Search This Blog

Saturday, January 29, 2022

Πέρσι …ψόφησε, φέτος βρώμησε κυρ Δημητράκη.!!!

 Απολαύστε σχόλιο περί Τελίδη, Μανίκη, Παπαδόπουλο και -το κερασάκι στην τούρτα- Σωτηρούλα…


Στις 29 Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκε στον Αντίποδα, «άρθρο» με τίτλο, «Σχόλια αναγνωστών μας από Μόντρεαλ, για την Κοινότητα και τα εκεί Μ.Μ.Ε.!!!»,

 το οποίο, …ανακάλυψε και αναδημοσίευσε, ένα μήνα αργότερα, ο φίλος Δημήτρης Παπαδόπουλος από το Μόντρεαλ.

Monday, January 24, 2022

Άρχισε - και συνεχίζει – τις επισκέψεις του, στα καινούρια αποΚΤΗΜΑΤΑ του Φαναρίου.!!!

 


Μαζί με τις άλλες του υποχρεώσεις (βρρρρ), ΔΕΝ παραμελεί καθόλου τις επισκέψεις και επιθεωρήσεις του, στα νέα από-κτήμτα του τουρκοκρατούμενου Φαναριού, ο επί καναδικής Γης …αντιπρόσωπος του πατριάρχη Βοθρολομαίου, αλητήριος Σωτήρης. Παραπροχθές στην Αγ. Ειρήνη, προχθές στον αηΓιάννη και χθες στον Δημήτριο τον μυροβλύτη.! Οι πιστοί, μάλιστα, απ’ ότι λένε παρευρεθέντες, φρόντισαν να απέχουν της κυριακάτικης ποσευχής, ώστε να βοηθήσουν τον …πατέρα τους να καμαρώσει το νέο του απόΚΤΗΜΑ.! Ναι, ένα από αυτά που του παρέδωσαν, διχως ντροπή, με την ένοχη συμφωνία Καραντώνη και την υπογραφή της από τον τελευταίο πρόεδρο Αρτεμάκη.

Αποχαιρετισμός Αλ. Φασιανού και αυτοπρο(σ)βολή ενός μΕΓΑΛΟΥ ηΓΕΤΗ μας…

 

Η φυγή, ή ο θάνατος αν θέλετε, ενός μεγάλου επιστήμονα, διανοούμενου ή καλλιτέχνη, σκορπάει μια κάποια στεναχώρια στους περισσότερους ανθρώπους  που έτυχε να τον γνωρίσουν, ή έστω να πληροφοριθούν, για το έργο του και την προσφορά του στην επιστήμη, την τέχνη, την γενέτειρά τους ή, γιατί όχι, ακόμα και την  ανθρωπότητα… Για το λόγο αυτό, εξ’ άλλου, έχουμε και τα χιλιάδες δημοσιεύματα με επαίνους για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία, όπου έζησαν και έδρασαν.