Search This Blog

Thursday, December 9, 2021

Tuesday, December 7, 2021

Με συνοπτικές διαδικασίες η «επιλογή» του Συμβουλίου της νέας Αρχιεπισκοπικής Ενορίας, βάσει της συμφωνίας των πουλημένων - στον Σωτήριο - …σωτήρων.!!!

 


Λάβαμε και δημοσιεύουμε, προς ενημέρωσή σας, το Δελτίο Τύπου της Εφορευτικής Επιτροπής, μιας νέο ιδρυθείσας αρχιεπισκοπικής κοινότητας-ενορίας, με …υλικά της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.

Όπως θα παρατηρήσετε, διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου, η Επιτροπή κρατώντας τα προσχήματα, διατηρεί το όνομα της Ελληνικής Κοινότητας με το οποίο εκλέχτηκε, έστω και αν στο τριετές διάστημα από την εκλογή της, άλλαξαν τόσα πολλά ώστε να είναι πλέον μια Επιτροπή διαπερέωσης του διορισμού – ουσιαστικά – ενός εκκλησιαστικού συμβουλίου, όπως διορίζονται ΟΛΑ τα συμβούλια των δεκάδων ενοριών οι οποίες βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Σωτήρη Αθανασούλα. 

Monday, December 6, 2021

Από την δοκιμαστική Γενική Συνέλευση για μια, ακόμα, Αρχιεπισκοπική Κοινότητα…


Αρκετά χαζο-χαροούμενοι, οι κοινοτικοί …άρχοντες, παρέδωσαν, ουσιαστικά χθες, την «εξουσία» στον Σωτηράκη, ολοκληρώνοντας, μετά από 10 σχεδόν χρόνια διοίκησης, το …θεάρεστο έργο Μενεγάκη.!!!

Χωρίς καθόλου ντροπή, παρουσιάστηκαν, ενώπιον 102 μελών της «Κοινότητας», οι …άρχοντες της τελευταίας δεκαετίας, για να παρουσιάσουν τα πεπραγμένα της θητείας τους και να μας πουν πόσο πετυχημένοι υπήρξαν στο έργο που ανέλαβαν και …κατόρθωσαν να φέρουν σε πέρας…