηρό τρόπο την σοφία της λαϊκής ρήσης “πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί ίσως χρειασθεί να τα καταπιείς...”.

Τούτη την ώρα, δεν χρειάζονται δάκτυλα στα μηλίγγια και εκδικητικές κουβέντες “στα' λεγα, δεν στα' λεγα;” Μόνο ευχές και προσδοκίες το πάθημα να του γίνει μάθημα. Γιατί, τα δύσκολα μόλις

Monday, July 13, 2015

...ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.!



Σε φιλικά προσκείμενο προς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μπλογκ, αλιεύσαμε το παρακάτω δημοσίευμα και σας το παρουσιάζουμε όπως ακριβώς έχει, ώστε να πάρετε μια ...γεύση, ποιοι και πώς υποστηρίζουν τους κυβερνήτες μας. Έχει πλάκα...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ…ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ο ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ TOY ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΑΤΑΚΙΑ!!


Το νέο Μνημόνιο θα έχει τριετή ισχύ και τα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν το συντομότερο , αφού η Ελλάδα θα λάβει 86 δις ευρώ χρηματοδότηση και τα χρωστούμενα από το προηγούμενο πρόγραμμα,

«ΓΡΑΜΜΑ» ΣΕ ΕΝΑΝ... ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ!


Αλέξη, πριν πέσεις για ύπνο...


Ο Βασίλης Παπανδρέου γράφει στον Αλέξη Τσίπρα, τον ευγνωμονεί για την «κυβίστηση» που έκανε και τον καλεί να πάρει το τιμόνι, πριν να είναι αργά! Μόνος του...




Αλέξη μου, «καλημέρα»!

Ξέρω ότι είσαι εξαντλημένος, αλλά θέλω να σου γράψω 2-3 πράγματα πριν κοιμηθείς!

Πρέπει με κάποιον τρόπο να μην το ξαναζήσουμε σε ένα χρόνο όλο αυτό, γιατί η κατάρρευση θα

«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ... »


Ο Βαρουφάκης εμπλέκει Τσίπρα-Δραγασάκη στα σχέδια για δραχμή



Στα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τα σχέδια ειδικής ομάδας στο ΥΠΟΙΚ για Grexit, πλέον... ενέπλεξε και τον Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Δραγασάκη.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε σε συνέντευξη του στον Real FM για τα σχέδια που έκανε η κυβέρνηση σε περίπτωση Grexit και αποκάλυψε «Μια υπεύθυνη κυβέρνηση που

Αντιμνημονιακή περίοδος ΤΕΛΟΣ...


Σήμερα λοιπόν που κατέρρευσαν όλοι οι μύθοι,όλες οι επικίνδυνες ιδεοληψίες,όλοι οι ''άλλοι δρόμοι'',οι ''εύκολες λύσεις'',οι Κινέζοι,οι Ρώσοι,οι Σώρρες,τα ''καταπιστεύματα'', οι τράπεζες Ανατολής και όλη αυτή η παραπλανητική ''στρατηγική'' που ακολουθήθηκε από ακραία κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,Χ.Α,,ΝΔ της αντιμνημονιακής περιόδου Σαμαρά πρέπει να σημειώσουμε κάποια πράγματα. Πως ουδέποτε υπήρχαν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί Έλληνες, πατριώτες και ανθέλληνες,''καλοί'' και ''κακοί'' πολιτικοί,αφού κυβέρνησαν κατά σειρά Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και σήμερα Τσίπρας ακολουθώντας αναγκαστικά τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ των Μνημονίων απουσία άλλης λύσης εφικτής και

Ο Βαρουφάκης ομολογεί:


 Όταν έκλεισαν οι τράπεζες, πρότεινα να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του Grexit

Κατά την «προεκλογική» περίοδο του δημοψηφίσματος, η Παραπολιτική ισχυρίστηκε ότι το πλάνο του Αλέξη Τσίπρα είναι η δραχμή κι ότι το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα μας οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια προς το Grexit.

Ισχυριστήκαμε ότι το πλάνο της δραχμής άνηκε στον Αλέξη Τσίπρα γιατί μέχρι τότε εμπιστευόταν

Από το game theory στο game over:


Αντί να τρομάξουν με το Grexit, προσπάθησαν να μας κάνουν να φύγουμε

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να βάλει το όνομα του στη λίστα εκείνων που κατέστρεψαν την Ελλάδα, δίπλα σε ιερά τέρατα της Μεταπολίτευσης, μερικά εκ των οποίων παραθερίζουν για ένα ακόμα καλοκαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δημοφιλής τσαρλατάνος έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα ότι αφού κρατήσουμε την αναπνοή μας μέχρι

Αυτοί που έπαιξαν το παιχνίδι του Σόιμπλε εντός ΣΥΡΙΖΑ





Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει από τις Βρυξέλλες με μια εξαιρετικά δύσκολη συμφωνία η οποία όμως μοιάζει με θρίαμβο μπροστά στο εθελοντικό Grexit που επιχείρησε να κάνει πραγματικότητα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Οι ακραίες απαιτήσεις της ομάδας εκείνων των κρατών που επηρεάζονται καθοριστικά από τη

Μια ΛΗΣΤΡΙΚΗ αλλά απολύτως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ συμφωνία


Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την σημερινή ληστρική ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ συμφωνία να λογοδοτήσουν όπως και ΑΥΤΟΙ που τους ψήφισαν... 1ος> ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ που α) με την στάση του τον Ιούλιο 2011 όταν αρνήθηκε να συμμετάσχει και να στηρίξει την τότε κυβέρνηση , προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός έναν χρόνο μετά μας οδήγησε μέσω του τραπεζίτη Παπαδήμου στο 2ο μνημόνιο και

Πιο κοντά από ποτέ στη δραχμή…


Ασχέτως νέας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και εταίρων η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο του Ευρώ και να κινείται πως αυτήν την κατεύθυνση.

Μετά τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Σαμαρά την εβδομάδα που πέρασε ήρθε η σειρά του Αλέξη

Sunday, July 12, 2015

Οι σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης...


 ..μάχονται για την Ελλάδα, όχι οι περιθωριακοί αριστεροί σύμμαχοι του Τσίπρα

Μια σημαντική διάσταση της μάχης που δίνει τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα για να κρατηθεί στην Ευρωζώνη είναι η σχεδόν ανεπιφύλακτη στήριξη που προσφέρουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες της Ευρώπης.

Η Γαλλία του Φρανσουά Ολάντ μας έχει πάρει σχεδόν από το χέρι, την ώρα που η Ιταλία του Ματέο

Καλώς τα παιδιά...



Τώρα που η πραγματικότητα εκδικείται και κάθε ψέμα αποκαλύπτεται, καταρρέουν σιγά σιγά και οι δηλητη­ριώδεις μύθοι που εξέθρεψαν το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε για να μας... σώσει και αντ' αυτού προκαλεί μόνον πόνο και κλάμα επί των ερειπίων. Ασφαλώς έχει πολύ δρόμο ακόμη για να υπολο­γιστεί το βάρος της πρόσθετης ζημιάς που προκάλεσε στον τόπο η... παιδική χαρά που παριστάνει ότι κυβερνά. Μέχρι τότε έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε τα στοι­χειώδη με κορυφαίο τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και στο ευρώ. Θα 'ρθει σύντομα η στιγμή του καταλογισμού

Μύθοι και αλήθειες γύρω από 4 σημεία κριτικής των προηγούμενων Μνημονίων



Από τον Ολιβιέ Μπλανσάρ*

Τα μάτια όλου του κόσμου είναι καρφωμένα στην Ελλάδα, καθώς τα εμπλεκόμενα μέρη συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για μια συμφωνία διαρκείας, δίνοντας αφορμές για έντονες συζητήσεις και αιχμηρές κριτικές, ακόμη και εναντίον του ΔΝΤ.

Στο πλαίσιο αυτό, σκέφθηκα ότι μια αναδρομή στις κυριότερες κριτικές ίσως να βοηθούσε στη

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...



Επειδή το αμετανόητο κατεστημένο, η αδίστακτη και παρασιτική κλεπτοκρατία φοβάται ότι ο Παπανδρέου μπορεί να επανέλθει, δικαιωμένος στη συνείδηση του λαού που βλέπει ότι έπραξε το σωστό σε ώρες δύσκολες για τη χώρα, έβαλαν ξανά μπροστά με δόλιο τρόπο τη μηχανή της