Search This Blog

Friday, June 3, 2022

Η εφημερίδα του Μόντρεαλ «Χρονικά» γράφει για τις κοινοτικές εκλογές και καταγγέλει:

 Αμφισβητείται η ακεραιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής.!!! 

Η διαδικασία των εκλογών ήδη άρχισε με διαφορετική προνομιακή μεταχείριση. Η Εφορευτική Επιτροπή της Κοινότητας κατόπιν παραλαβής των υποψηφιοτήτων εξέτασε και επέτρεψε σε ορισμένους που "γούσταρε" να διορθώσουν τεχνικά λάθη ώστε να συμμορφωθούν με το άρθρο 27.9, και σε ορισμένους που δεν γούσταρε δεν επέτρεψε να διορθωθούν τεχνικά λάθη προς συμμόρφωση του άρθρου 27.9, και απέρριψε τις υποψηφιότητες. Επίσης, ο υπάλληλος Γενικός Διευθυντής που παίρνει εντολές από το εκτελεστικό (και κατ' επέκταση από τους υποψηφίους άλλου  Συνδυασμού που αδικήθηκε) παρεμβάλει στην εφορευτική επιτροπή. Η ακεραιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής αμφισβητείται.

Wednesday, June 1, 2022

Εκλογές Μόντρεαλ: Τρικλοποδιές - Σωτηρίου - στην ομάδα του γιατρού Τσούκα.!!!

 

Είχαμε προβλέψει ότι ο Σωτήριος, τελειώνοντας, σύντομα, την «ιερατική» του ...καριέρα και φυσικά την αρχιεπισκοπική του θητεία, θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να ...υποτάξει ΚΑΙ την Κοινότητα του Μόντρεαλ, τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά, αλλά πολύ περισσότερο ...κληρονομικά, στην

Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης, η οποία -ως είναι πασίγνωστο, πλέον- τουρκοκρετείται.!

Σήμερα λάβαμε ένα σχόλιο φίλου αναγνώστη ο οποίος αναφαίρεται στις τρικλοποδιές που τέθηκαν, από την Εφορευτική Επιτροπή, στην ομάδα Αναγένηση του γιατρού Τσούκα.! 

Sunday, May 29, 2022

Γιατί ο Σωτήριος είναι παθολογικός ψεύτης και δεν μπορεί να πει την αλήθεια...

 Σχόλιο αναγνώστη για τα έργα και ημέρες Σωτηρίου.!!!

 


Because Arch Sotirios is a pathological liar and can’t tell the truth even if someone gave him money to. And that’s saying something for the money hungry Arch. that he is. He publicly said when he ordained Fr Evangelos a priest that he would stay there for 2 years, it’s been only 6 months. Even though there were priest transfers just 6 months ago, here we are again.

Μόντρεαλ - Εγκαίνια Εκλογικού Γραφείου


 


Σας περιμένουμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας γραφείου τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, 800 Jean-Talon Ouest( γωνία Jean-Talon και Outremont)