Search This Blog

Saturday, January 20, 2024

Εφυγε από τη ζωή ο γνωστός ομογενής Γιάννης Πύργος...

Ο εκλιπών Γιάννης Πύργος με
την στνεργάτιδά του στην Παμμακεδονική
κ. Τερέζα Νικοαϊδη
 Έφυγε, σήμερα, από τη Ζωή, σε ηλικία 81 ετών ο γνωστός ομογενής Γιάννης Πύργος. Ο Πύργος υπήρξε δραστήριο μέλος της παροικίας μας, και υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στο Δ. Συμβούλιο της Παμμακεδονικής Ένωσης Τορόντο, ενώ επί προεδρίας του Δημ. Καρρά υπηρέτησε την οργάνωση από τη θέση του γεν. Γραμματέα. Από τη θέση ετούτη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και όλους τους συγγενείς και ευχόμεθα να είναι Αιωνία η Μνήμη του…

Στη φωτογραφία, από δεξιά ο απελθών Γιάννης Πύργος, με τον Δημ. Γαϊτάνη, Γιάννη Τσάτσο και Δημ. Καρρά.

Wednesday, January 17, 2024

Γάμος Ομοφυλόφυλων και δικαιώματα των παιδιών.!!!

 

Αγαπητέ κ. αντίποδα, με αφορμή την τελευταία ανάρτησή σου, λαμβάνω το θάρρος, ή έστω το θράσος, αν προτιμάτε, να καταθέσω κι’ εγώ κάποιες απόψεις μου για τις τελευταίες κουβέντες που γίνονται, σε κυβερνητικό επίπεδο, για τον “γάμο” των ομόφυλων ζευγαριών και τα επακόλουθά του! Ένας οποιοδήποτε άνθρωπος, ζευγαρώνει με ένα άλλο άτομο του γούστου του για να κάνουν έρωτα, όποτε αυτοί νομίζουν και φυσικά μπορούν να το κάνουν, δίχως να χρειάζονται την έγκριση ουδενός, ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα, σωστά; Τώρα, ερχόμαστε στην περίπτωση της …διεκδίκησης του παραχθέντος, από την πράξη, έργου τους.

Σαμαρας - Τσίπρας, ΔΥΟ πρωθυπουργάκια της πλάκας...

 


Αγαπητέ Αντίποδα, με την ευκαιρία της ονομασικής γιορτής του Αντώνη Σαμαρά, ήθελα να του ευχηθώ τα χρόνια πολλά και να του πω να σταματήσει τις παπαριές, ή έστω, συμβουλές και παραινέσεις του τόσο προς τον, για δεύτερη φορά εκλεγέντα αυτοδύναμα πρωθυπουργό Μητσοτάκη, και φυσικά προς το κόμμα οι ψηφοφόροι του οποιου τον εξέλεξαν μισό προθυπουργάκο, μιας και ΔΕΝ πίστεψαν ότι είναι ικανός για ...ολόκληρος.!

"ΔΕΝ μας φτάνει που ασχολούνται όλοι οι δημοσιογράφοι με τον πρωκτό του κασσελάκι και του συντρόφου του, και φυσικά την “οικογένεια” των ΔΥΟ …αγοριών, την οποία θέλουν να αποκτήσουν, έχουμε και τον Αντωνάκη τον Σαμαρά ο οποίος επιμένει να έχει γνώμη για το συγκεκριμένο ζήτημα, λέτε και έχει γνώσεις ή και είναι ειδικός επί τούτου.