Search This Blog

Tuesday, August 1, 2017

Ξένη ανα-δημοσίευση...



Λάβαμε, μόλις, σχόλιο ανώνυμου, ο οποίος μας ζητάει να δημοσιεύσουμε ως «κύριο θέμα» το τελευταίο του σχόλιο στο άρθρο «Ξένη Δημοσίευση» επειδή δεν το διάβασαν, όπως ισχυρίζεται, ακόμα και κοντινοί του άνθρωποι, διότι δεν ψάχνουν τα σχόλια περασμένων ημερών. Το αναδημοσιεύουμε λοιπόν με τη δική μας παράκληση, άλλη φορά να μας τα στέλνει μέσω ε-μαιλ, έτσι ώστε να έχουμε κι’ εμείς το ονοματάκι του για παν ενδεχόμενο… Σύμφωνοι;


Description: AnonymousAnonymous said...
Αγαπητέ Αντίποδα, ξέρω ότι σε ζαλίζω τα ούμπαλα με τούτα τα σχόλιά μου αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πρέπει να βάλω το χεράκι μου μπας και καταλάβει ο κόσμος πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ένας βλάκας, ώστε αφού τον εντοπίσει, να προφυλαχτεί από αυτόν και παράλληλα μήπως ξυπνήσει έστω κι’ ένας από τον περίγυρό του και τον τσιμπήσει μήπως συνέλθει.
Βέβαια θα αναρωτηθείς -και σωστά- ποιον να

Eυθύνονται για ένα εθνικό έγκλημα



Το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή, συνεχίζει να δίνει μάχες χαρακωμάτων.
Αυτή τη φορά, στη δικαιοσύνη με τη συνδρομή ολίγων κλακαδόρων που μετά βίας γεμίζουν πια, αντί για πλατείες, μια αίθουσα δικαστηρίου.
Κλακαδόρους, τους οποίους τροφοδότησαν οι ίδιοι με μύθους, προκειμένου να αποκρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους, για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους που οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν από μια εθνική καταστροφή.
Πρόκειται, για σκηνές ντροπής, ιδιαιτέρως όταν αυτές λαμβάνουν χώρα σε δικαστικές αίθουσες.

Sunday, July 30, 2017

​«Έπεσε» στα Τρίκαλα η αυλαία του 9ου Παγκοσμίου Ανταμώματος Θεσσαλών



Ολοκληρώθηκαν σήμερα, με …ξενάγηση των Συνέδρων στην πόλη των  Τρικάλων, οι εργασίες του 9ου Παγκόσμιου Ανταμώματος Θεσσαλών.

Χθες το απόγευμα, στο «Μουσείο Τσιτσάνη» πραγματοποιήθηκε το κύριο μέρος του ανταμώματος,

Η καναδική πρεσβεία και το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού…



…εγκαινιάζουν στην Τήνο έκθεση Καναδών καλλιτεχνών υπό τον τίτλο
«Ανοιχτοί Ορίζοντες»

Ο Καναδάς αναμετράται με το βαθύ γαλάζιο της Τήνου…

Ο Καναδάς γιορτάζει φέτος την συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση του σε ενωμένο, ομόσπονδο κράτος και, παράλληλα, συμπληρώνει 75 χρόνια ανέφελων και αδιατάρακτων διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα.
Αυτή η διπλή επέτειος είναι αφορμή ώστε η πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα να υλοποιεί- από την